De Lapland reis is erg aan te raden!

Ik heb enorm genoten van mijn eerste VillaVibes reis. Het was een week met gezellige mensen en leuke activiteiten. De accommodatie ligt ook nog eens heel centraal. De Lapland reis is erg aan te raden!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 30-49 jaar

De activiteiten zijn geweldig en je bent even in een hele andere wereld.

De activiteiten zijn geweldig en je bent even in een hele andere wereld. Het sneeuwlandschap is net een sprookjeswereld, waarbij het niet uitmaakt of je hier te voet, met de sneeuwscooter of de fiets door heen gaat. Het is elke keer geweldig. Wel aan te raden om van te voren wat skilessen te nemen, zodat je ook gebruik kan maken van de skipistes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 30-49 jaar

Wat een intense maar geweldige week!

Wat een intense maar geweldige week! Alle hoogtepunten van Jordanië komen in een rap tempo voorbij. Aan het einde van dag 1 voelde het al alsof we er al meerdere op hadden zitten. En dan al helemaal oud & nieuw in Wadi Rum met de groep. Een om niet snel te vergeten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Jordanië | 25-39 jaar

Een bijzonder mooie bestemming waarin alles voor je geregeld is

Een waanzinnige week met echte hoogtepunten als Petra, de Wadi Rum woestijn en snorkelen in de rode zee. Ik heb Oud & Nieuw mogen vieren onder de sterren en op de dansvloer met 40 super leuke reisgenoten. Het was een intensieve week met een vol programma, maar het was echt een bijzonder mooie bestemming waarin alles voor je geregeld is.

1 woord: BOEKEN!

Een vakantiereis om niet meer te vergeten! Connecties worden gemaakt, hart tot hart gesprekken gevoerd, met mooie ervaringen en herinneringen terug naar NL! En als bonus een prachtig land bezocht met een enorme hoeveelheid aan toffe activiteiten onder de Jordaanse zon (en een beetje regen) in 1 woord: BOEKEN!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Jordanië | 25-39 jaar

Oud&Nieuw vieren in de woestijn was de leukste jaarwisseling ooit.

Jordanië heeft onterecht een slechte naam. Het is een prachtig land dat magisch aanvoelt. Drijven in de Dode Zee, wereldwonder Petra (by day and night) en ontspannen bij de Rode Zee. En je gaat met gelijkgestemden. Oud&Nieuw vieren in de woestijn was de leukste jaarwisseling ooit.

Super week gehad in Jordanië

Super week gehad in Jordanië. Programma zat goed in elkaar, leuke mensen, fijne sfeer, reisbegeleiders waren top en stonden open voor suggesties. Ook ruimte voor jezelf als je dit nodig had.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Jordanië | 25-39 jaar

Mijn beste en mooiste oud en nieuw ooit!

Oud op Nieuw in de woestijn is een aanrader. Mijn beste en mooiste oud en nieuw ooit! Je kent elkaar 3 dagen, maar het voelt dan al als een hele hechte vriendengroep. We waren niet van de dansvloer af te slaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Jordanië | 25-39 jaar

Laat je verassen door een diverse reis vol ervaringen en avontuur.

Laat je verassen door een diverse reis vol ervaringen en avontuur. Het feest barst los zodra je elkaar ziet op Schiphol en eindigt pas als je weer thuis bent. Ontzettend genoten, ik zou het iedereen aanraden!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Jordanië | 25-39 jaar

Echt een unieke ervaring om Jordanië met een groep singles te verkennen, zeker rond oud en nieuw! Wat een geweldig land, aardige mensen en mooie plekken hebben we gezien.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Jordanië | 25-39 jaar

Een geweldige week met alleen maar leuke mensen. Echt een aanrader.

Een geweldige week met alleen maar leuke mensen. Echt een aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Jordanië | 25-39 jaar

Niks moet, alles mag en je wordt compleet ontzorgd. Gewoon doen!

Ik heb het al vaker geschreven en doe het nu gewoon weer: als je een laagdrempelige manier zoekt om nieuwe en gelijksgestemde mensen te ontmoeten, boek een VillaVibes-weekend. Je zult niet teleurgesteld worden. Niks moet, alles mag en je wordt compleet ontzorgd. Gewoon doen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 30-45 jaar

Een fantastisch weekend gehad en leuke en lieve mensen ontmoet

Een fantastisch weekend gehad en leuke en lieve mensen ontmoet. Heerlijk gegeten en als je iets niets lust word er meegedacht om toch wat lekkers voor jou neer te zetten. Fantastische crew een mooie locatie en leuke activiteiten. Ik zou dit zeker aanraden!!!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 30-45 jaar

Saalbach Das Glemm is een geweldige reis

Saalbach Das Glemm is een geweldige reis, met een goed hotel, heerlijke skisafari's en leuke & veel après ski mogelijkheden. Ik heb me een week lang geweldig vermaakt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach Das Glemm | 25-45 jaar

Je kon elk moment wel iemand opzoeken.

Ik heb mensen leren kennen en heb niet het idee gehad alleen een vakantie te vieren. Je kon elk moment wel iemand opzoeken.

Vooraf dacht ik; hoe gaat dit zijn met allemaal onbekenden?

Vooraf dacht ik; hoe gaat dit zijn met allemaal onbekenden? Binnen een paar minuten in de bus was het ijs al gebroken. De kamerindeling was ook super. Wat heb ik gelachen. Ik voelde me weer een puber. De skisafari’s maken het verschil. Elke dag andere mensen ontmoet. Crew is ook echt zo leuk. En iedereen heeft éé grote passie: skiën. Lunch en diner was er niet altijd bij inbegrepen. Wel was er vooraf gereserveerd. Dus toch gezellig met z’n allen eten. Aan het einde van de dag met de hele club adres-ski. Enige minpunt is, weinig geslapen en gedronken, hahaha maar dat is mijn eigen schuld. Zo gezellig was het. Alsof ik een lang weekend lowlands heb gehad. Kortom aanrader!

dat ik meteen naar een volgende (zomer)vakantie met VV ben gaan zoeken

Een geweldig, nieuw avontuur, iedereen aan te raden een keer mee te maken. Ik was zo enthousiast bij thuiskomst, dat ik meteen naar een volgende (zomer)vakantie met VV ben gaan zoeken .

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach Alpensport | 40-59 jaar

Een leuke groep gelijkgestemden

Een leuke groep gelijkgestemden, een fantastische reisleidster Annelies, en heerlijk weer dan kan het eigenlijk niet anders dan een top vakantie zijn. Daarbij komt dan nog eens luxe resort verblijf en op alle vlakken vrijheid/blijheid.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kaapverdië | 25-39 jaar

Kaapverdië is echt om tot rust te komen in de winter

Kaapverdië is echt om tot rust te komen in de winter. Het weer is heerlijk en er hangt een fijne relaxte sfeer! Het hotel ligt op een half uurtje lopen van het stadje, maar is een prima afstand om heen te lopen. Verder is heeft het eiland een paar hoogtepunten, maar als je de eilandtour doet heb je het meeste gezien. Het is een aanrader als je van zon, zee en strand houdt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kaapverdië | 25-39 jaar

Heerlijke reis met prachtig weer en fijne Vibers leren kennen om Kaapverdië te ontdekken, te relaxen en oud & nieuw te vieren. Mooi hotel (wel erg groot), leuke excursies en enthousiaste reisleiding. Een groot, schoon zandstrand met een zee in schitterende kleuren. Hakuna Matata, no stress!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kaapverdië | 45-65 jaar

Onvergetelijke ervaring

De historie, cultuur, activiteiten en omgeving in combinatie met de intense vibe binnen de groep maakte dit een onvergetelijke ervaring.

Een heel afwisselende reis

Een heel afwisselende reis, met een goede mix van cultuur en ontspanning. Oud en nieuw in de woestijn vieren is echt geweldig! Genoeg ervaringen, maar vrijheid blijheid dus niets is verplicht, niets moet en alles mag. Uiteraard moet je een beetje geluk hebben met de groep maar dat komt meestal wel goed.

Aanraden

Aanraden : laagdrempelig, betaalbaar en leuke bestemming

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Jordanië | 40-59 jaar

Vond ik de reis fantastisch

Ondanks een druk programma, waar het tempo best hoog lag. Vond ik de reis fantastisch, heb ik heel erg genoten van de groep, het land en bijzondere plekken waar we zijn geweest. Een hele fijne reis om op terug te kijken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Jordanië | 40-59 jaar

Over het land was ik gelijk enthousiast

Over het land was ik gelijk enthousiast, zeker om daar oud en nieuw te vieren. Ik heb veel naar de foto's op de website gekeken waar ik allemaal enthousiaste mensen op zag. Maar toch voelde ik twijfel of ik wel in zo'n groep zou passen, of het niet te druk zou zijn. Maar ik kan je het van harte aanbevelen zeker met zo'n grote groep, er zitten altijd mensen in de groep waar je een klik maa hebt al zouden dat maar een klein groep je zijn waar je je bij kunt aansluiten. Het gaat er uiteindelijk om dat je een prachtige reis maakt en dit niet alleen hoeft te doen. Alles is goed georganiseerd en hoef je je nergens druk om te maken.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.