Bijzondere ervaring, erg leuk!

Het is vrij intens met 40 man, maar o zo leuk en leerzaam. Als je bereid bent je open op te stellen en interesse te tonen in de leden van de groep heb je binnen no-time een paar leuke contacten opgebouwd. Wat je geeft krijg je terug.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Rhodos strandvakantie 8-15 sept 2022

Bijzonder hoe snel je nieuwe vrienden maakt in zo’n korte tijd

Zeker aan te raden, bijzonder hoe snel je nieuwe vrienden maakt in zo’n korte tijd, waardevol!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Rhodos | 25-39 jaar

Vol lof over Villa Vibes!

De groep was enorm gezellig, enige kleine issues die er waren werden goed behandeld door onze topper van een reisleidster Boukje, vol lof over villa Vibesss

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Rhodos | 25-39 jaar

Ik heb mij erg goed vermaakt. Top georganiseerd allemaal!

Zeker doen deze vakantie! Makkelijk en snel contact met andere singles. Er zitten altijd wel mensen bij met wie het klikt. Het is erg leuk om op zo'n vakantie nieuwe mensen te leren kennen. Vanwege het vrijheid blijheid principe kan je je vakantie zo indelen zoals je wilt. Of je nu veel bij het strand of zwembad wilt liggen of van excursies houdt. Het kan en mag allemaal.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Rhodos | 25-39 jaar

Geweldige reis, bijzonder om zo n avontuur aan te gaan met zoveel nieuwe mensen.

Voor iedereen die zichzelf wil uitdagen en uit zn comfortzone wil treden en een mooie reis wil maken met andere singles raad ik deze reis helemaal aan.

Zeker aan te raden!

Het weekend in Vechtdal is zeker aan te raden. De accommodatie is mooi en netjes verzorgd. Het waren verder het Villa Vibes team, de andere deelnemers en activiteiten die er een geslaagd weekend van gemaakt hebben. Het was leuk dat er al activiteiten bedacht waren maar dat er ook veel ruimte was voor eigen initiatief, zoals het helpen in de keuken bij Frans.

Zeer geslaagd weekend

Was voor mij een zeer geslaagd weekend. Of je nu voor de eerste keer bent geweest of tig keer. De vibes van de blije nuchtere en open mensen maakt dit (weekend/ week)leuk. Van sociale activiteiten tot diepe / luchtige gespreken..

Geweldig om met 50 gelijkgestemde mensen activiteiten te doen

Dit is echt een top weekend om te doen! Geweldig om met 50 gelijkgestemde mensen activiteiten te doen en 0, 1, 2, of 100 drankjes te pakken. Sommige spelen liever spellen en andere willen dansen, maar eigenlijk komt dit altijd goed en iedereen is super aardig. Of je nou op zoek bent of alleen een erg gezellig weekend wilt, gewoon gaan. Het is niet voor niks dat iedereen die hier geweest is dit aan zijn of haar vrienden aanraadt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal | 25-39 jaar

Genoten van de sfeer, groep, locatie en het heerlijke eten!

Een vakantie met VillaVibes raad ik zeker aan om een heerlijk ontspannen vakantie te beleven waarin niks moet, maar je zelf invulling kan geven aan je vakantie met de aangeboden (betaalde) activiteiten. De activiteiten op de locatie bevorderen de sfeer en zorgen dat iedereen in de groep in contact kan komen met de andere VillaVibers. Ik heb genoten van de sfeer, groep, locatie en het heerlijke eten!

Voor iedereen wat wils!

Het is een leuk ongedwongen weekend met gelijkgestemden. Geen druk, gewoon gezellig, en voor iedereen wat wils qua activiteiten en type mensen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal | 25-39 jaar

Durf de stap te nemen en heb plezier!

Het is een absolute aanrader om dit een keer mee te maken als je single bent. Het is de eerste dag echt ontzettend spannend, maar je merkt al vrij snel dat iedereen het spannend vindt. Dit heeft als voordeel dat iedereen een beetje zoekende is naar hoe en wat en het ijs vrij snel breekt. Ik zou vooral willen zeggen: durf de stap te nemen en heb plezier! Vechtdal (in mijn geval) is een mooie locatie. Het is een mooi oud gebouw met hoge plafonds, grote ruimtes en goede bedden. Sommige kamers hebben een eigen badkamer. In de omgeving zijn heel wat sportieve en minder sportieve activiteiten te ondernemen. En niet onbelangrijk: de crew is fantastisch! Ze nemen je mee door het weekend heen en staan voor je klaar. Niets is te gek en ze weten er een feestje van te maken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal | 25-39 jaar

Leuke activiteiten, mooie gesprekken en een hoop lol

Als je zin hebt in een leuke en gezellige week met gelijkgestemden vol leuke activiteiten, mooie gesprekken en een hoop lol, boek dan een weekje Villavibes! Dan kom je vast terug met een smile, moe, maar vol energie en wie weet met nieuwe vriendschappen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilvakantie Griekenland | 30-49 jaar

Een super ervaring. Genoten!

Een bijzonder gave reis. Anders als anders. Door het leven op een klein oppervlak is er direct een verbinding met de mensen aan boord. Ieder doet waar hij goed in is. Bij ons was er een vaste ochtendploeg die het ontbijt verzorgde. Deze ploeg deed nooit de afwas. Het bereiden van de lunch verliep ook soepel op deze manier. Het helpen bij manoeuvres ging ook op vraag en aanbod. Niets moest alles mag. Toiletgebruik en douchen aan boord is primitief, maar goed te doen. Ook haren wassen ging prima. De föhn kun je thuislaten ;-) Door het gebrek aan veel goede wind hebben wij effectief 3 dagen (kort) kunnen zeilen. Jammer, maar geen teleurstelling. De gezelligheid aan boord, de zon en de rust maakten dit goed. Er is tijd om cultuur te snuiven. Afgezet tegen de volle reisweek schat ik 20% tijd in hiervoor. De laatste dag heb je de tijd voor Athene. Tijdens het varen hebben wij een grote groep dolfijnen gespot. Het mooie van een eigen boot is, dat je steeds kunt terugdraaien naar de plek van de dolfijnen. Dus tijd genoeg om te genieten van deze prachtige beesten. Ik kan deze vakantie aan een ieder aanraden die van avontuur houdt óf wilt proeven aan avontuur. Je hoeft geen durfal te zijn.

Goed georganiseerd, leuke mensen, mooie dingen gezien en gedaan.

Zeilen in Griekenland is een aanrader. Je ontmoet makkelijk mensen en bent met iets leuks bezig (zeilen!). ‘s Avonds lekker uit eten en meestal nog een drankje. Villavibes heeft ervaring met organiseren en dat merk je, aanrader!

Het was een top week! Wist niet goed wat te verwachten, maar het was te gek!

Top vakantie gehad! Vond het best spannend om met zo'n grote groep op stap te gaan, maar overdag zit je verdeeld over de bootjes en dus minder massaal. Super leuk om met leeftijdsgrens op stap te gaan (elke avond stappen was wat veel, maar ook erg leuk en overdag kan je relaxen op de boot). Voelde als m'n studententijd: samen ontbijt en lunch regelen en de afwas doen. Fijne mensen op m'n 'thuisboot'; iedereen deed iets en ging vanzelf. Nog het meest genoten van de dynamiek: van gevatte opmerkingen naar diepgaande gesprekken en de hele dag buiten zijn op het water is een feestje (incl het slapen onder de sterren)

Geweldige singlereis

Geweldige week, veel gelachen, gedronken en gedanst. Kortom ik heb het heel gezellig gehad op kasteel de Berckt in Limburg. Ik heb me heel vrij gevoeld in de groep.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt | 40-59 jaar

Goed stappen, een prima hotel en veel te doen

Ayia napa doet zijn naam eer aan als het gaat om het stappen, er zijn genoeg kroegen voor ieder wat wils het is zelfs mogelijk tussen het stappen door een spookhuis te bezoeken. Veder was het hotel prima in orde en zijn er genoeg dingen te doen in de omgeving.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Cyprus | 25-39 jaar

Leuke groep

We hadden een gemixte groep, die uiteindelijk heel leuk bij elkaar is gekomen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Cyprus | 25-39 jaar

De vakantie van mijn leven

Dit was mijn eerste groepsreis en ik was best nerveus om mee te gaan. Maar ik heb de leukste vakantie van mijn leven gehad! Heel veel gedaan, bijvoorbeeld naar feesten in Ushuaïa, Hi en andere clubs, tocht naar Formentera, auto gehuurd en baaitjes gezien, gedoken en gesnorkeld en nog veel meer. Als groep ben je ook een geheel en kijk je uit naar elkaar. Veel nieuwe mensen ontmoet die ik in Nederland vaker ga zien. Dit gaat niet de laatste keer zijn dat ik mee ga met een groepsreis!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Ibiza | 25-39 jaar

Leuke week & veel feestjes

Erg leuke week met veel feest en veel ruimte om je eigen programma samen te stellen

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Ibiza | 25-39 jaar

Reis waarbij je je passie kunt delen

Reis waarin je met singles je passie voor hike en/of bike kunt delen. Een groep gelijkgestemden waarmee ik een hele leuke week gehad heb. Voor herhaling vatbaar.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 25-39 jaar

Fantastisch reis gehad, prachtige uitzichten & routes

Weer een fantastische reis gehad met goed gezelschap. Oostenrijk heeft veel te bieden op de mtb en de racefiets. Enorm mooie uitzichten en routes. Ik heb weer een week genoten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 25-39 jaar

Heel gezellig en leuk

Heel gezellig en leuk. Let er op dat je genoeg warme(re) kleding meeneemt, het koelde flink af.

Elke dag is een feestje

Ik heb elke dag als een feestje ervaren. Je doet een week lang leuke activiteiten met een enthousiaste en gezellige groep mensen, van 's ochtends vroeg tot 'avonds laat. En als je tussendoor rust wilt pakken, kan dat ook perfect in de relaxte tuin bij het surfhouse.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvakantie Ericeira | 25-45 jaar

Goed georganiseerd, leuke surflessen & een schoon verblijf

Wel aan te bevelen. Goed georganiseerd, leuke surflessen en een schoon verblijf. Wat wil je nog meer!

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.