Mooie manier om "alleen" toch samen weg te zijn.

Gewoon doen en ervaren! Mooie manier om "alleen" toch samen weg te zijn. Veel nieuwe mensen ontmoeten. Het gezamenlijk er naartoe rijden was al een "feest" De locatie Ardennen leuk maar voor nachtrust niet helemaal ideaal gezien de gehorigheid savonds wanneer er gefeest wordt in het pand. Vriendin van over gehouden.

Lekker veel gelachen

Omdat iedereen in vergelijkbare situatie zit (single; opleidingsniveau; leeftijd) is contact maken erg laagdrempelig. Veel herkenning en veel gesprekstof. Lekker veel gelachen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 40-59 jaar

Al met al was het een leuke groep

Al met al was het een leuke groep maar ik weet niet of het voor mij voor herhaling vatbaar zou zijn. Ik vind de groep net iets te groot en mijn sociale batterij was totaal leeg. Maar mijn voorstelling was misschien ook verkeerd. Ik dacht meer aan lekker relaxt en bos. De keiharde muziek had van mij af en toe wel wat minder gemogen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 40-59 jaar

Ik ben er voor de gezelligheid heen gegaan en dat is zeker gelukt!

Ik ben er voor de gezelligheid heen gegaan en dat is zeker gelukt! Heel veel gelachen ook.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 40-59 jaar

VillaVibes, een echte aanrader!

VillaVibes, een echte aanrader! Een grote groep met gelijkgestemden zorgt er altijd wel voor dat er mensen bijzitten waar je een enorme klik mee hebt, leuke activiteiten mee doet, goede gesprekken mee kunt voeren en ontzettend veel lol kunt hebben. Nog steeds buikpijn van het lachen. De omgeving is prachtig en hoe fijn om zelf niet te hoeven koken en dat er voor je gezorgd wordt. Interessante en bijzondere ervaring. Nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. Ik zeg altijd dat je alles een keer moet uitproberen. Ik kijk terug op een heerlijk weekend.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 40-59 jaar

Een weekend waarin alles tot in de puntjes wordt verzorgt

Een weekend waarin alles tot in de puntjes wordt verzorgt en de sfeer open, eerlijk nieuwsgierig en energievoorziening is. Voor ieder wat wils in activiteiten, horeca, mede vibers en geweldige crew.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-39 jaar

Gezelligheid gegarandeerd

Ongedwongen en op een hele leuke manier maak je kennis met nieuwe mensen en doe je leuke activiteiten. Gezelligheid gegarandeerd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-39 jaar

Voor herhaling vatbaar!

Wat een een top vakantie met een heleboel gelijkgestemde mooie mensen. Er is altijd wel iemand waarmee je kan relaxen of iets ondernemen, een groepje, tot zelfs iedereen, maar daarnaast kun je ook gewoon je eigen ding doen! Wil je nieuwe connecties maken, sociaal verzadigd zijn en er tussen uit, dan is dit echt de manier. Voor herhaling vatbaar!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 25-45 jaar

Heerlijke zon bestemming met fijn, kleinschalig hotel.

Heerlijke zon bestemming met fijn, kleinschalig hotel. Zwembad stelt niks voor meer kinderbad maar meteen aan zee dus wat wil je nog meer. Ernaast leuke moderne beachclubs. We hadden een hele leuke groep maar door de omvang (30 p) zit er altijd wel iemand bij met wie je klikt. Kortom aanrader…

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 25-45 jaar

Het is een erg leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en tot in de puntjes geregeld. Twijfel je over alleen op vakantie te gaan of single reis kies dan in iedergeval voor VillaVibes!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 25-45 jaar

Nog nooit zoveel slaaptekort en lol gehad in een week.

Doordat je een week met zijn allen op een prachtige locatie zit, heb je de tijd om elkaar te leren kennen. Nog nooit zoveel slaaptekort en lol gehad in een week. Er is genoeg te doen, voor iedereen wat wils. De crew en de koks zorgen ervoor dat je deze week in de watten wordt gelegd!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt | 25-39 jaar

Fantastische week gehad, heb nu zelfs heimwee naar de Berckt.

Fantastische week gehad, heb nu zelfs heimwee naar de Berckt. Fijne mensen, goed eten en een heerlijke combinatie van gezelligheid/feesten en sportieve activiteiten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt | 25-39 jaar

Al bij al is erg leuke week en raad ik deze reis zeker aan.

Ook ik heb lang getwijfeld of ik deze reis wel moest doen zelf tot het laatste uur voor vertrek heb ik nog zitten denken om te annuleren maar uiteindelijk toch doorgezet met als gevolg deze motivatie richting andere twijfelaars om het toch eens te proberen . Waarom dan zou je zeggen. Het kennis maken met nieuwe mensen gaat erg makkelijk iedereen vindt het spannend en deelt vaak dezelfde gedachtes als jou. Niks moet alles mag(bijna). Jij bepaalt hoe je vakantie viert heel actief of lekker relaxt met een boek in de hangmat. Ook de avonden zijn zeer gezellig van een beach party tot aan een gemaskerd bal en dat maakt deze avonden dan ook nooit saai! Al bij al is erg leuke week en raad ik deze reis zeker aan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt | 25-39 jaar

Deze week was mij echt een hoogtepunt!

Ik heb een geweldige week achter de rug op kasteel de Berckt. De crew is zeer actief, betrokken en gezellig! Het eten is ook zeer divers en lekker. Daarnaast was de groep erg leuk en werd iedereen geaccepteerd. Deze week was mij echt een hoogtepunt!

Korte samenvatting: Geweldig!

De eerste keer met VillaVibes op vakantie: Wat kan ik verwachten? Hoe is de groep? Hoe is de organisatie? Korte samenvatting: Geweldig! Een crew die alles regelt, je volledig ontzorgt, een gezellige groep deelnemers, heerlijk eten, afwisselende activiteiten. Bij twijfel, doen! Zeker voor herhaling vatbaar.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt | 25-39 jaar

Vervelen doe je je sowieso geen moment.

Als je zin hebt in een gezellige week/weekend dan zit je bij Villavibes goed! Je leert sowieso nieuwe mensen kennen, en door de groepsgrootte zit er altijd wel iemand tussen met wie het klikt. Vervelen doe je je sowieso geen moment.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt | 25-39 jaar

Deze hike en bike vakantie in Oostenrijk is echt een aanrader!

Deze hike en bike vakantie in Oostenrijk is echt een aanrader! Prachtige wandelingen door de natuur en een hele ongedwongen sfeer om iedereen te leren kennen.

Een sportieve week buiten

Ondanks het minder goede weer was het een sportieve week buiten tussen de buien door. Er zijn voldoende mogelijkheden om je ook dan nog te vermaken met elkaar.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike&BikeVibes Filzmoos | 25-45 jaar

Mooie actieve reis in een prachtige omgeving

Mooie actieve reis in een prachtige omgeving, met kundige gidsen en een leuke groep!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike&BikeVibes Filzmoos | 25-45 jaar

Niet twijfelen, gewoon boeken!

Ik heb echt 'n topweek in Filzmoos gehad! Prachtige omgeving, leuke wandelgidsen, mooie wandelroutes, fijn hotel, prima eten en een hele gezellige groep! Je kunt iedere dag zelf bepalen of je meedoet en zo ja, met welke activiteit + op welk niveau dus er is voor ieder wat wils! Niet twijfelen, gewoon boeken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike&BikeVibes Filzmoos | 25-45 jaar

Het was een fantastische vakantie

Het was een fantastische vakantie met een onwijs leuke groep mensen. Ik heb heimwee :(

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike&BikeVibes Filzmoos | 25-45 jaar

De superleuke wandelingen en gezelschap.

Wat een geweldige week! De superleuke wandelingen en gezelschap. Ook een dagje raften en een tof feest in voor ons geopende skihut. Het enige min punt was dat de isostar wandelgroep veel te groot was, wat ik niet prettig vond. Ik Maar zeker een aanrader en misschien tot ziens bij de volgende reis.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike&BikeVibes Filzmoos | 25-45 jaar

Paragliden was een toffe ervaring, de vrijheid en het zweven!

Doen! Fantastische uitzichten. Prachtige wandelingen door de grillige bergen van de Dolomieten. Super vriendelijke en behulpzame eigenaren. De huis gemaakte limoncello is heerlijk. Paragliden was een toffe ervaring, de vrijheid en het zweven!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike&BikeVibes Molveno | 50-65 jaar

Aanrader als je niet voor je rust op vakantie wil.

Open minded deze wielren vakantie geboekt en geen spijt van gehad. Mooie en zware ritten gemaakt waar je 's avonds weer over kon bijpraten met anderen. Gesprekken komen vanzelf op gang. Dus aanrader als je niet voor je rust op vakantie wil.

Een prachtige omgeving.

Gezelligheid in een prachtige omgeving.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.