Ik zou de vakantie voor iedereen aanraden omdat het fijn is dat je gelijkgestemden tegenkomt. In een grote groep als deze is er altijd wel iemand waar het mee klikt. Het is leuk als je iemand tegenkomt waar je ook een romantische klik mee hebt maar dat hoeft helemaal niet bij VillaVibes. Ik heb er persoonlijk vooral veel leuke vriendschappen aan over gehouden en gehuild van het lachen met deze leuke mensen. We zijn nu al een reünie aan het plannen.
Ga vooral NIET mee met VillaVibes als je GEEN; nieuwe mensen wilt leren kennen, activiteiten wilt ondernemen in je eentje! drankje lust en tot laat in de nacht wilt feesten! verrassing wilt krijgen tijdens het avondeten! behoefte hebt om tot rust te komen!
Superleuk activiteitenprogramma! E-foilen, thema feesten. Echt tof! Besef wel dat voor veel activiteiten goed weer fijner is en dat het een grote groep is.
Gezellige en fijne crew. Ontzettend lekker eten. Een geweldige eerste ervaring met VillaVibes. Afwisseling van georganiseerde activiteiten (kon je zelf op in schrijven) en vrije tijd waarin je met steeds wisselende groepen iets kon ondernemen.
Mijn eerste ervaring met VillaVibes heb ik als zeer welkom en aangenaam ervaren. Iedereen is behulpzaam en vriendelijk om je op je gemak te stellen. De crew is enthousiast en met de andere singles heb ik een hele fijne vakantie gehad. Niks moet en alles mag. Dat heb ik als een zeer fijne en veilige omgeving ervaren.
Al ergens in augustus ofzo begon mijn familie over Kerst. Ik heb vrij grote familie dus de whatsapp ging al flink los. Bij wie vieren we het dit jaar? Wat gaan zullen we eten? Pfff.... Ik merkte aan mezelf dat ik er eigenlijk helemaal geen zin in had. Kan ik niet gewoon iets leuks gaan doen? Het voelde allemaal als een sleur. En toen hoorde ik over de VillaVibes reizen. Wat een ontdekking zeg! Na wat rondneuzen op de website kwam ik op deze Frandeux kerstvakantie reis tegen. Vooral het activiteitenprogramma, de omgeving en het lekkere eten leken me interessant. En dat bleek ook zo te zijn. De sfeer was vanaf het moment dat ik aankwam al gemoedelijk. Het zijn wel vrij veel mensen, dus in het begin is het even zoeken met wie je een klik hebt. Maar dat verloopt allemaal vanzelf. En omdat deze vakantie 5 dagen duurde, heb je ook genoeg tijd om elkaar echt beter te leren kennen. Ik kan deze reis daarom zeker aanraden. Dit was zeker niet mijn laatste VillaVibes reis (als ik tenminste geen relatie krijg, haha).
De eerste avond vond ik overweldigend; zoveel mensen! Maar met de activiteiten leer je mensen snel kennen. De sfeer is open en gezellig, veel kan veel mag. De begeleiding is met humor, en totaal niet afstandelijk: heel leuk! Ik kwam voor een fijne week weg en dat is het zeker geworden. Ontzettend veel gelachen, gedanst, gechild, het kon allemaal.
Heerlijk actief bezig zijn overdag met like-minded people. Prachtige omgeving. En s vanonds gevarieerde gezelligheid.
Ik heb een erg gezellige week gehad met gelijkgestemde actievelingen. En goed verzorgd.
Wanneer je van een sportieve vakantie houdt en de schoonheid van de bergen, dan is de hike & bike vakantie in Filzmoos een echte aanrader. En als extra bonus leer je ook nog eens hele aardige mensen kennen.
Zeer mooi land en het mountainbiken is daar met ondersteuning fantastisch!
Ik zou deze vakantie aanraden als je sportief bent en houdt van gezelligheid!
Weer super gezellig met gelijk gestemden.
Gezellige vakantie voor wie van drukte en sportieve uitdagingen houdt. Goed hotel met sauna, lekker eten en elke avond is er wel wat leuks te beleven met de groep
Deze reis is echt een aanrader. Veel leuke nieuwe mensen ontmoet, hele mooie wandelingen gemaakt, tussendoor ook nog een beetje geproefd aan het E-biken, maar veel belangrijker mooie gesprekken gevoerd, veel geleerd, enorm leuke momenten gehad, veel gelachen en gedanst.
Lekker er op uit met gelijkgestemde, sportieve mensen onder goede begeleiding in een heel goed hotel met super personeel. Je bent met een groep, maar vrijheid, blijheid.
Als jij houdt van letterlijk en figuurlijk adembenemende wandeltochten in een schitterende omgeving, omlijst door de bergen rond Filzmoos en als je gesprekken met allemaal leuke nieuwe mensen wilt voeren, dan is dit beslist een reis om aan deel te nemen. Ik heb genoten van de mensen, de natuur, de bergen en de uitstekende verhouding tussen inspanning en ontspanning. De deelnemers maken natuurlijk samen de groep, dus met zekerheid kan ik alleen iets zeggen over 2023; zo'n 50 personen (45-60jr), iets meer vrouw dan man. Een uiterst gezellige groep met mensen die openstaan voor anderen en inmiddels beschikken over 'enige' levenservaring. Overdag wandelen of fietsen (of nietsen), maar elkaar aan het einde van de middag weer opzoeken en spreken op het terras, aan de bar of in de sauna. Ik heb genoten van het gezelschap en de vele korte intensieve en lange diepgaande gesprekken tijdens de wandelingen. Maar ook de gesprekken 's ochtends en 's avonds bij het eten en de activiteiten. En de ruimte om je aan al dat praten te onttrekken. We begonnen onze week met regen en eindigden met een zonovergoten 30 graden. Op de sfeer en de lol heeft dat weinig invloed gehad, wel op de omgeving en de foto's. In wolken en nevelen gehulde, druilerig dreigende bergtoppen. Strakblauwe luchten waartegen imponerend hoge pieken scherp staan afgetekend, met op de flanken een rijke schakering van tinten groen. Een overvloed aan water in stromen en beken dat met gebulder en geraas zich door de bedding naar beneden spoedt. Schoongewassen groene 'Almen', vochtig geurende dennen. Eindeloze hoeveelheden korstmos. En natuurlijk ook heerlijke modderpartijen, spekgladde rotsen, wollegras (Filz) dat drassige, moerassige grond nodig heeft (moos) waar het pad natuurlijk ook doorheen loopt. Kortom, een goede wandeluitrusting met stokken, naadloze sokken, hoge schoenen, regenjas, waterflessen en een vette SPF factor is z'n geld dubbel en dwars waard.
Dit was mijn 2e ervaring met Villa Vibes en ook deze keer heb ik er geen spijt van gehad. Nu zowel in de winter, als in de zomer een reis gedaan. En ja, het is even spannend, maar niemand kent elkaar en binnen 1 dag is dat over. Prachtige gesprekken, nieuwe vriendschappen die worden gesloten, het begon al in de auto ernaartoe. Je bent met singles, die allemaal graag vakantie willen vieren in de bergen, maar niet alleen op vakantie willen, hoe mooi is het dan om dat te combineren in de vorm van deze reis. Begeleiding tijdens alle hikes en bikes door lokale gidsen, goed hotel, alles wordt geregeld door Villa Vibes, leuke georganiseerde gezellige avonden; wil je niet meedoen is dat ook prima. Dus aarzel niet, boek een reis en je bent een ervaring rijker
Na een hele goede ervaring met VillaVibes op Kos, koos ik een tweede keer voor een zeilvakantie in Griekenland. Nog nooit gezeild, laat staan een week lang op het water geleefd. Ik heb geen seconde spijt gehad. Wat een week!! Als je gewend bent om met iets minder luxe te leven en het fijn vindt om veel buiten te zijn, het leuk vindt om onder de mensen te zijn, dan is deze zeilvakantie echt een aanrader. Je deelt de boot met 8 personen en 1 schipper, het is klein maar echt prima te doen omdat je overdag eigenlijk alleen maar buiten op het dek bent! De badkamers zijn heel simpel, maar prima genoeg! Overdag vaar je zo'n 3 tot 4 uurtjes en daarna is er tijd om lekker te chillen op een strandje, een ankerbiertje te drinken op de boot of een stadje te bekijken. S avonds na het eten is er altijd wel een leuk barretje te vinden om de dag af te sluiten. Tijdens het varen mag je meehelpen met zeilen, dat vinden de schippers erg fijn. Maar lekker in het zonnetje zitten op het dek is ook geen probleem! Je vaart in een prachtige omgeving elke dag in een andere samenstelling, leert veel nieuwe mensen kennen en je hebt een ervaring voor het leven. Gewoon gaan dus!
Als je met het idee speelt om eens alleen op vakantie te gaan als single maar toch graag in groep reist dan is een vakantie van VillaVibes dé reis die je moet boeken! Alles is voor jou geregeld, je hoeft alleen maar te genieten en er een gezellige tijd van te maken. Door de groep van gelijkgestemde medereizigers heb je na een week een echte vriendengroep opgebouwd. Ik zou zo terug willen vertrekken!
Leuke groep waarmee ik gelijk met een aantal een goeie klik had. Het zeilen was geweldig mooi en de avonden heel erg gezellig!
Kroatië was nu derde villa vibes reis, eerste was ski saalbach. 2de was oerol-festival. Alle drie waren ze heerlijk. Goede organisatie, telkens goed materiaal, een giga inzet van de reisbegeleiders. Maar het is de sfeer in de groep die het top maakt. Nieuwe mensen ontmoeten, man of vrouw, basic conversations of echt in de diepte tot tranen toe. Zo een week kan jouw energie weer uit de slop halen en je een beter mens maken. En dat pak je dan weer lekker mee naar kids en familie…
Ik had het voorrecht om mee te gaan met SailVibes in Kroatië en ik kan eerlijk zeggen dat het een van de leukste ervaringen was die ik ooit heb gehad! De prachtige zeildagen, het heerlijke eten en het gezelschap van nieuwe mensen maakten het tot een onvergetelijke reis. Vanaf het moment dat ik aan boord stapte, voelde ik me meteen thuis. De schippers van SailVibes waren uiterst professioneel en vriendelijk en zorgden ervoor dat ik me altijd veilig en op mijn gemak voelde. Ze waren geduldig en namen de tijd om me de kneepjes van het zeilen te leren, zelfs als ik aanvankelijk wat onwennig was. Maar wat de ervaring echt onvergetelijk maakte, was de gezelligheid aan boord. Samen met mijn medezeilers genoot ik van levendige gesprekken, het delen van verhalen en het vieren van nieuwe vriendschappen. Het is echt geweldig om te zien hoe mensen van uit heel Nederland samenkomen en ultiem plezier hebben, ongeacht hun culturele achtergrond. Ik moet toegeven dat zeilen soms een beetje intens kan zijn, vooral als je nieuw bent in deze wereld. Maar SailVibes maakte het proces zo eenvoudig en haalbaar, zelfs voor een beginner zoals ik. Met een beetje aanpassing en met de hulp van de schippers, voelde ik me al snel zelfverzekerd en in controle. Na deze geweldige vakantie kan ik niet wachten om volgend jaar weer aan boord te stappen om heerlijk in Griekenland te zeilen! Ik weet zeker dat SailVibes ook daar weer een onvergetelijke reis zal creëren, met prachtige eilanden, betoverende baaien en heerlijk Grieks eten. Dus als je op zoek bent naar avontuur, gezelligheid en adembenemende uitzichten, dan is SailVibes de perfecte keuze voor jou. Ik kan het niet genoeg aanbevelen en ik kijk nu al uit naar mijn volgende zeilervaring met SailVibes!
Ooh, wat vond ik het spannend. Maar wat heb ik genoten. Zoveel mooie mensen ontmoet. Buikpijn van het lachen, goede gesprekken en slap ouwehoeren. De betrokken en enthousiaste crew en de locatie zijn top. Ook voldoende ruimte om jezelf even terug te trekken.
Doordat de meeste deelnemers dit voor het eerst doen zit iedereen in hetzelfde schuitje en is het ijs snel gebroken. Leuke manier om snel veel nieuwe mensen te leren kennen en samen leuke dagen te hebben.
Utrechtsestraat 61
6811LW Arnhem
Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.