Het was een leuke ervaring

Het is gevoel matig. Het was een leuke ervaring maar zeker niet voor herhaling. Maar mijn kamergenoot had al 13 keer met Villa Vibes gereisd... Deze formule is dus perfect voor haar.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes | 50-69

Ik denk dat er voor mij nog een herhaling komt!

Ondanks dat ik al wel weer vijf maal in de Ardennen ben geweest, is het altijd weer gezellig, leuke crew ! En natuurlijk de kok weet eigenlijk altijd weer wat lekkers op tafel te toveren! Ik denk dat er voor mij nog een herhaling komt! Groetjes Viber

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes | 50-69

Het is elke minuut genieten, veel lachen en heerlijk eten

Bereid je voor op een vol en intens weekend. Het is elke minuut genieten, veel lachen en heerlijk eten. Je komt niks te kort hebt eerder last van keuzestress tussen wat je allemaal aan activiteiten kunt kiezen! Aanrader!

Aanrader

Aanrader. Het is een heel fijne ongedwongen manier om contact te leggen met andere mensen die allemaal gelijkgestemden zijn. Niets moet en alles mag.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes | 30-49

Ik ben helemaal opgeladen met positieve energie

Heel leuk weekend gehad met allemaal mooie mensen, ieder op zijn eigen manier. Veel fijne gesprekken, super veel gelachen, leuke accommodatie met goed bed wat erg fijn is door het weinige slaap wat je kan gaan krijgen. Ik ben helemaal opgeladen met positieve energie thuis gekomen.

Alles kan, niks moet

Ik zou VillaVibes aan iedereen aanraden die de behoefte heeft om even zorgeloos op vakantie te gaan. Naast dat je heerlijk tot rust kunt komen, je zelf keuzes maakt over de activiteiten die je doet, je heerlijke maaltijden voorgeschoteld krijgt, leer je ook nog leuke mensen kennen. Alles kan, niks moet.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes | 30-49

Zin in een geweldig weekend met een ongedwongen sfeer

Zin in een geweldig weekend met een ongedwongen sfeer. Lekker gek doen, sportief bezig zijn en tot in de late uurtjes feesten met gelijk gestemden, ga dan zeker mee naar het Vechtdal.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes | 30-49

Ook dit weekend was echt weer top!

Dit is de 4e keer dat ik met Villa Vibes mee ben geweest. Ook dit weekend was echt weer top! Een geweldige crew, leuke accomodatie en hele leuke nieuwe mensen leren kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes | 30-49

Het is een spannend avontuur geweest

Het is een spannend avontuur geweest. Of het bij me past weet ik niet zeker.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes | 30-49

Een leuke manier om (veel) nieuwe mensen te leren kennen

Erg leuk en goed georganiseerd weekend gehad. Over alles wordt nagedacht en wordt goed geregeld. Een leuke manier om (veel) nieuwe mensen te leren kennen waarin het programma bijdraagt aan de groepsvorming.

Blijf jezelf en geniet

Een ontzettend gezellige groepsreis met mensen uit het hele land. Blijf jezelf en geniet, dat doen de anderen ook. Niks moet, veel mag.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes | 25-39 jaar

Gewoon lekker er even tussenuit

Een gezellig weekend weg, gewoon lekker er even tussenuit. Ontspannen, heerlijk eten, drankjes, leuke activiteiten, goede feestjes, een erg gezellige groep en een top crew!

100% aanrader!

Met een positief gevoel kijk ik terug op mijn weekend Villa Vibes Vechtdal. De organisatie was tot in de puntjes verzorgd. Ook de crew stond dag en nacht voor ons klaar. De faciliteiten van de accommodatie waren super en ik voelde mij direct op mijn gemak in de groep. De kok maakte er ook een culinair feestje van. 100% aanrader!

Tof weekend

Tof weekend met een leuke groep op een mooie locatie. Leuke outdoor activiteiten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes | 25-39 jaar

Iedereen is heel open en spontaan!

Fantastische locatie en veel mogelijkheden qua activiteiten. Iedereen is heel open en spontaan! Ook een zeer goede organisatie, gezellige reisleiding en het eten is top.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes | 25-39 jaar

Je wordt helemaal ontzorgd!

Onwijs mooie omgeving! Keer wat anders dan alleen in een huisje zitten of binnenactiviteiten. Zelfs met het slechte weer ben je veel buiten. Ideale is dat de vuurkorf buiten overdekt is waardoor je tot de late (nou ja, vroege) uurtjes nog buiten zit, zelfs terwijl het vriest en regent. Zo genoten van dit weekend, alweer! Je wordt helemaal ontzorgd!

Het was weer top

Het was weer top met VillaVibes! Dit weekend ontbrak het aan niks: gezellige mensen, veel en lekker eten en veel drank, hele leuke activiteiten, gezellige muziek, een sfeervolle accommodatie en een top crew! Enige minpuntje vond ik toch wel dat er best een aantal waren die Ferry de roze flamingo niet kenden aan het begin van het weekend. Aan het eind kon je er natuurlijk niet meer omheen. Nee het was echt heel leuk. Wat ik zo leuk vond is dat je helemaal jezelf kan zijn en dat men accepteert wie je bent en wat je doet. En dat je vanaf bijna moment 1 niet serieus hoeft te zijn. Dat is natuurlijk waar vakantie om draait. We hadden ook een super leuk carpoolgroepje, dat waren heel het weekend wel mijn matties. Kleine tip voor als je daar naartoe gaat. Maar pas op: het werkt verslavend, voor je het weet heb je zo weer een nieuwe VillaVibes vakantie geboekt!

Echt een onvergetelijk weekend

Zonder verwachtingen heb ik mijzelf aangemeld om mee te gaan naar de Ardennen. Met een hoop enthousiasme en veel zin, stapte ik vrijdag 17 maart in mijn autootje! Eerst nog even mijn twee carpool maten ophalen en onze reis kon beginnen. In de auto al lekker gekletst en eenmaal in de Ardennen voelde het aan als een warm bad! Iedereen was heel vriendelijk, open in contact alsof je elkaar al langer kende dan die eerste paar uur! Tijdens het weekend ben ik dan ook niks te kort gekomen, aan alles werd gedacht of mee gedacht! Een super crew, die zich zelf ook lekker mengde tussen de groep. Ik heb echt een onvergetelijk weekend mogen beleven in de Ardennen, een ervaring die ik niet snel meer vergeet. Heel dankbaar voor al die mooie mensen die ik heb leren kennen, de mooie gesprekken die zijn gevoerd, het gewoon lekker chillen bij de openhaard en het vele lachen! Ik kom zeker nog eens terug bij VillaVibes!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 25 -39 jaar

Hoop toffe mensen

Erg leuk, relaxed en goed verzorgd weekend gehad met een hoop toffe mensen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 25 -39 jaar

Echt geweldig

Leuk weekend weg, in een mooie omgeving, met leuke sportief georiënteerde activiteiten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 25 - 39 jaar

Indrukwekkend, gewoon doen

Indrukwekkend, avontuurlijk, relaxen en veel of weinig sociaal zijn / feesten. Doen.

Bijzondere singlereis gambia

Ik ben in maart 2023 8 dagen naar Gambia geweest. Was 1 keer eerder met Villa Vibes een weekend weg geweest, maar nog nooit voor een week. Het is me uitstekend bevallen! Zou het ook zeker aanraden als je van cultuur opsnuiven houdt. De luxe moet je wel wat opzij kunnen zetten. Je kunt het niet vergelijken met een reis binnen Europa. Er is veel armoede in Gambia. Dit was confronterend om te zien. Een minpunt was dat je niet zomaar even in je eentje van het resort af kon gaan. Dit werd afgeraden. Gelukkig vond ik altijd wel een paar mensen die dan mee wilde gaan. Of we maakte gebruik van de local tour guides die ons maar al te graag wilde begeleiden tegen een kleine betaling. Op deze manier kon ik de lokale mensen ook supporten! Een mooie mix van excursies en lekker chillen bij het zwembad of strand. Reisleidster was ook top! Regelde alles op tijd en leidde alles in goede banen zodat ik lekker van mijn vakantie kon genieten! Het weer is er heerlijk en er was elke dag een lekker briesje waardoor de warmte ook beter vol te houden was. Een tip is om voor in de avond wel een lange broek mee te nemen en een vest of sweater. Door de wind voelt het dan wat frisjes aan. Heb lieve mensen mogen ontmoeten en het was voor mij een mooie, gezellige, indrukwekkende, maar vooral ook een confronterende reis.

De week is omgevlogen!

Heerlijk een weekje zon, opwarmen, en weg uit het grijze Nederland. Het weer is top! Het hotel is super! Prima kamers, heel vriendelijk personeel, goed en divers eten. En natuurlijk prachtig uitzicht op het strand met palmbomen. Zo kun je heerlijk bijkomen op het bedje aan het zwembad, drankje wordt gebracht. 's Avonds koelde het door de wind toch wel een beetje af, dus neem ook iets met lange mouwen mee. Met de excursies heb ik zowel de natuur als cultuur van Gambia kunnen zien. Verwacht niet teveel van de safari, het is geen Kenia of Zuid-Afrika. Maar alleen al onderweg zijn, zorgt ervoor dat je veel indrukken krijgt van het land en de manier waarop de mensen leven. Realiseer je wel dat Gambia echt een heel arm land is. Dit maakte toch meer indruk dan verwacht. Maar bewustwording van hoe rijk wij in Nederland eigenlijk zijn, is alleen maar goed. Natuurlijk met de groep heel gezellig gehad. Je vindt altijd wel aansluiting bij anderen. De week is omgevlogen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

VillaVibes zal je zeker niet tegenvallen

De ervaring van anderen staat natuurlijk los van mijn eigen ervaring. Maar als je ervoor open staat om nieuwe dingen te ervaren en van het leven wil genieten, kan VillaVibes alleen maar helpen en zeker niet tegenvallen!

Gave singlereis

Ontzettend leuk om Afrika te zien zoals Afrika is afwisselend in natuur en cultuur. Zoals het bezoeken van een schooltje, lopen op een vismarkt en opzoek naar wilde dieren op de rivier of op safari.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.