Leuk, ontspannen manier om mensen te leren kennen.

Leuk, ontspannen manier om mensen te leren kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Vielsalm | 30-49 jaar

Mijn 3e Villavibes reis was ook weer geweldig, ik ben nog nooit teleurgesteld thuisgekomen.

Mijn 3e Villavibes reis was ook weer geweldig, ik ben no g nooit teleurgesteld thuisgekomen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-39 jaar

Het is een vakantie vol zon, feesten, gezelligheid, Genieten dus.

Het is een vakantie vol zon, feesten, gezelligheid, Genieten dus.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 40-59 jaar

Budva is perfect om te ontspannen en actief te zijn, vooral met zo’n leuke groep.

Budva is een leuke plek om lekker te ontspannen maar biedt ook de mogelijkheid om actief bezig te zijn. Ik heb genoten met een fantastisch leuke groep.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Budva | 25-39 jaar

Spannend de eerste keer, maar zeker de moeite waard om nieuwe mensen te ontmoeten.

Het is leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Het kan heel spannend zijn als je de eerste keer gaat, maar het is zeker wel de moeite waard.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Budva | 25-39 jaar

Echte aanrader: van zenuwachtig naar open, met vrijheid en saamhorigheid waar iedereen erbij hoort.

Echte aanrader. Zelf was ik erg zenuwachtig, maar heb enorme stappen kunnen zetten voor mezelf. Ik ben van mezelf wat teruggetrokken en vind het vaak lastig om contact te leggen met anderen. Hier had ik er totaal geen last van. Iedereen praat met elkaar en iedereen staat voor elkaar klaar. Je hebt zoveel vrijheid als je wil, maar toch word je niet "vergeten" en overal bij betrokken. Iedereen hoort er bij.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Budva | 25-39 jaar

Montenegro biedt natuur en gezelligheid; Budva is levendig maar druk, minder geschikt voor rustzoeke

Montenegro biedt een mooie mix van natuur, cultuur en gezelligheid. Vooral de bergen en kust zijn indrukwekkend. Budva is levendig en populair, maar ook druk en toeristisch met veel nieuwbouw. Ideaal dus voor wie natuur en sfeer wil combineren, minder geschikt als je juist rust zoekt.

Montenegro is top voor feest, minder voor cultuur; busreis lang, maar bergen prachtig!

Voor een bruisende feest vakantie kan je goed terecht in Montenegro! Voor het vinden van Montegrijnse cultuur minder. Budva is erg toeristisch en de busreis valt door het verkeer en de grensovergang vaak veel langer uit.. iets om rekening mee te houden :). De bergen en het uitzich zijn wel prachtig!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Budva | 25-39 jaar

Montenegro: geschiedenis, natuur, activiteiten, stranden en toffe mensen. De perfecte reis!

Montenegro is een fantastische reis als je op zoek bent naar een ideale mix tussen geschiedenis, prachtig landschap, leuke activiteiten waarbij je veel van het land ziet, gave (beach)clubs en stranden in de badplaats Budva. Voeg hier nog een te gekke groep mensen aan toe die je nog niet en je hebt de tijd van je leven!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Budva | 25-39 jaar

100% aanrader: vertrokken met een klein hart, teruggekomen met een hart vol vriendschappen.

Ik zou deze vakantie 100% aanbevelen ! Ik heb dit ervaren als een top ervaring & heb hier geen enkele seconde spijt van! Ik vertrok met een heel klein hartje & ben terug gekomen met een heel groot hart vol mooie ervaren , herinneren en vriendschappen voor het leven!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Budva | 25-39 jaar

Budva met VillaVibes: ontspannen, gezellig en vol mooie ontmoetingen. Echt een aanrader!

Budva is echt een leuke bestemming, direct aan de boulevard met volop gezellige terrassen, mooie stranden en bezienswaardigheden. Het fijne aan reizen met Villa Vibes is dat niks moet en alles mag: je kunt je eigen plan trekken of juist meegaan met de groep. Die vrijheid maakt het ontspannen en ongedwongen. Daarnaast is het bijzonder om nieuwe mensen te leren kennen, allemaal met hun eigen levensverhaal. Dat maakt de gesprekken interessant en de reis extra waardevol. Voor mij was dit een perfecte combinatie van vakantie, gezelligheid en nieuwe connecties. Zeker een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Budva | 25-39 jaar

Blij dat ik gegaan ben: mooie mensen, fijne gesprekken, prachtige plekken en veel gelachen.

Ik heb zelf enorm getwijfeld om mee te gaan met VillaVibes. Maar ik ben blij dat ik de drempel over ben gestapt. Ik heb hele mooie mensen ontmoet, prachtige plekken gezien, hele mooie diepe gesprekken gevoerd, veel te veel gedronken en gelachen tot mijn buik pijn deed.

Petra

Ik vond het geweldig en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik dacht altijd dat ik geen groepsmens was, maar in deze groep mensen voelde ik me direct thuis. Dat heeft denk ik te maken met de gelijkgestemdheid (sportief), het feit dat we allen single zijn en de leeftijdscategorie waarin we allemaal passen. Ik zag wel dat er tussen de fietsers en hikers het meer moeite kostte om elkaar te vinden. Uiteindelijk gebeurde dat wel, maar had meer tijd nodig. Bijna al mijn reisgenoten hadden het zeer getroffen met hun kamergenoot en hebben het daarmee erg gezellig gehad en zij gunden elkaar wat privacy tijdens douche momenten of tijdens aangegeven benodigde rustmomenten. Dat geluk had ik niet en dat brak me wel op. Maar door de positieve verhalen van de anderen sta ik ervoor open toch nog eens een kamer te willen delen tijdens volgende reizen. Een single kamer vind ik namelijk wel écht heel duur. Voor een volgende reis met Villa Vibes sta ik zéker open en de organisatie adviseer ik van ganse harte.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Filzmoos | 50-65 jaar

Heerlijke vakantie vol sportiviteit, gezelligheid en gastvrijheid op een prachtige locatie.

Heerlijke vakantie, op een mooie plek! Sportiviteit en gezelligheid gegarandeerd. Dan word je ook nog in de watten gelegd, door de gastvrije mensen van het hotel. Wat wil je nog meer?!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Filzmoos | 50-65 jaar

Zeker de moeite waard, maar bergervaring is belanrgijk naast een goede conditie.

Zeer de moeite waard, mooi concept! Wel is het bijna essentieel om te weten hoe het is om in de bergen te wandelen en/of fietsen; alleen een goede basisconditie is iets te kort door de bocht!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Filzmoos | 50-65 jaar

Een gezellige, actieve vakantie met mooie hikes en een fijn gezelschap.

Als je een actieve vakantie wilt, waarbij je optrekt met een divers gezelschap, maar ook tijd voor jezelf kunt nemen, dan is deze reis bij VillaVibes een aanrader. Ik heb genoten van het hiken in een prachtige omgeving, het verblijf in een prima hotel en vooral de gezelligheid met de reisgenoten .

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Filzmoos | 50-65 jaar

Zakynthos was zon, gezelligheid en leuke uitstapjes – tot de volgende!

Wat vliegt zo'n week Zakynthos voorbij, met leuke mensen, lekker weer, lekker eten/drinken en uitstapjes. Tot de volgende!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 35-49 jaar

Zeker aan te raden! Ideaal om nieuwe vriendschappen aan te gaan in een relaxte omgeving!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 35-49 jaar

Een degelijke zon, zee en strand vakantie met in de avond lekker eten en bezoekjes aan barretjes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 35-49 jaar

Gezellige vakantie met fijne vrijheid en altijd mensen om je heen, maar niks hoeft!

Het was gezellig, je bent niet alleen op vakantie en uiteindelijk bepaal je zelf waar je wel of niet aan mee wilt doen en die vrijheid is fijn!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 35-49 jaar

De vakantie, locatie, crew en mensen zijn echt dikke prima allemaal (top).

De vakantie, locatie, crew en mensen zijn echt dikke prima allemaal (top).

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatische eilanden | 30-49 jaar

Geweldige singlereis met fijne mensen, veel lol en een prachtig decor van zee en eilanden.

Dit was de eerste keer dat ik meeging met een singlereis. Dat vond ik best wel een stap. Ik was op de ochtend van vertrek best zenuwachtig (een beetje zoals voor mijn brugklaskamp op mijn twaalfde) maar dat viel heel snel van me af. Het is gewoon heerlijk dat je met gelijkgestemden bent, geen derde-wiel-aan-de-wagen-gevoel. Sommigen komen echt om te daten, anderen om een gezellige vakantie te hebben. Tot die laatste groep hoorde ik en zo ook een paar fantastische vrouwen op mijn boot. De groep is groot genoeg om aansluiting te vinden bij iemand. Ik heb gegierd van het lachen en daarnaast ook heel goede gesprekken gehad. En dat allemaal tegen het decor van een prachtig blauwe zee en idyllische eilanden. De reisleider en schippers waren echt schatten.

Elke dag surfen, relaxen en genieten van zon, zee en een drankje. Een heerlijke vakantie!

Absolute aanrader! Het is een beetje passen en meten omdat je een week lang echt leeft op een schip. Maar zolang je bereid bent je privacy overboord te gooien ga je een topweek tegemoet waarin je (als je dat wilt) leert zeilen en hele mooie dingen gaat zien. Je leert elkaar dus ook snel goed kennen op zo'n boot.

Topvakantie vol surfen, zon, relaxen en gezellige strand vibes!

Topvakantie! Vroeg je bed uit om elke dag te kunnen surfen. In de middag lekker chillen op het strand of aan het zwembad met een lekker drankje uit de bar.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SurfVibes Ericeira | 30-49 jaar

Fantastische week gehad in Ericeira! Het waren 3 weken in 1! Volop genoten!

Fantastische week gehad in Ericeira! Het waren 3 weken in 1! Volop genoten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SurfVibes Ericeira | 30-49 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.