Gouden formule:

Gelijk gestemde sporters en het gezellig willen hebben met elkaar. Dus na het fietsen (onder begeleiding van bijv. gids Martin) was er voldoende tijd om weer rustig even bij te komen van de inspanning, van de faciliteiten in het hotel te genieten en natuurlijk om 's avonds gezellig te eten met elkaar. Hele fijne mix tussen organisatie en persoonlijke vrijheid.

Wat een feest!

Wat een feestje om in Filzmoos te zijn! Mooie tochten, voor ieder niveau wat wils (ervaring met racefietsen is wel een must). Leuke mensen en interessante gesprekken waar ik over een tijdje ook nog aan zal terugdenken. Naar wielrennen ben ik ook een keer mee gaan hiken, en ook een dagje mtb of niet mee gaan is een optie. Na de activiteiten gezellig samen op het terras nog ff na borrelen, de après ski in de zomer

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 30-49 jaar

Volgend jaar ga ik weer!

Het wandelen in de omgeving van Filzmoos was zeer afwisselend. Elke wandeling gaf andere uitzichten. Ook het gegeven dat we de ene keer in een bos liepen, dan weer in een ruigere, stenige omgeving boven de boomgrens en soms over skipistes (in de zomer weilanden met koeien) maakten het erg leuk. De wandelgidsen hadden gelukkig veel geduld met de wat langzamere wandelaars zoals ik en deelden ondertussen interessante weetjes over de natuur en de omgeving. Volgend jaar ga ik weer!

Brok in m'n keel

Het leuke is dat je in zo'n korte tijd een band met elkaar opbouwt. Ik was even vergeten dat afscheid nemen hier dan ook onderdeel van is, toen voelde ik plots een brok in m'n keel.

Topweek

Dit was een topweek en echt een week om nieuwe mensen te leren kennen in combinatie met het ondernemen van verschillende activiteiten. Ondanks dat ik zelf niet erg sportief was heb ik het erg naar mijn zin gehad door de combinatie van een leuk feestje in de stad, vele activiteiten en heb ik ook steeds beter kunnen leren surfen. Aan het eind van de week konden de meeste mensen ook staan op de boards en voelde ik dat ik ook weer lekker actief bezig was. Ook voor mensen die van Yoga houden of van Mountainbiken/Morning run is er voor ieder wat wils naast het surfen. Deze week is zeker een aanrader.

Ontzettend dankbaar!

Wat een geweldige reis, met geweldige mensen en een geweldige crew! Ik ben helemaal dankbaar voor deze ervaring en een vakantie waarin ik echt tot rust ben gekomen en zoveel heb gelachen - dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Montalivet | 25-39 jaar

Ja, er zijn spontaan liefdes ontstaan.

Ben je net als ik op zoek naar een actieve reis? Dan raad ik deze surfvakantie zeker aan. Naast het surfen heb ik een familiegevoel ervaren met m’n medereizigers en de crew. Naast het surfen heb ik enorm genoten van de yoga, het volleyballen en waveskaten. En natuurlijk de stapavonden. Het leuke aan dit type reis vind ik dat iedereen z’n best doet om er een geweldige vakantie van te maken. Dat maakt dat we snel een hechte groep vormden. En ook nu de reis voorbij is met elkaar nagenieten en contact onderhouden om nog eens af te spreken of voor een reünie. En ja, er zijn spontaan liefdes ontstaan.

Altijd aansluiting

De groep is groot genoeg waardoor je altijd wel aansluiting vindt

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Montalivet | 25-39 jaar

Lekker hele week op de golven

Heb nog nooit eerder gesurft en de surfleraren daar leren het je snel en al snel pik je het op en surf je lekker de hele week over de golven.

Echt heel gezellig

Ik vond het een hele leuke ervaring, alles gaat ongedwongen, iedereen maakt een praatje met elkaar, danst samen, neemt voor elkaar wat te drinken mee... Echt heel gezellig....en zeker een aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 50-65 jaar

Perfect om nieuwe mensen te ontmoeten!

Niet: als je komt om te “ scoren”. Wel: nieuwe mensen ontmoeten in jouw leeftijd categorie

Super :)

Super goed georganiseerd en weer een ervaring rijker dat op pad gaan met mensen die je nog niet kent ook erg leuk kan zijn.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 50-65 jaar

Het gaat vooral om gezelligheid en mensen ontmoeten.

Wat zo plezierig is aan Villa Vibes dat je in een groep terecht komt van leeftijdsgenoten waar iedereen single is. Een gemengde groep met verschillende interesses. Het weekend is heerlijk afwisselend met veel geklets, lekker eten en drinken, leuke sportieve activiteiten en vooral heel veel gelachen. Het gaat vooral om gezelligheid en mensen ontmoeten. Voor herhaling vatbaar.

Top vakantie!

Ik heb het zeker naar mijn zin gehad. Alles was goed geregeld!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Cyprus | 25-39 jaar

Alles mag en niets moet!

Ik heb enorm genoten van een gezellige en relaxte vakantie. De sfeer binnen de groep was echt ontzettend goed, al vanaf het moment dat we het vliegtuig instapten. Het was een heerlijke zonvakantie. Alles mag en niets moet! Zeker een aanrader als je zin hebt om leuke nieuwe mensen te ontmoeten, te genieten van zon, zee en strand en als je het gezellig vindt om één of meerdere nachten lekker op stap te gaan. Ik zeg, doen!

Ik zeg doen!

Als je twijfelt om deze reis te boeken. Ik zeg doen! Het is wellicht even spannend om ''alleen'' op vakantie te gaan. Maar de sfeer als je de nieuwe mensen/groep leert kennen, is zo goed. Ik heb me geen moment verveelt. De reisleiding is ook ontzettend aardig en weet precies waar je leuke activiteiten kunt doen. Ik zou zeker nog een keer mee gaan.

Prima weekend

Het is een prima weekend vullend programma om nieuwe mensen te leren kennen en leuke ervaringen op te doen.

Geweldig weekend!

Geweldig weekend met vele leuke activiteiten, goed ingericht en veel gezelligheid maar het avondeten was minder interessant

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-39 jaar

Zeker voor herhaling vatbaar!

Wat een heerlijke vibe hangt er in villa Vechtdal. De crew was top. Ze coördineren natuurlijk de hele boel, maar doen daarnaast de activiteiten gewoon gezellig mee en ze houden in de avonden ook gezellig van een feestje. De vibers die er mee waren het weekend van 16 juni waren ook toppers! Heb ontzettend veel gelachen met de groep en ook vele goede en leuke gesprekken gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-39 jaar

Bij twijfel zou ik zeggen; doen!

Ik zou een weekend Villa Vechtdal zeker aanraden! De sfeer in de groep heb ik ervaren als heel gezellig en ongedwongen. Met veel enthousiasme wordt er gezorgd dat het je aan niets ontbreekt en alles is tot in de puntjes georganiseerd. De crew is ontzettend toegankelijk, enthousiast en meedenkend. De activiteiten vond ik zelf erg leuk, maar als je liever je eigen ding doet dan is dat ook helemaal prima. Of je nou liever een spelletje speelt of het dak eraf wil dansen in de bar, het kan allemaal! Bij twijfel zou ik zeggen; doen!

Wie wilt dat nou niet?

Ik raad deze vakantie aan iedereen aan, die vroeger ook van kamp hield. Gezellig spelletjes spelen met elkaar, leuke activiteiten doen, uiteraard feesten, nieuwe dansjes leren die viral gaan en tot laat in de avond nog opblijven. Wie wilt dat nou niet?

FOMO

Deze vakantie is aan te raden voor diegenen die houden van natuur, kunst met een grote K, oude hippies, die de gezelligheid van de groep leuk vinden, maar ook diegene die zelfstandig met of zonder groep het eiland met al zijn Oerolvoorstellingen wil verkennen op de fiets. Het festivalterrein(tje) op het strand is relaxed, leuk om te zitten, chillen, dansen en de zee is heerlijk om in te zwemmen. Slim om je van te voren een beetje voor te bereiden op wat er allemaal te zien is. Het aanbod is zo groot dat de kans bestaat dat je last krijgt van FOMO (Fear Of Missing Out). Om te voorkomen dat de groep in de avond versplinterd raakte gaf onze reisleidster wat tips waar leuke muziek was, waardoor we vaak met een deel van de groep op de dezelfde plek belandden en we een toffe avond hadden met elkaar.

1e keer oerol, geweldig!

Voor mij de 1e keer Oeral, en dit zal zeker niet de laatste keer zijn. wat een geweldig festival, met een fijne sfeer zeker een aanrader.

Aanrader!

Met Vila vibes naar Oerol is in een woord geweldig! Je zit vlak bij het dorp om ‘S avonds een drankje te doen of een dansje onder de Brandaris. Met de fiets ben je zo op het festival terrein. Je slaapt aan boord van een Klipper en als de wind goed is zeil je naar je bestemming. Wat kun je nog meer wensen!? Aanrader!

Wat wil je nog meer!?

Vooraf wist ik niet goed wat te verwachten van Oerol, maar met z'n allen op de zeilboot, prachtig weer, voetjes in het zand, DJ die muziek draait, zonnetje en biertje erbij.... wat wil je nog meer!?

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oerol Festival | 25-45 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.