Een leuk avontuur!

Even uit de vertrouwde omgeving en andere mensen spreken en leren kennen. Super relaxed in een bijzonder leuke setting, aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 40-59 jaar

Eerste keer mee...

Ik vond het heel spannend om voor het eerst mee te gaan. Je weet natuurlijk niet wat je kunt verwachten. Maar ik heb het echt heel erg leuk gehad, veel gelachen maar ook sereiuze gesprekken gehad, soms ook met een traan. Het mooie vond ik dat iedereen eigenlijk hetzelfde heeft meegemaakt, dat schept gelijk een band. Je voelt je gewoon minder alleen. Velen hadden ook dezelfde gevoelens: -spannend om mee te gaan; - als ik het niet oke vind, ben ik zo weer weg enz.... Dat vond ik ook heel fijn. Ook in dit gevoel stond ik duidelijk niet alleen. Leuke contacten gemaakt, en nee... ik ben niet 'desperate' op zoek naar een relatie, gelukkig was ook niet iedereen dat.... hoewel ik ook mensen heb horen zeggen dat 'we allemaal met 1 doel hier zijn, en dat is een relatie'....nou ik niet, ik wilde gwoon 'fun' hebben en dat heb ik gehad. Super bedankt hiervoor!!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 40-59 jaar

Ga mee, doen!

Wil je een heerlijke vakantie met gelijkgestemde van gelijke leeftijd? Zin in leuke ontmoetingen met anderen die open staan voor contact? Ga eens mee met VillaVibes.

Super gezellig!

Een hele leuke manier om met een gezellige groep mensen naar Oerol te gaan.

Helemaal super!

Concept is heel goed.

Voor- en nadelen

Positief: je ontmoet andere singles, de accomodatie en het eten is geregeld. Oerol-festival is écht super leuk om mee te maken. Negatief; het heeft zijn voor- en nadelen om met een grotere groep te gaan. Zelf miste ik het groepsgevoel/de verbinding door een voor mij te grote groep. Realiseer je dat er weinig leefruimte is op de boot.

Eerst beter

Overbetaald, geschapen verwachtingen niet waargemaakt, in feite zouden jullie een deel van de reissom moeten restitueren. Mijn eerdere ervaring Oerol met VV was vele malen beter.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oerol Festival | 40-59 jaar

Ja het is een unieke ervaring.

Wel omdat het een heel leuke laagdrempelige manier is om met een zeer enthousiaste groep mensen te gaan genieten van, in dit geval, Oerol. Niet omdat je door het korte tijdsbestek en 30 man op een schip in een soort van snelkookpan zit. Dat kan overweldigend zijn.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oerol Festival | 25-45 jaar

Toffe ervaring!

Wat een onwijs toffe ervaring. Echt Oerol met Vibes. In verschillende groepjes fietsen nr voorstellingen of t strand. S’avonds naar een kroegje of dansen en dat wisselde zich af. Gezellig samen diner & ontbijt! Een weekend vol verbinding en mooie mensen. Erg leuk!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oerol Festival | 25-45 jaar

Ja gaaaan!

Wat een topvakantie: alle vrijheid voor je eigen plan te trekken of aan te sluiten om heerlijk te gaan eten, mee te doen met activiteiten en op stap te gaan. Hotel is echt heel lekker qua ligging en mooie kamers. Heel gezellig met de staff gehad die zeer vriendelijk zijn. Combinatie van heerlijk eten, chillen op het strand/beachclub en dan s'avonds een feestje maakt dit een aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 25-39 jaar

Super!

Super locatie direct aan het strand Vlakbij leuke stad Uitgaansmogelijkheden dichtbij.

Vooral een week fun!

Het concept van een singlereis vind ik echt geweldig. Allemaal gelijkgestemden. Natuurlijk heb je niet met iedereen een connectie, maar er zitten altijd mensen bij met wie je een leuke klik hebt. Vooral veel lol, goede gesprekken en onzingesprekken. Maar vooral een week fun!

Veel gelachen, aanrader!

Echt hele fijne week gehad, met inderdaad veel gelijkgestemden. Veel lachen, fijne gesprekken. Alle ruimte om wel of niet met het programma mee te doen. Dus vrijheid blijheid wT het tot een ontspannen week maakte. Fijn hotel met ontzettend attente plezierige bediening. Kortom, aanrader!

Topper op alle vlakken!

Padelvakantie is echt heel interessant. Aanrader als je intermediate of beginner bent! De meeste spelers zijn dit niveau die meegaan. Niet aanrader als je ver gevorderd bent, je wilt namelijk dan wel echt op niveau trainen en wellicht is dit niveau niet aanwezig. Wij hadden gelukkig 4 goede spelers. Ik weet niet of er oplossingen zijn als er maar 1 of 2 goede spelers waren.

Twijfel? Boeken!

Echt een hele leuke week gehad in Sevilla. We hadden een toffe groep met enthousiaste mensen, een mooi hotel en leuke activiteiten. Voor iedereen is er wat wils. Gaaf padelprogramma met courts op verschillende locaties, lekker eten, wandelen door de stad, stapje zetten in één van de clubs en daarnaast ook veel vrijheid.

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Sevilla | 25-45 jaar

Altijd wel met iemand een klik

Heerlijke sportieve vakantie waarbij je volledig wordt ontzorgd en ook nog eens kunt genieten van een mooie stad met verschillende georganiseerde excursies. Je bepaalt zelf hoeveel je in groepsverband doet, genoeg ruimte voor jezelf wanneer je even wat rust nodig hebt of je eigen plan wilt trekken. Je leert altijd wel leuke mensen kennen op zo een reis en er zijn interessante gesprekken waar je ook veel van kunt leren.

Altijd wel een klik

Erg sportieve vakantie met een leuke citytrip inclusief. Veel ruimte voor eigen keuze en vrijheid, waar je gaat eten en wat je wilt ondernemen. Voor de groep wordt er vaak ook wat georganiseerd en aansluiten is vrijwillig. Je hebt altijd wel een klik met minstens 1 mede reisgenoot. Kennis van padel is niet nodig want je kan/mag les krijgen vanaf 0. Tevens kunnen gevorderden ook prima hun weg vinden en krijgen op maat hun lessen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Sevilla | 25-45 jaar

Een top week gehad en zeker een aanrader voor andere!

De combinatie met sport en ontspanning en de stad bekijken is echt heel fijn! De periode qua temperatuur is heel lekker. 's morgens sporten en 's middags en 's avonds de stad in is echte en aanrader. Ook de momentjes die je voor jezelf kan pakken zijn zeker aanwezig. De groep en de reisleidsters waren heel gezellig en fijn!

Het klopte helemaal

Ik zou weer gaan. Vooral de combinatie van padellen en ontspanning met lekker eten. Echt geweldig.

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Valencia | 30-49 jaar

Superleuk om padel te leren spelen met een leuke groep

Als je nog nooit padel hebt gespeeld is het erg leuk om op zo een mooie locatie dat te leren spelen maar ook als je wel padel speelt geven de leraren je voldoende uitdaging.

Top week!

Voor echte padelliefhebbers die ook van Spanje houden. Het was een top week, het programma was chill, goed geregeld en leuke groep

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Valencia | 30-49 jaar

Alles top geregeld en georganiseerd.

Heerlijk padel gespeeld en genoten van de stad, het lekkere eten en de leuke reisgenoten. Eventueel iets meer rust in bouwen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Sevilla | 50-69 jaar

De padellessen waren fantastisch. Goed georganiseerd.

Als je wil leren padellen is dit echt een aanrader, maar houd rekening met een druk programma, waarbij het ' s avonds vaak laat wordt. Door alle barretjes enz in Sevilla, wordt er veel in kleine groepjes zelf georganiseerd.., want met een grote groep is het vaak niet handig

Heerlijk

Geweldige combinatie van een sportieve vakantie in een mooie stad met heerlijk weer!

De combi is geweldig

De padelvakantie naar Sevilla is een geweldige combi van sportiviteit en bezichtigen van de stad. Lekker uiteten en de stad is prachtig. Prima hotel en goede padelbanen! Zeker een aanrader!

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.