Enorm gezellige groep

Gezellige en warme reisleiding met aandacht voor eenieder. wederom een enorm gezellige groep. Mooie locatie en gezellige initiatieven.

Heerlijk relaxte vakantie

Het is een heerlijke relaxte vakantie met gelijkgestemden; je zit allemaal in het schuitje van alleen zijn. Leuk om samen dingen te ondernemen en beleven. Lekker samen een feestje bouwen. Al wordt er nieuwsgierig rondgekeken, het daten of een partner vinden is niet de boventoon, het is vooral het leuk hebben samen. En wat mag ontstaan ontstaat. Heel prettig.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 40-59 jaar

Altijd mensen met wie je een klik hebt

Ik raad het aan omdat je met gelijkgestemden, lekker sportief bezig bent. Qua skiën kan je op elk niveau aansluiten. De groep is niet te groot en niet te klein. Er zitten altijd mensen waar je een klik mee hebt!

Top week

Top week gehad leuke mensen, veel gezelligheid, lekker kunnen snowboarden fijn dat je kan doen waar je zin in heb.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes St. Christoph | 25-45 jaar

Genoten

Superleuke week gehad met crew en de groep. Echt genoten. Als je een groepsreis zoekt, moet je niet verder zoeken maar VillaVibes boeken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes St. Christoph | 25-45 jaar

Aanrader

Leuk vier dagen op Texel zeker een aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Texel | 40-59 jaar

Mijn leukste oud&nieuw in jaren!

Het was mijn leukste oud en nieuw in jaren! Fijne groep mensen, heerlijk eten en veel gezelligheid op mijn meest geliefde Waddeneiland met nieuwjaarsduik. Echt geweldig.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Texel | 40-59 jaar

Een bijzondere reis, een bijzondere Vibe

Dit was mijn tweede reis met Villavibes. Vaak krijg ik te horen van mensen die geen ervaring hebben met een singlereis; dat draait toch alleen om het vinden van een relatie. Dat is helemaal niet zo heb ik ervaren. Iedereen die het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen en evt vriendschappen te sluiten kan ik aanraden om mee te gaan. Tuurlijk het is spannend, maar ik heb 2 reizen gehad met superleuke groepen gelijkgestemden. Texel is een hele mooie omgeving en hele leuke activiteiten zoals het powerkiten. Een mooie accommodatie met een heerlijke wellness kamer een echte aanrader. Een supergezellige groep getroffen daar. Elkaar al ontmoeten op de boot. Deze 4 dagen genoten van de goede zorgen van de crew. Een hele fijne, kundige reisleider. De groep had een heel bijzondere vibe; heel veel gelachen, maar soms ook gehuild samen. Zo bijzonder hoe dat in een paar dagen kan ontstaan.

Gewoon doen!

Als je twijfels, gewoon doen. Texel is leuk en Villa Vibes is ook leuk: perfecte combi dus. Maar even serieus, iedereen vindt het spannend en is nieuwsgierig, willen misschien haken (zelfs sommige die al eerder zijn geweest). Maar geloof mij het wordt een vakantie met leuke mensen, gezellige en boeiende gesprekken, goed eten en leuke dingen doen.

Aanrader!

Als je geen zin hebt om Oud en Nieuw alleen te zijn, is deze Texel Experience een echte aanrader!

Boven verwachting

De reis naar Gambia zit je vooral in de cultuur en natuur hoek. Weer eens wat anders dan feestjes. Ideaal om een land te zien waarbij dingen compleet anders gaan dan bij ons in NL.

Vrienden voor het leven

De eerste keren is het wat spannend en als je de verslaving eenmaal te pakken hebt, leer je vrienden voor het leven kennen!

Helemaal top!

Helemaal top! Heerlijk weer. Fijne mensen, alles klopte.

Een fantastische ervaring

Gambia ontvangt je met open armen en een big smile op de gezichten. Een fantastische ervaring als je Afrika wilt leren kennen. Op sommige momenten confronterend, maar vooral ook mooi! Het hotel is voor Afrikaanse begrippen top en het personeel super vriendelijk. Samen met een topgroep een topweek gehad.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Je ontmoet altijd wel mensen waar je een klik mee hebt

Als je zin hebt om tijdens de feestdagen veel te lachen en houd van gezelschapsspelletjes of weerwolven is deze reis zeker aan te raden. Je ontmoet altijd wel mensen waar je een klik mee hebt.

Een superfijne ervaring

Dit jaar oud en nieuw gevierd met andere singles. Wat was dat een superfijne ervaring. Je gaat met veel positieve energie het jaar uit en het nieuwe jaar in. Iedereen wil in contact zijn met de ander en staat hiervoor open, hoe fijn is dat! Ik kijk uit naar mijn volgende VillaVibes reis.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&NieuwVibes Frandeux | 25-45 jaar

Naar huis met nieuwe vrienden

Een paar dagen voor en een paar dagen na een Oud en Nieuw met nieuwe vrienden doe je leuke activiteiten, ga je diepe gesprekken aan wanneer jij daar klaar voor bent (of je houdt het lekker oppervlakkig) en iedereen zit er met hetzelfde gevoel: wat ben ik blij dat ik hier ben en niet thuis!

Aanrader!

Zeker een aanrader! Een hele week met gezellige mensen, ontspannen sfeer en leuke activiteiten! Een geweldig einde van het jaar en een super begin van het nieuwe jaar met een leuke nieuwjaarsduik.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&NieuwVibes Frandeux | 25-45 jaar

Mijn hoge verwachtingen zijn overtroffen

Oud en nieuw is elk jaar weer een uitdaging om wat te vinden wat aan de hoge verwachtingen kan voldoen. Met een super leuke groep mensen een mooi feestje bouwen in een kasteel in de Ardennen heeft dit jaar ervoor gezorgd dat al mijn hoge verwachtingen zijn overtroffen. Super leuke week gehad met vrienden die ik net heb ontmoet.

Gezellig!

Gezellige reis om Oud & Nieuw eens anders te vieren!

Een heerlijke vakantie!

Ik vond het een heerlijke vakantie! Leuke groep, waarbij er ruimte was voor de fanatieke apres skiërs, maar het ook prima was als je even tijd voor jezelf wil. Leuke reisleiders, met veel enthousiasme! Zeker voor herhaling vatbaar!

Vanaf dag één een klik

Kom je voor een week om echt flink te knallen op de piste en te genieten van de vergezichten? Boeken dan! Het ski/board niveau was echt heel erg hoog, heb daarvan genoten en ook ontzettend veel geleerd! Vanaf dag één had ik wel een klik met een aantal mensen en heb ontzettend veel gelachen! Als ik niet mee zou kunnen met de safari’s dan zou ik niet boeken, je mist dan toch de gezelligheid overdag en een beetje de aansluiting.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes St. Christoph | 30-49 jaar

Op naar de volgende trip.

Geweldige leuke vakantie. Crew en locatie was geweldig. Top apres-ski. Als er een beetje goede sneeuw ligt heerlijke mooie pistes. Op naar de volgende trip.

Super kerstreis

Super kerstreis in Kirchberg. Mijn eerst VIllaVIbes avontuur en die vibes waren er volop. Genoten van de groep, de ski, het hotel met fijne wellness en de prachtige gesprekken.

Alles kan!

Iedere vakantieweek heeft weer een eigen samenstelling wat de energie in een groep bepaald. Mijn ervaring is dat dat ook de inhoud bepaald. Zo heb je een feestweek en blijf je lachen en zo kom je uitgerust thuis vol met herinneringen. Alles kan!

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.