Super mooie reis naar lapland gehad

Super mooie reis naar lapland gehad. Een mooie reis met hele leuke activiteiten, mooie omgeving, goede accomodatie en heerlijk eten. Echt een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Deze vakantie zit barstensvol met activiteiten die je wellicht maar 1x in je leven doet dus ik zou hem zeker aanraden aan iedereen die van avontuur, sneeuw en gezelligheid houdt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Mijn eerste VillaVibes reis en ik kijk nu al uit naar een volgende!

Mijn eerste VillaVibes reis en ik kijk nu al uit naar een volgende! Lapland was fantastisch! Een enorm gezellige groep, super activiteiten en daarnaast ook meer dan genoeg vrije tijd om je eigen ding te doen. Een dagje skiën of langlaufen met anderen uit de groep of lekker een middagje ontspannen in de Finse sauna, het kan allemaal! Tijdens onze reis hebben we de volledige Lapland bingokaart kunnen afstrepen, wat een magische bestemming. Echt een bucketlist reis! Niet twijfelen, gewoon gaan!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

De leukste reisgenoten vind je bij villa vibes.

De leukste reisgenoten vind je bij villa vibes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 50-69 jaar

Villa Vibes is goed en snel per telefoon of mail bereikbaar. Komt vertrouwd over en komt afspraken gewoon na. Je gehele vakantie staat in het teken van genieten. Dit wordt dan ook nagekomen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 50-69 jaar

Een wintersport met VillaVibes beveel ik iedereen aan.

Een wintersport met VillaVibes beveel ik iedereen aan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 50-69 jaar

Prima locatie. Heel vriendelijk personeel. Goed buffet.

Hotel voldoet, mag wel gemoderniseerd worden. Handig pasjes systeem. Prima locatie. Heel vriendelijk personeel. Goed buffet.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gran Canaria | 40-59 jaar

Een heerlijke week zo in maart naar de zon

Een heerlijke week zo in maart naar de zon, met een groep gelijkgestemden, relaxten, lachen, doen waar je zin in hebt met de groep, of met een aantal uit de groep of lekker alleen even een dagje. Zo fijn al die vrijheid.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gran Canaria | 40-59 jaar

Allemaal onder het mom; vrijheid, blijheid

Ik heb echt een fantastische week gehad, genoeg activiteiten waarbij je kon aansluiten, allemaal onder het mom; vrijheid, blijheid.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gran Canaria | 40-59 jaar

We hebben een prachtige vakantie gehad met hele toffe activiteiten.

We hebben een prachtige vakantie gehad met hele toffe activiteiten. Daarnaast ligt de accommodatie recht aan de ski piste. De ski piste is ideaal voor beginners en gevorderde. De accomodatie had op ieder appartement een sauna. Dus na een activiteit kon je hier lekker opwarmen. Ik raad iedereen deze reis aan. PS gebruik de aurora app om het noorderlicht te vinden. mijn tip: heb geduld en je zult hem vinden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-49 jaar

Hele mooie ervaring , zeker een aanrader.

Hele mooie ervaring , zeker een aanrader. Alleen je moet best sportief zijn en een goede conditie hebben. Verder leuke groep, prima accommodatie en voor de ski liefhebber ook prima gebied.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-49 jaar

Iedere wintersport vakantie voelt als een warmbad.

Iedere wintersport vakantie voelt als een warmbad.

Wel aanraden

Wel aanraden

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 40-59 jaar

Wintersport met VillaVibes is altijd een feestje!

Wintersport met VillaVibes is altijd een feestje! Ik heb al 4 jaar onzettend veel plezier. Alles is tot in de puntjes geregeld, van goed hotel, tot de leukste feestjes, gezellige crew, lekker eten en en prima vervoer. Je kunt met de luxe touringcar, maar ook makkelijk samen reizen met eigen vervoer. Altijd een super leuke groep gelijkgestemde mensen, je vindt zeker iemand met wie je het goed kunt vinden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 40-59 jaar

Serfaus ligt in een mooi skigebied en met VillaVibes altijd een gezellige vakantie.

Gezellige ongedwongen sfeer

Gezellige ongedwongen sfeer. Geen verplichtingen alleen maar mogelijkheden. Elk jaar weer een geweldige wintersport met Villavibes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 40-59 jaar

Ik raad het aan omdat er tijdens de reis altijd mannen en vrouwen zijn aangesloten, waarmee het enorm klikt. Je krijgt voldoende vrijheid om je eigen plan te trekken of je even terug te trekken, wanneer je daar behoefte aan hebt. Door de skisafari's leer je het skigebied snel kennen. 's Middags krijg je de ruimte om zelf groepjes te vormen of vervroegd aan de apres-ski te beginnen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Flachau | 30-49 jaar SnowVibes Flachau | 30-49 jaar

Ik heb me geen moment verveeld!

Een week in de sneeuw staat vol gezelligheid op, maar ook buiten de piste. Ik heb me geen moment verveeld!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Flachau | 30-49 jaar

Zeker een aanrader!

Zeker een aanrader! Veel gelijkgestemden die allen dezelfde passie van wintersport delen waardoor de groepsvorming snel verloopt!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 25-39 jaar

Ik heb een heerlijke vakantie gehad naar Kirchberg

Ik heb een heerlijke vakantie gehad naar Kirchberg waarbij we geskied hebben in verschillende skigebieden en op verschillende plaatsen hebben gefeest bij de apres-ski.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 25-39 jaar

Heb je zin in zon, gezelligheid, en een leuk gevarieerd activiteiten

Heb je zin in zon, gezelligheid, en een leuk gevarieerd activiteiten programma in een goed hotel ga er dan lekker een weekje tussenuit!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gran Canaria | 25-39 jaar

Ik had het niet willen missen!

Aanrader! Zon, zee en genoeg activiteiten om te doen. Leuke combinatie van zowel actief zijn overdag als dat je ook leuk uit kon gaan. Boottocht, padel, aqualand, surfen, wandelen en uiteraard de pubquiz op het eind! Ik had het niet willen missen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gran Canaria | 25-39 jaar

Voor mij de leukste Villavibes reis (4 totaal gedaan).

Voor mij de leukste Villavibes reis (4 totaal gedaan). Mooie mix tussen activiteiten, relaxen, uitgaan, en goed eten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gran Canaria | 25-39 jaar

Leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en de wereld te zien!

Leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en de wereld te zien!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gran Canaria | 25-39 jaar

Mijn eerste reis met Villavibes, maar wel vaker op groepsreizen geweest.

Mijn eerste reis met Villavibes, maar wel vaker op groepsreizen geweest. Wat is Lapland gaaf! De activiteiten die erbij zitten zijn heel leuk en goed georganiseerd. De chalets zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Voor de wintersporters zit het chalet pal aan de piste en is hier ook voldoende tijd voor. De sneeuwschoenwandeling was verrassend leuk en onze gezellige groep kan ook de karaoke bar aanraden.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.