Super vakantie!

De reis naar Cyprus heeft voor iedereen iets te bieden. Zowel uitgaan als een rustige avond, mooie stranden of zwembad, cultuur, enz.

Top vakantie gehad.

Ben je opzoek naar een goed feestje in de zon dan is dit een goede keuze

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Cyprus | 25-45 jaar

Doe het! Zo simpel is het.

In het begin vond ik het heel spannend om de stap te zetten om te boeken maar het is een unieke experience die je niet gaat vergeten omdat VillaVibes de sfeer en setting waarborgt door hoger opgeleiden en leuke mensen bij elkaar te zetten.

Cyprus was top!

Wederom een geweldige ervaring met VillaVibes. Een mooie combinatie van strand, zwembad en activiteiten. De locatie was ook super; mooi hotel met een lekker zwembad, rustig gelegen en toch dicht bij het uitgaansgelegenheden. Cyprus was top!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Cyprus | 25-45 jaar

Absoluut een onvergetelijk vakantie gehad!

Cyprus is een mooi land met mooie stranden om te bezoeken. De kans dat je zeeschildpadden ziet, is groot! Het eten is goed geregeld en genoeg diversiteit. Op de stranden (Nissi beach) zijn genoeg activiteiten te doen. In augustus is het wel erg warm en ik zou het dan eerder aanraden in september/oktober. Absoluut een onvergetelijk vakantie gehad!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Cyprus | 25-45 jaar

Ik schrijf nooit reviews, maar nu doe ik het wel...

Over een organisatie een recensie schrijven, dat doe ik zelden of nooit. Villavibes zorgt er voor dat ik een uitzondering maak. Wat heb ik het leuk gehad. Van tevoren vond ik het super spannend en was ik een beetje sceptisch. Zijn er leuke singles, waar ga ik terechtkomen etc etc. Vanaf het eerste moment werd er een hele fijne vibe gecreëerd. De groepsapp zorgde ervoor dat je je meteen thuis voelde (iedereen deelde zijn of haar reisfoto's). Daarna was het een positieve rollercoaster.Je voelt je snel verbonden met allerlei leuke en lieve mensen in hetzelfde schuitje. Er waren toffe activiteiten; pubquiz, feestavond, bordspellen spelen, meertje bezoeken en onze eigen inbreng: het mountain skelteren. De reisleidster deed de rest. Ze zorgde voor een fijne sfeer, was niet te beroerd om zelf mee te fietsen of te hiken en toch ook wel genoten van haar enorme gedrevenheid en fanatisme. En wat helemaal fijn was, ze liet ons onze gang gaan en eigen initiatief werd gewaardeerd. De reizen zijn voor veel mensen toegankelijk omdat er verschillende niveaus zijn en elke activiteit had daardoor twee gidsen. Ik kan wel zeggen dat ik nieuwe vrienden heb gemaakt en dat is een mooie bijkomstigheid. En wordt er dan veel gejaagd Vin? Dat viel reuze mee. Er werd vooral veel plezier gemaakt. De enkele jager die wel aanwezig was, deed dit subtiel en het voelde zeker niet aan als een veredelde datings show. Lieve mensen, dit is echt leuk, boeken maar. Ohja ik ben naar Filzmoos op hike en bike vakantie geweest.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 25-39 jaar

Mijn vakantie naar Ibiza verliep anders dan verwacht.

Het hotel en de omgeving waren prima, maar mijn kamergenoot en ik klikten niet. Helaas kon ik niet wisselen en voelde ik me niet gehoord. Dit vond ik teleurstellend, vooral gezien de kosten van de reis. De persoon in kwestie deelde deze mening en het was makkelijk op te lossen. Bovendien had ik een vervelende ervaring met een andere reisgenoot, wat mijn ervaring negatief beïnvloedde. De groep was ook niet zo hecht, wat jammer was. Gelukkig compenseerden het weer, het lekkere eten en de mooie omgeving van Ibiza veel. Ik heb een leuke tijd gehad met drie meiden, maar ik zou niet snel weer met Villa Vibes reizen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ibiza

Vooral heel veel gelachen!

De zeilvakantie is een hele bijzondere ervaring. Je leert elkaar snel kennen omdat je in een kleine ruimte leeft. Ik heb mooie mensen leren kennen, fijne gesprekken gevoerd en vooral heel veel gelachen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilen Griekenland | 30-49 jaar

Een vakantie om nooit te vergeten!

Een vakantie die ik nooit zelf zou doen met vrienden of familie. Een hele leuke ervaring, die totaal anders is dan de standaard zon en strand vakanties. Het was zo leuk om op verschillende plekken aan te leggen, elke dag weer totaal anders. Overdag lekker een stuk zeilen; actief meehelpen of lekker zonnen. Alles mocht en kon! Aanleggen en een gezellig ankerwijntje op de boot om daarna samen uiteten te gaan en af te sluiten met een feestje in een strandtent, feestje op de boot of ons eigen feestje creëren op de pier met een muziekje erbij. Ontzettend genoten en door de wisselingen van boot leer je iedereen snel kennen. Een vakantie om nooit te vergeten!

Super leuke vakantie

Super leuke vakantie met gezellige mensen. Bijna hele vakantie mooi weer gehad.

Fantastische reis

Fantastische reis. Heel de week mooi weer gehad dus dat heeft geholpen in de ervaring. Met 32 mensen zit er altijd iemand tussen met wie je het wel kan vinden. Als je er van houdt om op het water te zitten is het zeker aan te raden. Let wel dat je dus 7 dagen met 8 anderen op één boot zit en beperkte privacy hebt. Ik vond dit zelf prima te doen voor een weekje. Als je een ruimte samen deelt lig je waarschijnlijk in hetzelfde bed als je roomie. Dit kun je evt vermijden door op het dek te slapen als het weer het toelaat. Al met al geweldige reis gehad, leuke dingen gedaan en dolfijnen gezien!

100% een aanrader

Als je opzoek bent naar een fantastische zeilvakantie met gezellige mensen, leuke begeleiders en lekker eten en drinken dan is dit echt 100% een aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië | 25-39 jaar

Deze reis heeft mijn verwachtingen echt overtroffen

Wow! Deze reis heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Het was de perfecte combinatie van mooie natuur, ontspanning, lekker actief meezeilen, samenwerken en samen genieten. Zeker een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië | 25-39 jaar

Gewoon een superleuk weekend met heerlijk eten!

Gewoon lekker gaan! Iedereen is alleen en je vindt snel aansluiting. Gewoon een superleuk weekend met heerlijk eten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 50-65 jaar

Perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten

Perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten en gewoon een superleuk weekend om te ontspannen en leuke dingen te doen.

Voor ieder wat wils

Het was een leuk gezellig weekend. Voor ieder wat wils. Gezellige begeleiding, heerlijk eten. Je komt niks tekort. Als je wil kan je ook lekker relaxen. Dus je hoeft niet aan alle activiteiten mee te doen om toch leuke contacten en mooie herinneringen te maken. De verzorging is gewoon super de basis is gewoon super om er een gezellige weekend te maken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 50-65 jaar

Dit was mijn eerste en niet de laatste keer!

Wil je nieuwe mensen leren kennen die in hetzelfde schuitje als jij zitten? Dan is dit een uitstekende manier om gezelligheid, saamhorigheid, mooie mensen en mooie gesprekken te vinden! Geheel verzorgd en voor ieder wat wils! Dit was mijn eerste en niet de laatste keer!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 50-65 jaar

Dit weekend heeft mij erg positief verrast

Dit weekend heeft mij erg positief verrast in de dynamiek die voort komt uit groep en uit de energie die de medewerkers meebrengen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 50-65 jaar

Ik ga zeker nog een keer

Was voor mij de eerste keer om dit mee te maken, maar ik ga zeker nog een keer. Echt een top weekend en veel nieuwe mensen leren kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 50-65 jaar

Echt een weekend om nooit meer te vergeten!

Het was een fantastisch weekend. Binnen een paar uur is het net alsof je met een hele grote vriendengroep op vakantie bent. De sfeer is al snel goed, het eten is heerlijk en de activiteiten zijn top! Echt een weekend om nooit meer te vergeten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 25-39 jaar

Met VillaVibes op vakantie is een gegarandeerd leuk weekend

Met VillaVibes op vakantie is een gegarandeerd leuk weekend met genoeg activiteiten en lol te beleven voor ieder soort mens! Op zoek naar een date moet je toch echt zelf actief doen, maar qua keuze weet je iig al dat iedereen om je heen beschikbaar is!

Een absolute aanrader

Een absolute aanrader voor iedere single die er even tussenuit wil met een leuke groep gelijkgestemde mensen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 25-39 jaar

Bij twijfel, gewoon doen!

Heerlijke ontspannen en vooral hele gezellig week gehad op Rhodos. Voor ieder wat wils qua activiteiten en heerlijke zomernachten beleefd. Bij twijfel, gewoon doen!

Het is goed georganiseerd

Wel: het is goed georganiseerd Niet: sommige mensen in de groep zijn al eerder met elkaar op reis geweest en staan niet echt open voor de rest.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Rhodos | 25-39 jaar

Heel zeker zou ik het aanraden

Heel zeker zou ik het aanraden. Je zit met Vibers vaak in ‘hetzelfde schuitje’ gegarandeerde gezelligheid en door de grote groepen vaak voor ieder aansluiting.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.