Aanrader!

Het feit dat meestal meer dan de helft van de groep al eerder mee is geweest op wintersport is volgens mij voldoende bewijs dat dit aanbevelenswaardige reizen zijn. Het was mijn 4e wintersport bij VV. Tot volgend jaar.

Super leuke week!

Het is misschien spannend om met 60 onbekenden op wintersport te gaan, maar op het moment dat je de bus instapt, is dat al over. Iedereen kletst in de bus met elkaar, en op het moment dat je op je bestemming bent, kan je je niet voorstellen dat je de dag ervoor nog niemand kende. Wat een feest is het deze vakantie geweest!

Heerlijk ontspannend

Het was gewoon heerlijk en ontspannend om iets geweldigs te doen met zoveel gelijkgestemden. Het was voor mij heel belangrijk dat VillaVibes hiervoor het kader bepaalde, omdat veel singles ook veel individuele meningen hebben. Dus samen zijn was meestal gemakkelijk. Dat was echt leuk

Gezamenlijke passie delen

Het is leuk als je een gezamenlijke passie deelt, single bent en niet alleen wilt gaan. Het kan zomaar eens gebeuren dat je hoteldebotel weer terug komt naar Nederland en ook nog eens lekker hebt geskied.

Top week!

Top week gehad! Mooi skigebied, heerlijk hotel. Er zijn altijd wel mensen te vinden voor de apres-ski! Gezellige sfeer in de groep. Ik kan deze reis zeker aanbevelen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 40-59 jaar

Leuke nieuwe mensen leren kennen

Bij aankomst was ik super zenuwachtig, maar na vijf minuten was dit weg. Iedereen gaat mee om nieuwe mensen te leren kennen en er heerst een open en gezellige sfeer. Je moet niet als doel hebben dat je alle 40 deelnemers leert kennen, maar je vormt vanzelf een leuke groep mensen om mee te kletsen, borrelen, feesten en spelletjes te spelen. Alles was fijn geregeld en je komt niks te kort (zeker eten niet).

Relaxte sfeer en gezelligheid

De sfeer in de groep (met gasten en crew) is heel relaxed en zo gezellig. Je kunt doen wat je wilt, alle activiteiten zijn vrijblijvend, het eten is te lekker en alles is goed georganiseerd. Bij binnenkomst stond ik binnen 3 minuten al met een drankje bij 5 anderen te kletsen. Je wordt open ontvangen en zo gaat het hele weekend. Het is een perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en een leuk weekend weg te hebben! Ik raad een weekend/vakantie met VillaVibes zeker aan. Ik zou bijna single willen blijven zodat ik nog een x kan gaan. Ps. Ik heb maanden getwijfeld om te gaan en daar heb ik nu spijt van haha! Dus voor alle twijfelaars out there: go for it

Gewoon boeken!

Ik zou zeggen: boeken! Vrolijke mensen, veel drankjes en lekker eten, leuke en enthousiaste crewleden en voor iedereen wel een leuke activiteit (in de mooie natuur). Ik ben zelf een weekendje geweest, maar het voelde alsof ik een hele week weg geweest was!

Mooi weekend

Mooie invulling van een weekend met gelijkgestemden. Zeer gemoedelijke sfeer waarbij je volledig vrij voelt om zelf aan te sluiten bij de verschillende activiteiten. De Villavibes organisatie is altijd top geregeld met zeer goede service, accommodatie en activiteiten.

Altijd wel een klik

Iedereen komt daar voor een gezellig en sociaal weekend, om elkaar op een laagdrempelige manier te leren kennen. Vooral om de groep meestal met z'n 35-40 gasten, heb je bijna altijd wel een klik met iemand.

Gewoon doen!

Bij twijfel: DOEN! in het begin is het even spannend, maar vervolgens heb je de tijd van je leven. Je maakt nieuwe vrienden en neemt deel aan de leukste activiteiten.

Aanrader

Hier kan je op een leuke manier mensen leren kennen tijdens de leuke activiteiten.

Heerlijke minivakantie

Ik zou deze minivakantie zeker aanraden, de crew verzorgt je het hele weekend en je komt in drinken en eten niets te kort! Met alles wordt rekening gehouden, allergieën of juist als je geen vlees of vis eet. Je leert nieuwe mensen kennen op een laagdrempelige manier, ja de eerste avond vindt iedereen het spannend, maar de dag erna heb je het idee dat je iedereen al maanden kent!

Iedereen hoort erbij

Laagdrempelig om mee te doen, iedereen wordt erbij betrokken, weinig vorming van kliekjes personen, het is en blijft eerder 1- hechte groep.

Positief verrast!

Ik denk dat iedereen een drempeltje over moet om te boeken. Ik ook. Maar oprecht 10 minuten nadat ik in de villa aankwam voelde ik me al op m’n gemak. Wat een open sfeer, relaxed en vooral gericht op samen plezier maken. Iedereen staat open voor nieuwe mensen waardoor je super makkelijk contact maakt.

Geweldige week

Geweldige week in de sneeuw gevuld met diverse activiteiten, genoeg me-time in de middag als dit gewenst is en super gezelligheid in de avonden!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Lapland | 25-39 jaar

Fantastische week

Echt een fantastische week. Leuke groep, leuke activiteiten, volop genoten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Lapland | 25-39 jaar

Heerlijk nog wat zon in de winter

Super week achter de rug! Met mooie excursie waarbij je ook het land leert kennen. Wel blijft het contrast tussen rijk en arm groot. Laat je wel weer in zien hoe goed we het thuis hebben. Heerlijk om in de winter nog wat zon mee te pakken. Altijd leuk om met een groep onbekende op reis te gaan en eind van de reis een soort familie te zijn.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zonvakantie Gambia | 25-39 jaar

Eerste keer en heel goed bevallen

Het was voor mij de eerste keer dat ik meeging met een groepsreis en het is me heel goed bevallen! We hadden een erg gezellige groep met een ongedwongen sfeer, waardoor je zelf kan kiezen wanneer je meedoet met activiteiten of je even terugtrekt. Gambia is een prachtig en zonnig land, waarbij veel cultuur en natuur te zien is. Er is sprake van veel armoede, wat veel indruk op mij heeft gemaakt. Het voelde soms dubbel om als rijke, bevoorrechte blanke een schooltje of lokale community te bezoeken, enerzijds wetende dat toerisme een bron van inkomsten is, anderzijds voelde het als 'aapjes kijken'. Gelukkig kan je dit ook met je groepsgenoten delen en bespreken. Gambia is zeker een aanrader!

De perfecte combinatie

De perfecte combinatie van lekker weer, gezellige groep mensen, culturele excursies en relaxen bij het zwembad of het strand.

De ideale combinatie

De reis naar Gambia was voor mij een ideale combinatie van strand en cultuur. En VillaVibes biedt dan weer de mogelijkheid om dit met een leuke groep mensen te ervaren! Hele fijne vakantie gehad, Dit was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste reis met VillaVibes :)

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zonvakantie Gambia | 25-39 jaar

Had veel langer mogen duren

The Smiling Coast of Africa. Hier denk ik met een lach op mijn gezicht aan terug. Wat een mooi land, de eerste binnenkomst is een beetje een cultuurshock, het is een derdewereldland en mensen willen dan ook graag geld van je, want de meeste mensen zijn arm. Dat aspect is wel even wennen, ben hier dan ook alert en ga met een gids op pad, deze houden wel een oogje in het zeil en je wordt dan iets minder belaagd, let natuurlijk zelf goed op je spullen. Ook afdingen is een sport, dus zorg dat je hierop voorbereid bent. Dit zit gewoon in de cultuur, en je went hier snel aan. Desalniettemin is de bevolking over het algemeen supervriendelijk en zullen vaak naar je zwaaien en lachen. Het weer is fantastisch. Het hotel is op een prachtige locatie aan een mooi strand en van alle gemakken voorzien, een liefdevolle en bekwame staf die voor je klaar staat, die je vriendelijk en op je wenken bedienen. Ik ben dankbaar dat ik deze Villavibes reis heb kunnen maken met een hele fijne groep Vibers. Vrienden gemaakt en heerlijk ontspannen, gelukkig en voldaan weer teruggekeerd in Nederland. Voor een week ontsnappen aan de Nederlandse kou, dan is de reis Gambia echt een aanrader!

Een geweldige ervaring

Na het onverwacht annuleren van een eigen georganiseerde reis ben ik op internet gaan zoeken naar een alternatief om op korte termijn “alleen” op reis te gaan. Helemaal opnieuw beginnen met het samenstellen van een reisschema wilde ik niet dus zocht ik naar georganiseerde vakanties. Zo kwam VillaVibes naar boven. In eerste instantie een beetje huiverig of ik wel met een onbekende groep op reis wilde gaan. Dit zou dan namelijk de eerste keer zijn. Na het lezen van de info over de Gambia reis en reviews over VillaVibes was ik eigenlijk al verkocht. Dit sprak me aan en heb dan ook twee weken voor vertrek geboekt. Nu achteraf kan ik terugkijken op een geweldige ervaring! Samen met reisleidster Ellen en een gezellige groep medereizigers hebben we een super vakantie in Gambia gehad. Iedereen was vrij om te doen waar die zin in had: luieren aan het zwembad, mee op excursie gaan of wat anders. Zo blijft het tóch je eigen vakantie, maar dan met het gezelschap van medereizigers. In de toekomst verwacht ik nu vaker soortgelijke vakanties te doen!

Een indrukwekkende reis

De reis naar Gambia was een topervaring! Wat een indrukwekkend land! De cultuur, de mensen, de sfeer! Ik heb intens genoten van alles! Wat ik zelf soms lastig vond, is de manier waarop je als "blanke toerist" ontzettend op een voetstuk geplaatst wordt. Daar moest ik zelf erg aan wennen en zoeken hoe ik mezelf daarin een goede houding kon geven. Op straat willen veel mensen wat van je: geld, snoep voor de kinderen, of gewoon even je aandacht. We hebben naast dat het een prachtig land was, het ook ontzettend getroffen met de leuke groep. Het was voor mij een eerste keer op singlereis, maar zou het op dat vlak zeker vaker willen. Enige echte nadeel aan deze reis vond ik de reisduur. Een week was voor mij veel te kort om dit land te bezoeken, te zien wat ik wilde zien en tot rust te komen en te genieten van het heerlijke weer en de zwembad/stranddagen. Net toen ik er een beetje in kwam moesten we alweer gaan! Ik hoop dat de reisduur t.z.t. wordt aangepast voor de mensen die nog gaan.

Een onvergetelijke week

Villavibes heeft er voor gezorgd dat ik een onvergetelijke week heb beleefd. Buiten het mooi land en het mooi weer waren de mensen die mee waren 1 voor 1 ook echt top! Het was gewoon 1 grote vriendenkring geworden met zeer veel diversiteit van mensen, interesses en ervaringen. Plezier, ontspanning en ontdekking gegarandeerd!!

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.