Super leuke vakantie in Finland gehad!

Super leuke vakantie in Finland gehad! Veel afwisselende activiteiten gedaan. Met alleen onze groep een groot appartementencomplex tot onze beschikking. Iedereen een eigen slaapkamer. Ligging aan skipiste met bos, winkels, restaurants, café's, loipes op loopafstand. Een echte aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 50-65 jaar

Topbestemming

Topbestemming, leuk appartement, goede restaurants, goede verdeling excursies en vrije tijd. Lekker gewandeld in mooie omgeving. We hadden een leuke reisleidster en groep, daar valt of staat het ook mee. Super gezellige week gehad!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 50-65 jaar

Je wordt echt verwend.

Fijn om met leeftijdgenoten op te trekken. Goede kwaliteit maaltijden en variatie. Je wordt echt verwend.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 50-65 jaar

Geweldig weekend

Ik zou het weekend zeker aanraden je hebt een geweldig weekend met lekker eten, leuke activiteiten en een hoop lol.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 50-65 jaar

Super gezellig!

Super gezellig om met zoveel onbekenden een weekend door te brengen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Vielsalm | 25-45 jaar

Zeker een aanrader

Wil je er even tussen uit en een weekend lang lol hebben met andere singles. Dan is Vielsalm zeker een aanrader. Carpool samen en kom alvast in de stemming. Geniet van het eten, het feesten de verhalen van andere. Lekker ontspannen in de sauna of inspannen met een activiteit. Maar vooral have fun!

Ga er voor, ook als je weinig Nederlands spreekt!

Ik vond het een hele leuke ervaring. Ik heb genoten van mijn tijd, de activiteiten, de locatie, en het heeft mijn perspectief verbreed. Als je single en open-minded bent, ga ervoor! Als je, net als ik, maar heel weinig Nederlands spreekt, ga er dan toch voor!

Fantastisch weekend

Fantastisch weekend met een hele leuke groep mensen en een top-crew. Goede combinatie van relaxen in de wellness, sportieve activiteiten, lekker eten en feest!

Ontzettend goed georganiseerd!

Dit was mijn eerste keer met Villa Vibes, maar ik zal dit zeker aanbevelen en nog een keer meegaan. Alles is ontzettend goed georganiseerd en je hoeft je niet te vervelen. De groep was erg open en gezellig en ik vond ook snel connectie met andere vv’ers. En niet te vergeten, de crew zijn allemaal toppertjes!

Super leuk weekend gehad!

Ik heb een super leuk weekend gehad. Mooie gelegenheid om ongedwongen mensen te leren kennen door middel van de leuke activiteiten. De organisatie is in goede handen en het is goed verzorgd. Een aanrader!

Wintersport anders dan anders in een mooi en fascinerend land.

Voor eens een wintersport anders dan anders in een mooi en fascinerend land. Go with the flow en laat je verbazen en verrassen.

Skiën met stukje cultuur

Ik zou de reis aanraden voor iedereen die van skiën/ of boarden houdt en flexibel is ingesteld. Tijdens onze reis konden we geen optionele excursies doen en ook de iconische kerk konden we niet bezoeken door de weersomstandigheden. Teveel sneeuw en eerste dagen te slecht zicht door sneeuwval. Desondanks is het de moeite meer dan waard vond ik om iets mee te krijgen van het mooie Georgië, het eten, de gastvrijheid van de mensen en hun cultuur. Het skigebied kan niet tippen aan Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland of Italië maar het biedt voldoende uitdaging voor de ervaren skiër en biedt stukje cultuur.

Alles is goed geregeld

Alles is goed geregeld. Van de informatie krant tot smoelenboek. Ik was daardoor ook niet zenuwachtig. Voelde goed. En de communicatie was top. Zowel via mail als telefoon

Veel nieuwe hoogtepunten!

De Laplandreis is een reis met veel nieuwe hoogtepunten die ik zeker een keer in mijn leven gemaakt wilde hebben. En ik ga zeker niet wachten tot ik een partner heb om dat geluk uit te stellen. De activiteiten zoals sneeuwschoenlopen, sneeuwscootertocht, sauna en wakdippen waren geweldig om met een groep singles te ondernemen en door de fantastische reisleidster Danique was de gehele week volledig ontzorgd. We hadden enorm veel geluk met het weer, het noorderlicht en de enorm gezellige groep waarmee we de karaokebar ook nog op z’n kop hebben gezet, oneindig veel sleetje hebben gereden en samen mount Levi af zijn gegaan op de ski’s! Ik had het niet willen missen.

Prachtige ervaring!

Prachtige ervaring met een goede balans tussen veel activiteiten en vrije ruimte in een sneeuwwitte omgeving. Open en lieve groep mensen die betrokken is bij elkaar! Een week om nooit meer te vergeten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 25-39 jaar

De beste vakantie van m'n leven.

Oprecht een van de beste vakantie van m'n leven. Precies waar ik op hoopte en nog veel meer! Als Lapland je interessant lijkt, zal dit een ervaring zijn die je nooit meer gaat vergeten!

Een reis voor actievelingen

De Lapland reis is een reis voor actievelingen die zo nu en dan een adrenalinestootje wel fijn vinden. De hele week staan er leuke activiteiten ingepland en 's avonds/ 's nachts het noorderlicht proberen te spotten! Wij hadden het geluk dat we vijf dagen achter elkaar noorderlicht konden zien wat wel voor korte nachten zorgde, maar het was het meer dan waard!

Fantastische reis

Fantastische reis met leuke activiteiten. Ik vond de accommodatie ook heel goed. Met je groep moet je ook een beetje geluk hebben, maar dat hadden we. Kortom een aanrader.

Leuke nieuwe ervaringen

Leuke nieuwe ervaringen met een gezellige groep! Veel grenzen verlegen en toffe dingen meegemaakt

Gevarieerde activiteiten

Ik zou deze reis via Villa Vibes iedereen aanraden die van winterse activiteiten houdt in groepsverband. In deze week kun je naast de vastgestelde activiteiten genoeg andere dingen ondernemen. Wil je meer rust houden dan is daar ook ruim de tijd voor. Ik heb van elke seconde genoten. Of het nu was van het sneeuwscooter rijden, het skiën, het stappen met elkaar, het fietsen of zelfs het wakzwemmen icm een sauna en jacuzzi.

Geweldige week gehad

Geweldige week gehad, vanaf Schiphol was alles goed geregeld, superleuke groep, ontzettend mooi weer, gave excursies en goed eten, wat wil je nog meer? Als je Lapland wilt zien en ervaren moet je dit boeken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 35-49 jaar

Super gezellige groep een top week gehad

Met een super gezellige groep een top week gehad in een fantastisch ski gebied en (buiten het dorp) gezellige apres in de omgeving. Top hotel met heel goed eten naast de lift aan de piste. Veel apres ski in het hotel met inclusief drank concept. Ik zeg doen!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 50-65 jaar

Overweeg zeker om volgend jaar weer te boeken!

Er wordt alles aan gedaan om het de mensen naar de zin te maken, wat m.i. ook gelukt is. Overweeg zeker om volgend jaar weer te boeken, maar dan wel met een wat kleinere groep.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 50-65 jaar

Overtrof al mijn verwachtingen!

Mijn eerste Villa Vibes reis overtrof al mijn verwachtingen. Van de spontane ontvangst door Janneke. Elke dag een nieuwe enthousiaste skicoach. De skigroep van eenzelfde nivo. Het programma door de week heen. Een enthousiaste, behulpzame groep HBO 50+ . etc.

Gelijkgestemd

Het is een mooie gelegenheid om met leeftijdsgenoten, die ook single zijn een nieuw skigebied te verkennen door achter een skigids te skiën. Het voordeel van een grote groep is dat er altijd wel aardige mensen tussen zitten die het zelfde skiniveau hebben als ik.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.