Het was een hele fijne groep mensen om mee op vakantie te zijn.

Ik heb echt enorm genoten van deze week! Het was een hele fijne groep mensen om mee op vakantie te zijn. Hele succesvolle vakantie zo voor de eerste keer!

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Costa Cálida | 25-39 jaar

Het was een leuke, gezellige en sportieve week!

Het was een leuke, gezellige en sportieve week!

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Costa Cálida | 25-39 jaar

Ook zonder racketsport ervaring een aanrader om met deze vakantie mee te gaan.

Een hele gezellige en actieve vakantie. Padel was voor mij voor het eerst. Ook niet eerder een racketsport gedaan. Wat een leuke ervaring! Trainingen en partijtjes tegen elkaar waren leerzaam en gezellig om te doen. Ook zonder racketsport ervaring een aanrader om met deze vakantie mee te gaan. Wie weet heb je er een hobby bij.

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Costa Cálida | 25-39 jaar

Deze reis is perfect als je nog nooit een singles reis gedaan hebt.

Deze reis is perfect als je nog nooit een singles reis gedaan hebt. Eens voelen hoe zo'n reis is, om er vervolgens achter te komen dat je dit voortaan altijd gaat doen! En ook voor mensen die vaker solo zijn geweest is het perfect om er even een weekendje tussenuit te gaan!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - Manoir | 25-39 jaar

Fantastische locatie in de Ardennen met een heel leuk programma voor het weekend, aanrader!

zeker boeken en niet denken dat het "zo dik erop ligt" om een partner te zoeken

zeker boeken en niet denken dat het "zo dik erop ligt" om een partner te zoeken

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - Vielsalm | 40-59 jaar

Absoluut WEL aanraden

Absoluut WEL aanraden. Nee, je ontmoet geen sneue mensen die ‘op zoek’ zijn. Maar gelijk gestemden die graag nieuwe mensen leren kennen en gezellige dagen hebben ipv alleen thuis zitten. Ik vond het een erg prettige ervaring. Ook het feit dat ik me een ochtend even in mn eentje kon terug trekken en mn eigen rondje ging hardlopen….. heel fijn! Ik ga zeker nog eens mee.

Prachtige accommodatie, mooie omgeving waar voor iedereen wel wat te beleven is. Ook de jacuzzi en de sauna zijn een heerlijke aanvulling. Leuke activiteiten waar je aan mag meedoen. Niets hoeft, iedereen maakt verschillende keuzes waardoor de grote groep zich verdeeld in kleinere groepjes.

Leuke ongedwongen sfeer. Leuke en lieve mensen.

Leuke ongedwongen sfeer. Leuke en lieve mensen. Villa Vibes vrijwilligers zijn erg enthousiast en behulpzaam. En als bonus hele leuke mensen mogen ontmoeten.

Een geweldige reis in een prachtigland met een fijne balans tussen activiteiten en relaxen. Alles werd goed geregeld en daarbij een super leuke groep en perfect weer. Wat wil je meer nog meer.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Marokko | 25-45 jaar

Het weekprogramma bevat eigenlijk alles wat je kan verwachten

Deze reis is echt aan te raden. Het weekprogramma bevat eigenlijk alles wat je kan verwachten: cultuur, activiteit (fietstocht door de smalle straatjes, quadrijden), rust (lekker bij het zwembad of hamman/massage) en avontuur (jeep excursie naar de bergen en de ecolodge)

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Marokko | 25-45 jaar

De groepsreis naar Marokko kan ik iedereen aanraden.

De groepsreis naar Marokko kan ik iedereen aanraden. Ondanks je maar één week weg bent heb je het gevoel dat je drie weken op vakantie bent. Dat komt omdat je op verschillende plekken komt. De reis is dynamisch en heel verrassend. Veel leuke afwisselende activiteiten. Kortom houd je van avontuur, cultuur, natuur en ontspanning en vind je het ook leuk om in de avond bij een kampvuur een drankje te doen of een dansje te wagen op een rooftopbar? Dan kan ik je deze reis zeker aanraden!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Marokko | 25-45 jaar

De groep was super gezellig en de reisleiding was echt top!

Ik zou de vakantie zeker aanraden. Ik heb echt een reis gehad om nooit meer te vergeten. De groep was super gezellig en de reisleiding was echt top!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Het was m'n eerste keer met villa vibes maar smaakt zeker naar meer.

Zeer aan te raden! Fijne groep mensen, zelf is te beslissen aan welke activiteiten je wel of niet mee doet. Het was m'n eerste keer met villa vibes maar smaakt zeker naar meer.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Na veel twijfelen, heb ik toch maar besloten om een x een vakantie te boeken via Villavibes, omdat iedereen om mij heen al gesetteld is met een vrouw en kinderen en ik er toch echt even uit wou en nieuwe mensen wil leren kennen. Beste keuze ooit! Zo eng en zenuwachtig als het is om er naar toe te leven en de dag van vertrek waarbij je iedereen pas echt ontmoet, zo goed als het al ging na een uurtje op het vliegveld. Na een week met 40 verschillende mensen, kom ik thuis met 40 nieuwe contacten en vele mooie verhalen en ervaringen die ik zeer koester. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je moet doen of regelen, dat verteld Villavibes en doet de reisleider allemaal voor je, zodat jij je helemaal kan focussen op je vakantie en het maken van nieuwe connecties. En vanwege de verschillende soorten mensen is connectie maken niet moeilijk en gaat het allemaal heel vanzelf zonder enige moeite.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Een prachtige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Vanaf het moment van aankomst op het vliegveld volledig ontzorgd. Zo begin je al ontspannen aan je reis voordat je überhaupt het vliegtuig instapt. Iedereen reist alleen dus zoekt graag een connectie met anderen waardoor je snel in contact komt met anderen. Een prachtige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Het was een prachtige reis, met een leuke groep, reisleiding en mooie excursies.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

De vrijheid om er helemaal jouw perfecte reis van te maken!

Gambia zou ik absoluut aanraden als je aan de ene kant houdt van zonnen en relaxen en aan de andere kant ook de Afrikaanse cultuur en natuur wilt ervaren. Alles komt langs en als jij andere dingen wilt toevoegen of aanpassen dan heb je de vrijheid om er helemaal jouw perfecte reis van te maken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Met Villavibes leer je nieuwe mensen kennen die precies hetzelfde willen als jij, genieten van een mooie vakantie waar je niet snel in je eentje heen gaat. Gambia is daar een prachtig voorbeeld van met een mooie combinatie van zon/zee/strand, safari en cultuur(shock).

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Ik neem mooie herinneringen en vriendschappen mee terug.

Ik zou deze vakantie zeker aanraden omdat het niet je standaard vakantie is in Europa. Doordat de reisleiding bekent was in Gambia kon hij een goeie indruk van het land aan je geven. Met 40 onbekende mensen op vakantie was een leuke ervaring maar ook spannende ervaring. Ik neem mooie herinneringen en vriendschappen mee terug.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Ik verwachtte eerlijk gezegd een hoop blabla. Kijk mij eens, zoiets. Ik hoopte wel dat het anders zou zijn en die hoop is echt uitgekomen. Bij Villa Vibes ben je onder gelijkgestemden en kan je zijn wie je bent. Lekker!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - Manoir | 40-59 jaar

Fantastische ervaring, echt een aanrader.

Fantastische ervaring, echt een aanrader. Super crew,: positief, warm en energiek. Lekker en gezonde maaltijden en we hadden een geweldig leuke groep. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik vond het een geweldige vakantie

Ik vond het een geweldige vakantie met een leuk hotel Eten was prima personeel is vriendelijk en behulpzaam De activiteiten waren heel leuk Hou er rekening mee dat je in de vertraging moet

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 40-59 jaar

Mooie combinatie van zon, cultuur en natuur waar je ook nog leuke andere singles kunt leren kennen. Onze reisleider was al vaker in Gambia geweest en samen met hem zijn we met een kleine groep naar een schooltje geweest om spullen voor de kinderen te brengen. Vooral de excursie naar Senegal is geweldig!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 40-59 jaar

Mooie mix tussen relaxen en activiteiten.

Mooie mix tussen relaxen en activiteiten. Het mooie is dat alles gefaciliteerd wordt en je kunt zelf kijken wat je eruit pikt.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.