Het is gewoon gezellig

Het is gewoon gezellig en het team moet zoveel mogelijk mee gek doen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 25-39 jaar

Je bent echt even helemaal weg uit de dagelijkse sleur.

Een reisje met VillaVibes is echt een aanrader, omdat je super veel leuke nieuwe vrienden maakt, je aan de leukste activiteiten deelneemt en lekker kan feesten. Je bent echt even helemaal weg uit de dagelijkse sleur.

Heel leuke activiteiten

Open sfeer, heel leuke activiteiten, fijne accommodatie, heel goed eten.

Gewoon doen!

Gewoon doen! Leuk weekend gehad in de Ardennen, met een gezellige groep mensen. Er is een leuk en gevarieerd programma met activiteiten, maar ook voldoende vrijheid. De crew is enthousiast, de omgeving is prachtig.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 25-39 jaar

Kortom; de innerlijke mens kwam niets tekort.

Als je voor jouw rust komt, moet je dit niet gaan doen. Het zijn voor iedereen hele korte nachten geweest. Veel plezier in de avond/nacht gehad met een aantal mensen, maar we waren collectief behoorlijk brak, dit weekend. Grote groep mensen, dus zit er zeker wel veel diversiteit, wat het wel interessant maakt. Het eten was top. Superlief dat er zelfs een lunchpakket gemaakt werd voor iemand die al eerder naar huis ging/moest. Er werden ook heerlijke drankjes door de chef gemaakt! Kortom; de innerlijke mens kwam niets tekort. De crew voorzag ook groepjes met iets lekkers (bakje chips/m&m's) als die ergens bijv. een spelletje aan het doen waren.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 30-49 jaar

Alles mag en niets moet.

Ik zou een weekend zeker aanraden. Alles mag en niets moet. Wil je niet mee met een activiteit, dan ga je niet. Weet je zelf wat anders, dan zoek je mensen die mee willen. Er wordt meegedacht bij speciale verzoeken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 30-49 jaar

Een gezellige sfeer en leuke mensen om je heen.

Ik zou hem niet aanraden als je 8u slaap per nacht wil hebben. Maar zeker wel als je van een gezellige sfeer en leuke mensen om je heen houdt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 30-49 jaar

Als je twijfelt.... doen!

Als je twijfelt.... doen! Het is een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen en je hebt altijd wel een klik met iemand binnen de groep.

Ga vooral mee

Mijn beste vriend zijn ervaringen hielpen zeker, hij had dan ook niet lang nodig om mij over te halen voor de Montalivet reis. Nu ik weer single ben had ik wel weer zin om mee te gaan met Villavibes, is Ardennen geworden. Ga vooral mee om leuke mensen te ontmoeten, wellicht ook tegen de man/vrouw van je leven aan te lopen..

Super leuk!

Super leuk en goed bezig Villa Vibes

Leuk maar niet voor mij

Wanneer je houdt van feestjes, pubquiz, social-talk, spelletjes, 24/7 gezelligheid, samenzijn en korte nachtjes, dan is dit weekend écht iets voor jou! Hiernaast zijn de activiteiten echt erg leuk! De villa ligt in een prachtige groene omgeving. Het eten is goed verzorgd en iedereen wil jou leren kennen en een praatje maken. Wanneer je wat gevoeliger bent en behoefte hebt aan rust, diepgang en bewustzijn, dan zou ik dit weekend niet aanraden. Ik vond het moeilijk om in verbinding te blijven met mijn eigen rust en mijn eigen welzijn omdat ik andere behoefte heb. Vrijheid-Blijheid is bij mij: in een kano, liggend in het gras tijdens een picknick, 1:1 gesprekken met diepgang, kampvuurtje (niet pas na 23.30). Dit was mijn eerste keer en voor mij ook de laatste keer. Dit heeft 100% te maken met mijn persoonlijkheid, waar ik energie van krijg en wat mij energie kost.

Smaakt naar meer!

Mijn eerste VillaVibes ervaring smaakt absoluut naar meer. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, was dit absoluut geen "kneuzen kermis" of massaal date-event. Maar gewoon een groep singles die geen zin hadden om met stellen (al dan niet met kinderen) op vakantie te gaan, waardoor ze toch weer op zichzelf zouden worden aangewezen. De sfeer was heel open, iedereen leek benieuwd naar elkaar en ik had de eerste avond meteen al een aantal hele mooie, open en soms zelf knap persoonlijke gesprekken. Veel gelachen, ook. Over de loop van de resterende dagen zijn een paar mooie contacten ontstaan, hopelijk ook blijvende. Geen "date", maar dat maakt mij niet uit. Dat was het doel ook helemaal niet. Leuke sportieve activiteiten, voor elk wat wils. En alleen al (het werk van) de kok, JohnJohn, is reden genoeg om mee te gaan :-)

Heerliijk

Fijne plek, heerlijk eten, goede reisleiding

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 40-59 jaar

Voor iedereen wel iets te doen.

Een weekje uitrusten aan een eerlijk zandstrand met prima eten of afzien door de wandelingen door de kloven.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 40-59 jaar

Ben je singel, ga dan beslist met VV op reis.

Vrijheid, blijheid maakt dat je zelf kan bepalen of je mee doet met de groep of lekker zelf iets gaat doen. Beetje een LAT relatie voor een week.

Altijd een klik

Er was ruimte om je eigen "ding" te doen en over het algemeen werd iedereeen wel betrokken of meegevraagd om te lunchen of iets anders. Er zijn altijd wel mensen met wie je meer of minder klikt, en waar je dan wat meer (of minder) mee optrekt.

Fantastische week

Echt een fantastische week gehad op Kreta met een superleuke groep en met Ellen een topper van een reisleidster. Heerlijk kunnen relaxen op het strand en bij de nabijgelegen beachclubs. Daarnaast voldoende te beleven op Kreta zelf en dagelijks heerlijk uitgebreid gedineerd. De stapavondjes werden regelmatig afgesloten in de jacuzzi bij het hotel! Overigens nog een pluspunt voor het hotelpersoneel, echt onwijs vriendelijk!

Super vakantie, aanrader!

Fijne groep, mooi hotel, ruime kamers, direct aan het strand, een hele fijne reisleidster Ellen, leuke excursies. Wat wil je nog meer? De kloof was super mooi en de Griekse avond is een aanrader! De uitgaansgelegenheden zitten op 5 min rijden met de taxi, had iets uitgebreider gemogen. Er is een jacuzzi bij het hotel, hier hebben we uitgebreid gebruik van gemaakt.

Heerlijk

Deze vakantie moet vooral gezien worden als een weekje pure ontspanning op Kreta in het gezellige chania. Er zijn voldoende variërende activiteiten die daarnaast alle vrijheid genieten om zelf naar smaak en wens verder aan te vullen. Het bijbehorende hotel is zeer netjes en met alle gemakken voorzien. De unieke locatie letterlijk gelegen aan zee met mooi en ruim zandstrand maakt alleen dit al tot een uitstekende basis.

Positief verrast

Leuke vakantie gehad! Was me eerste reis met VillaVibes en zeer positief verrast! Ga ook zeker nog eens mee. De reis naar Kreta was nog vrij nieuw en kan daarom nog wat fine-tuning gebruiken maar ben zeker van dat dat volgende reizen gedaan zal zijn. Leuke groep en leuke reisleidster.

Meer voor de stappers

Als je minder van uitgaan bent zoals ik (dan zeker niet doen). Ben je een type die graag wat meer van het eiland wil zien. Dan kan je beter een reis boeken naar de Phavos regio. Ayia Napa valt vrij weinig te zien. Uitgaan is zeker wel een aanrader. Er zijn veel soorten clubs en de sfeer is over het algemeen goed. Wel veel jonge verkeerd geklede britse dames van 16-20 jaar. Wil je een vakantie dat iets anders is dan Griekenland, maar toch een tintje er van heeft. Dan ga je Cyprus ook zeker kunnen waarderen. Hotel is ook top en alles wat je ervan verwacht. All-inclusive is wel aan te raden. Kaliva beach is mijn favoriete beach op Ayia Napa.

Eerste singlereis avontuur.

Dit was mijn eerste singlereis, en dat vond ik zelf toch best spannend. Maar Villa Vibes én Cyprus hebben mijn verwachtingen overtroffen. Wat een heerlijke week was het. Bedankt!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Cyprus | 30-49 jaar

Ben je opzoek naar de ideale zonvakantie ga dan naar Cyprus. Het hele jaar door lekker weer, volop mooie stranden, een geweldig hotel en stappen tot in de late uurtjes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Cyprus | 30-49 jaar

Je hebt alle vrijheid en dus blijheid.

Het is echt een prima combinatie van leuke dingen ondernemen en heerlijk luieren. Je hebt alle vrijheid en dus blijheid. Het hotel ligt midden in de gezellige winkelstraat. Maar eenmaal binnen biedt het veel rust. Een dagje zwembad is bij het hotel lekker makkelijk maar met tien minuten lopen zit je op een heerlijk strand dat van alle gemakken voorzien is. Ook voor een avondje stappen hoef je maar een paar minuten te lopen. En met de zeer goed betaalbare taxi's ben je ook zo overal. Uitrusten, lekker stappen, strand, zon en zee, leuke dingen doen, je hebt het hier allemaal.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Cyprus | 30-49 jaar

Zon, zee en vooral gezelligheid. Weinig cultuur en natuur.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.