Fantastische week

Echt een fantastische week. Leuke groep, leuke activiteiten, volop genoten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Lapland | 25-39 jaar

Heerlijk nog wat zon in de winter

Super week achter de rug! Met mooie excursie waarbij je ook het land leert kennen. Wel blijft het contrast tussen rijk en arm groot. Laat je wel weer in zien hoe goed we het thuis hebben. Heerlijk om in de winter nog wat zon mee te pakken. Altijd leuk om met een groep onbekende op reis te gaan en eind van de reis een soort familie te zijn.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zonvakantie Gambia | 25-39 jaar

Eerste keer en heel goed bevallen

Het was voor mij de eerste keer dat ik meeging met een groepsreis en het is me heel goed bevallen! We hadden een erg gezellige groep met een ongedwongen sfeer, waardoor je zelf kan kiezen wanneer je meedoet met activiteiten of je even terugtrekt. Gambia is een prachtig en zonnig land, waarbij veel cultuur en natuur te zien is. Er is sprake van veel armoede, wat veel indruk op mij heeft gemaakt. Het voelde soms dubbel om als rijke, bevoorrechte blanke een schooltje of lokale community te bezoeken, enerzijds wetende dat toerisme een bron van inkomsten is, anderzijds voelde het als 'aapjes kijken'. Gelukkig kan je dit ook met je groepsgenoten delen en bespreken. Gambia is zeker een aanrader!

De perfecte combinatie

De perfecte combinatie van lekker weer, gezellige groep mensen, culturele excursies en relaxen bij het zwembad of het strand.

De ideale combinatie

De reis naar Gambia was voor mij een ideale combinatie van strand en cultuur. En VillaVibes biedt dan weer de mogelijkheid om dit met een leuke groep mensen te ervaren! Hele fijne vakantie gehad, Dit was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste reis met VillaVibes :)

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zonvakantie Gambia | 25-39 jaar

Had veel langer mogen duren

The Smiling Coast of Africa. Hier denk ik met een lach op mijn gezicht aan terug. Wat een mooi land, de eerste binnenkomst is een beetje een cultuurshock, het is een derdewereldland en mensen willen dan ook graag geld van je, want de meeste mensen zijn arm. Dat aspect is wel even wennen, ben hier dan ook alert en ga met een gids op pad, deze houden wel een oogje in het zeil en je wordt dan iets minder belaagd, let natuurlijk zelf goed op je spullen. Ook afdingen is een sport, dus zorg dat je hierop voorbereid bent. Dit zit gewoon in de cultuur, en je went hier snel aan. Desalniettemin is de bevolking over het algemeen supervriendelijk en zullen vaak naar je zwaaien en lachen. Het weer is fantastisch. Het hotel is op een prachtige locatie aan een mooi strand en van alle gemakken voorzien, een liefdevolle en bekwame staf die voor je klaar staat, die je vriendelijk en op je wenken bedienen. Ik ben dankbaar dat ik deze Villavibes reis heb kunnen maken met een hele fijne groep Vibers. Vrienden gemaakt en heerlijk ontspannen, gelukkig en voldaan weer teruggekeerd in Nederland. Voor een week ontsnappen aan de Nederlandse kou, dan is de reis Gambia echt een aanrader!

Een geweldige ervaring

Na het onverwacht annuleren van een eigen georganiseerde reis ben ik op internet gaan zoeken naar een alternatief om op korte termijn “alleen” op reis te gaan. Helemaal opnieuw beginnen met het samenstellen van een reisschema wilde ik niet dus zocht ik naar georganiseerde vakanties. Zo kwam VillaVibes naar boven. In eerste instantie een beetje huiverig of ik wel met een onbekende groep op reis wilde gaan. Dit zou dan namelijk de eerste keer zijn. Na het lezen van de info over de Gambia reis en reviews over VillaVibes was ik eigenlijk al verkocht. Dit sprak me aan en heb dan ook twee weken voor vertrek geboekt. Nu achteraf kan ik terugkijken op een geweldige ervaring! Samen met reisleidster Ellen en een gezellige groep medereizigers hebben we een super vakantie in Gambia gehad. Iedereen was vrij om te doen waar die zin in had: luieren aan het zwembad, mee op excursie gaan of wat anders. Zo blijft het tóch je eigen vakantie, maar dan met het gezelschap van medereizigers. In de toekomst verwacht ik nu vaker soortgelijke vakanties te doen!

Een indrukwekkende reis

De reis naar Gambia was een topervaring! Wat een indrukwekkend land! De cultuur, de mensen, de sfeer! Ik heb intens genoten van alles! Wat ik zelf soms lastig vond, is de manier waarop je als "blanke toerist" ontzettend op een voetstuk geplaatst wordt. Daar moest ik zelf erg aan wennen en zoeken hoe ik mezelf daarin een goede houding kon geven. Op straat willen veel mensen wat van je: geld, snoep voor de kinderen, of gewoon even je aandacht. We hebben naast dat het een prachtig land was, het ook ontzettend getroffen met de leuke groep. Het was voor mij een eerste keer op singlereis, maar zou het op dat vlak zeker vaker willen. Enige echte nadeel aan deze reis vond ik de reisduur. Een week was voor mij veel te kort om dit land te bezoeken, te zien wat ik wilde zien en tot rust te komen en te genieten van het heerlijke weer en de zwembad/stranddagen. Net toen ik er een beetje in kwam moesten we alweer gaan! Ik hoop dat de reisduur t.z.t. wordt aangepast voor de mensen die nog gaan.

Een onvergetelijke week

Villavibes heeft er voor gezorgd dat ik een onvergetelijke week heb beleefd. Buiten het mooi land en het mooi weer waren de mensen die mee waren 1 voor 1 ook echt top! Het was gewoon 1 grote vriendenkring geworden met zeer veel diversiteit van mensen, interesses en ervaringen. Plezier, ontspanning en ontdekking gegarandeerd!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zonvakantie Gambia | 25-39 jaar

Heerlijk naar de zon in de winter

Heerlijk weekje zon in onze koude winter! Lekker relaxen, leuk groep, leuke excursies en goede reisleiding. Wat wil je nog meer!?

Zeker een aanrader

Ik heb een hele fijne vakantie gehad in Gambia. Het contrast tussen de luxe van het resort en het leven van de Gambianen was groot. Zo was de vakantie een mooie combinatie van een compleet andere cultuur en natuur tijdens de excursies en tijd om te relaxen met een leuke groep mensen hier omheen. Zeker een aanrader.

Het was top!

Zon, gezelligheid, leuke mensen, cultuur, wat wil je nog meer?

Super ervaring

Ik heb dit voor de eerste keer als een super ervaring beleefd, Vila Vibes jullie doen wat je belooft.

Gewoon doen!

Fantastische reis naar Kirchberg gehad met een mooie groep enthousiaste, positieve en actieve mensen. Niet meer twijfelen als je single bent en wat ouder, gewoon GAAN!

Een bruisende week

Ik raad deze vakantie zeker aan als je wilt skiën met gelijkgestemden, die hetzelfde ski niveau en zelfde opleidingsniveau hebben, single zijn én vooral heel veel plezier willen hebben. Dan wordt het een bruisende week om niet te vergeten!

Veel gelijkgestemden

Een reis met meer mensen die een beetje hetzelfde in het leven staan vind je niet.

Boven verwachting

Het was mijn eerste reis met Villa Vibes. Ze hebben alle verwachtingen waargemaakt en nog meer. Mocht je twijfelen dan zou ik zeggen doe het!! Zo’n super fijne en lieve reisleiding en een hele leuke groep medereizigers die allemaal hetzelfde willen: een fijne gezellige en sportieve vakantie!

Wat een leuke tijd!

Eerste wintersport, eerste singlereis, maar zeker niet de laatste! Wat een leuke tijd!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes St. Christoph | 25-45 jaar

Een week om nooit te vergeten

Ik wist niet zeker of dit iets voor mij was, maar met deze groepsgrootte, het gebied en de enthousiaste begeleiding was die twijfel bij aankomst meteen weg! Direct een klik met enkele groepsgenoten, en elke skisafari was weer geslaagd! Ook was er ruimte voor alle niveaus en werd er geprobeerd om met elkaar te lunchen, als dat niet lukte was er altijd nog de après-ski! Dank jullie wel voor de geweldige week, ga ik nooit meer vergeten!

Hele leuke vakantie

Een hele leuke vakantie gehad. Daarbij een hoop leuke nieuwe mensen mogen ontmoeten.

Mooie reis met gelijkgestemden

Villavibes organiseert in een mooi skigebied, een geheel verzorgde reis met leeftijdgenoten, die dezelfde wintersport hobby delen. Alleen de herinneringen moet je nog even zelf vormgeven.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Alpe d'Huez | 40-55 jaar

Superleuke reis in een mooi skigebied.

Super leuke ski-vakantie in een mooi skigebied. Genoten van een leuke groep, goede reisleiding en skisafari's. Hotel is helaas geen VillaVibes standaard die ik gewend ben, eenvoudig diner en de kamers worden tussentijds niet schoongemaakt.

Leuke reis

Ik vond de reis naar Alpe d'Huez erg leuk, de busreis ging prima, we hadden veel ruimte, het hotel is eenvoudig, het ski gebied is mooi en uitgestrekt. In de avonden werd er regelmatig iets georganiseerd, vooral de silent disco was erg leuk.

Ontspannen en gezellig

Een reis met zoveel vreemden met één ding gemeen, single zijn. Geen gedoe met derde wiel aan de wagen gevoel. Je maakt mede hierdoor snel contact met elkaar. Het is ontspannen en gezellig, niks moet alles mag. We hebben ons onwijs vermaakt. Persoonlijk vond ik het heerlijk en makkelijk dat alles geregeld was. De vlucht, geweldige activiteiten, heel smakelijk gegeten alle avonden, ruime appartementen en de reisleidster was top. Echt een reis waar alles klopte. Ik heb niks kunnen bedenken wat beter had gekund. Dit was de eerste keer met Villa vibes maar zeker niet de laatste. Wil graag iedereen bedanken die mee waren.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Lapland | 40-59 jaar

Aanrader

Ik zou deze vakantie aanraden aan iedereen die single is. Alles is zo goed geregeld dat je echt heel veel tijd voor je zelf hebt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Lapland | 40-59 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.