Prachtige omgeving en prima hotel.

Ik zou deze vakantie wel aanraden. Ten eerste een prachtige omgeving en geschikt voor hiken en biken met uitstekende gidsen. Een prima hotel voor ons alleen met hele prettige eigenaren.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 50-69 jaar

Gauwe contact, ontspannen sfeer, en vrijheid.

Je bent gelijk gestemden. Je maakt gauw contact, ontspannen sfeer ook. Je besluit zelf of je aan iets meedoet, of niet.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 50-69 jaar

Mooie vakantie en goede organisatie met fijne lieve mensen.

Ik zou villa Vibes aanbevelen omdat het een mooie vakantie is met een goede organisatie erachter met fijne lieve mensen

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 50-69 jaar

Prachtige plek voor intensieve en uitdagende hikes.

Prachtige plek voor intensieve en uitdagende hikes, vaak beloond met mooie uitzichten en een fijn terras voor koffie/lunch. Samen met gelijkgestemde reisgenoten is het wat mij betreft stuk leuker dan alleen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 50-69 jaar

Relaxte sfeer, gemoedelijk, open en gezellig.

Ontspannen manier om via gezamenlijke activiteiten elkaar te leren kennen. Relaxte sfeer, gemoedelijk, open en gezellig.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 50-69 jaar

Gedeelde interesse en vrijheid blijheid!

Mensen die op vakantie gaan met villa vibes hebben in ieder geval één ding gemeen: ze willen een leuke vakantietijd. Je boekt een reis die anderen ook boeken, dus er is een gedeelde interesse. Dat maakt het 'makkelijk'. Bovendien zorgen de reisleiders voor een avondprogramma, waardoor het makkelijk is om met iedereen kennis te maken. Je hoeft niet 'goedgebekt' te zijn om contact te maken en mee te kunnen gaan. En als je even geen zin hebt in de groep, dan is dat ook okee; vrijheid blijheid!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 50-69 jaar

Ontspannen manier om mensen te leren kennen.

Een hele leuke manier om in een ontspannen manier mensen te leren kennen en samen activiteiten te ondernemen. Niks moet en alles mag.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 50-69 jaar

Al twee keer meegeweest hike vakantie

Ben nu twee keer meegeweest hike vakantie, ik vindt het een goede reisorganisatie en heb er leuke contacten aan overgehouden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 50-69 jaar

Prachtige locatie en fijne gidsen!

De reis was van begin tot eind heel goed georganiseerd door Villavibes. Molveno is een leuk plaatsje en het hotel ligt op een prachtige locatie van waaruit je echt schitterende wandel en fietstochten kunt maken met fijne gidsen! Zeker uitdagend en pittig genoeg! Het risico met zo'n beregezellige groep is natuurlijk wel dat je Italiaans er niet echt beter op wordt!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 50-69 jaar

Sportieve vakantie met het ontmoeten van veel nieuwe en interessante mensen.

Sportieve vakantie met het ontmoeten van veel nieuwe en interessante mensen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 50-69 jaar

Perfecte organisatie als je gezelligheid en goed georganiseerde reis zoekt

Als je gezelligheid zoekt met gelijkgestemden en een goed georganiseerde reis, dan is Villa Vibes de perfecte organisatie. De wandelingen in de omgeving van Molveno zijn heel mooi! Het hotel heeft een prachtig uitzicht over het meer.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 50-69 jaar

Heel fijn om met gelijkgestemden op reis te zijn.

Heel fijn om met gelijkgestemden op reis te zijn. Een goede combinatie tussen actief bezig zijn in de natuur en gezelligheid.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Kranjska Gora | 25-39 jaar

Top weekje!

Top weekje! Er zaten erg leuke wandelingen bij, maar omdat ik bij de eerste groep op deze locatie zat denk ik dat ze voor nieuwe groepen nog een betere selectie kunnen maken. Het eten in het dorpje is zeker een aanrader

Leuke, actieve reis waarbij je goed mee kunt, ook zonder topconditie!

Ik vond het oprecht een leuke reis! Was nog nooit op zo’n actieve vakantie geweest maar het is me best goed bevallen! Ondanks dat ik niet een hele getrainde conditie heb, kon ik goed mee met de Isostar hikers. Zeker een aanrader voor de mensen die niet alleen op vakantie willen of durven. Er zitten er altijd wel een paar tussen waar je goed mee kunt.

Hele mooie hike reis in Slovenië.

Hele mooie hike reis in Slovenië. Echt nieuw stukje (Julische) Alpen ontdekken! Aanrader voor wie van uitdagingen houd.

Sporten, gezellig borrelen, gesprekken voeren, spelletjes spelen en plezier maken!

Hou je van sporten, gezellig borrelen, gesprekken voeren, spelletjes spelen en plezier maken dan is dit een mooie reis. Lol maken met elkaar is het uitgangspunt voor een top vakantie.

Prachtige hikevakantie met natuur, cultuur, lekker eten en veel uitstapjes dichtbij.

De hike vakantie bij Kransjka Gora (Slovenie) is zeker aan te raden. Het hotel is een beetje gedateerd maar je kan er goed slapen en ontbijten. Verder kan je redelijk wat dingen doen in deze plaats waardoor je er vaak erop uit ga. Tijdens de wandeling kan je mooie natuur zien, sloveense cultuur snuiven en lokale gerechten proeven. Toppunten waren de watervallen, lopen door de Vintgarkloof en zwemmen in het meer van Bled. Tevens heb ik Ljubljana kunnen bezoeken wat op een uurtje rijden van het hotel is.

Als je twijfelt gewoon doen!

Een fantastische reis gehad waar alles goed geregeld was. Heel veel leuke mensen ontmoet en er zijn genoeg activiteiten te doen. Als je twijfelt gewoon doen! Je gaat er geen spijt van krijgen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SurfVibes Ericeira | 25-45 jaar

Bang eerst, maar nu ontspannen genieten met leuke groep en vrijheid.

Eerst was ik bang voor nieuwe mensen, maar na deze ervaring wil ik nog vaker! De groep was zo ontzettend leuk en het is zo relaxed dat je eigenlijk nergens zelf om hoeft te denken of hoeft te regelen. Je kunt aansluiten wanneer je wil, maar je mag ook je eigen ding doen. Zoals VillaVibes zelf zegt: “Alles mag, niks moet”

• Over welke reis geef je een beoordeling? SurfVibes Ericeira | 25-45 jaar

Nieuwe ervaring!

Ondanks dat het de tweede keer was dat ik dezelfde reis heb gemaakt, was het toch weer een geheel nieuwe ervaring.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatische eilanden | 25-39 jaar

Prachtige reis met unieke baaien, wel krappe slaapplek aan boord.

Ik raad deze reis zeker aan. Wij hadden mazzel met het weer. Hierdoor hebben wij veel kunnen zien en doen. Aangemeerd in baaien die onbewoond waren, waren mijn meest bijzonderste ervaringen. Echt genoten. De slaapplekken zijn echt krap, vooral als je houdt van bewegen of draaien, zou ik voor de 1persoonshut gaan.

Spannend begin, maar snel genoten van de leuke groep en een geweldige week!

Ik vond het erg spannend van te voren maar ik had al snel een klik met een aantal mede reizigers waardoor de zenuwen snel verdwenen en het genieten kon beginnen. Ik heb de hele week genoten van de hele reis en van de groep. Jammer dat ik niet eerder met VillaVibes ben meegegaan!

Zó blij dat ik boekte: geweldige sfeer, goede zorg en oprechte connectie met gelijkgestemden.

Wat ben ik blij dat ik op een dapper moment op 'reserveren' klikte! Mijn eerste introductie bij Villa vibes was ronduit geweldig. Ze maken alle verwachtingen waar. Ongedwongen sfeer, veel gezelligheid, goed verzorgd en vooral.. een fijne groep mensen, gelijkgestemden waar iedereen zichzelf mag zijn en welkom is.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-45 jaar

Als je laagdrempelig veel gezellige nieuwe mensen wilt leren kennen, doen!

Als je laagdrempelig veel gezellige nieuwe mensen wilt leren kennen, doen! Zeker als je daarbij ook houdt van in de watten gelegd worden en een mooie mix van in- en ontspanning.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-45 jaar

Geen standaard singlesreis: vooral veel gezelligheid, lachen, socializen en echte vriendschappen.

Je weet niet wat je moet verwachten als je het woord "singlesreis" hoort. Mijn ervaring is dat mensen voornamelijk komen om samen een gezellige tijd te hebben en te socializen. Ik heb er echt vriendinnen aan overgehouden en heb enorm veel gelachen en genoten van de gezelschap.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.