Een verrassend warme en verbindende ervaring.

Mijn eerste ervaring met Villavibes overtrof mijn verwachtingen. Wat een sympathieke en empathische crew, maar ook onze groep was vaak net één grote vriendenkring terwijl we elkaar nog maar net kenden. Ik kom zeker terug.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Vielsalm | 40-59 jaar

Eerste keer Villa Vibes geboekt en daar zeer zeker geen spijt van!

Eerste keer Villa Vibes geboekt en daar zeer zeker geen spijt van! Een heel goed verzorgd geslaagd weekend met toegewijde creatieve crew! Sport, spel, fun, ontspanning, interessante gesprekken, open respectvolle gasten, veel gelachen, top activiteiten, heerlijke welnesss en bovenal echt lekker eten/drinken. Alle ruimte om iets voor jezelf te doen, niets moet - alles kan. Unieke accommodatie, hotelkamers van alle gemakken voorzien. De autoreis vanuit Nederland naar het charmante stadje Vielsalm is prachtig. Ik raad het absoluut aan voor hoog opgeleide singles die een geweldig weekend met gelijkgestemden willen genieten.

Samen een geweldig en gezellig weekend

Samen een geweldig en gezellig weekend willen ervaren. Er aan toe zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Met spanning nieuwe en mooie ervaringen opdoen. Nieuwe mooie momenten hebben door o.a. leuke activiteiten. Onverwachts diepgaande gesprekken over en weer. Zaken delen waarvan je gedacht had, dat je het niet zou kunnen. En als je zin hebt in een dansje of een verdere kennismaking aan het kampvuur. Het kan en mag allemaal. Lekker zelf op ontdekking gaan en ervaren dat je niet de enigste bent die zo genieten kan van het gewaagde aangaan van zo'n verrassend top weekend. Vertrouwen mogen en kunnen hebben met een veilig gevoel in een goed gezelschap

Deze vakantie is aan te raden.

Deze vakantie is aan te raden. Je ontspant in de geweldige natuur van de hoge Ardennen. Het eten en drinken is altijd tot in de puntjes geregeld. Ook kun je bij VillaVibes kun je altijd terecht bij de crew, mocht er wat zijn. Er worden ook leuke, sportieve en minder sportieve activiteiten georganiseerd en in de avond gaan je gezellig uit (op locatie). Neem voor de nachtrust wel oordoppen mee.

Hele leuke en mooie vakantie!

Hele leuke en mooie vakantie! Voor de hikers een goede afwisseling van wandelroutes en chillen in het hotel of strand. De routes zijn goed te doen voor bv beginnende wandelaars, weinig skills nodig. Hotel is prima en de receptie zeer behulpzaam, ze denken graag mee als je iets wilt regelen (bv auto huren, word bij hotel gezet en weer opgehaald en zij regelen dat voor je). Met een kleine groep zijn wij gaan canyoning in Torrent de Pareis ipv een wandeldag en dat is zeeeer aan te raden!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Mallorca | 25-39 jaar

Villa Vibes it is!

Ware liefde vinden? Verkeerde insteek. Een fantastisch mooie week hebben, enorm hard lachen, geweldige hikes beleven en veel mooie mensen ontmoeten? Villa Vibes it is!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Mallorca | 25-39 jaar

Goed georganiseerde reis

Goed georganiseerde reis met een mooie afwisseling tussen cultuur, relaxen en activiteiten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Jordanië rondreis | 25-39 jaar

Allemaal perfect geregeld meet alle highlights van het land!

Wanneer je op vakantie wilt en je je geen zorgen wilt hoeven te maken dat je dit doet samen met een groep geweldige mensen en dat alles tot in de puntjes is geregeld, boek dan via Villa Vibes! wat is het allemaal perfect geregeld en ben je er zeker van dat je alle highlights van het land hebt gezien!

Super toffe reis!

Super toffe reis tsjokvol avontuur en activiteiten. Petra is de mooste van alle wereldwonderen. Jordanie heeft een ontzettend rijke historie, liggend in het middan van waar alle 3 de wereldreligies vandaan komen.

Wat een onvergetelijke reis!

Wat een onvergetelijke reis met zo'n geweldige groep mensen. Deze trip is een intense belevenis met activiteiten van culturele waarde, spanning en verwondering. Alles is goed georganiseerd en goed voorbereid. Het was echt fantastisch!

Een fantastische reis

Een fantastische reis met veel verschillende activiteiten, in water en woestijn. Je bent echt even weg en kunt volop genieten van alles wat Jordanië te bieden heeft in cultuur en natuur.

Altijd super gezellig!

Altijd super gezellig!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Vielsalm | 50-65 jaar

Mooie dichtbij Villavibes reis.

Vooral voor bergliefhebbers die niet te ver willen reizen een mooie Villavibes reis. De accommodatie heeft geen restaurant, dus verwacht eerder catering dan Belgische gourmet

Niet aanraden door de prijs/kwaliteit verhouding.

Ik zou deze reis niet aanraden daar de prijs/kwaliteit verhouding niet op het juiste niveau zitten. Door het feit dat je een kamer moet delen ( er zijn maar een paar 1 persoonskamers) ben je sterk afhankelijk van je kamergenoot of je rustig kunt slapen of niet.

Of je nu wel of niet op zoek bent naar een partner er is een relaxte sfeer.

Of je nu wel of niet op zoek bent naar een partner er is een relaxte sfeer. Voorwaarde voor mijzelf is dat ik alleen op een kamer wil om zodoende mijn eigen privacy te hebben.

Voor herhaling vatbaar!

Voor mij was dit de eerste singlereis en deze was boven verwachting. Fijne dynamiek in de groep, een gezellige en behulpzame crew, leuke activiteiten en niet te vergeten de fantastische kok maakten dit weekend in de Ardennen tot een onvergetelijke ervaring. Voor herhaling vatbaar!

Afgelopen weekend voor het eerst een weekend meegemaakt bij Villavibes. Een leuk weekend gehad op basis van het programma, de deelnemers en zeker de crew! Ik ga zeker nog een keer een weekend boeken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-39 jaar

Dit is echt een aanrader!

Dit is echt een aanrader, super leuk met alle mensen en iedereen zorgt voor elkaar wel dat men zich op zijn gemak voelt. Alles is goed geregeld en je gaat je hier echt wel vermaken. Het is wel echt veel feest, dus bereid je voor om 3 katers over elkaar heen te hebben! De muziek gaat iedere avond tot half2 of half3 door, dus het is een explosief en bombastisch weekend. Je kunt je ook wat meer afzonderen en spelletjes doen of tafeltennissen. Er is ook een hottub maar daar zit je doorgaans wel schouder aan schouder. De staff maakt het geheel erg leuk, vriendelijk maar ook veilig.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-39 jaar

Een heerlijk weekend met allemaal leuke mensen.

Het was een heerlijk weekend met allemaal leuke mensen. We hadden prachtig weer en het eten was top. De wandeling was door een mooi natuur gebied en de feestjes waren helemaal geslaagd. Als je houd van een weekend met allemaal leuke mensen die openstaan voor gezelligheid en een feestje dan raad ik het zeker aan! Neem wel een dikke trui mee want het kan erg koud zijn in het klooster.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-39 jaar

Dit was een super weekend in Slagharen.

Dit was een super weekend in Slagharen. Ik heb geweldige mensen ontmoet en erg veel gelachen. Spannend? Zeker! Maar soms moet je even out of your comfort zone gaan. Zeker een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-39 jaar

Leuke manier om mensen te ontmoeten!

Leuke manier om gelijkgestemden te treffen op een laagdrempelige wijze!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-39 jaar

Verrassend leuk weekend gehad in de Ardennen.

Verrassend leuk weekend gehad in de Ardennen. Mooie locatie, heerlijk eten, leuke activiteiten, gezellige mensen. Het begint al met dat je kunt carpoolen. Daar maak je al kennis met wat 1 of meerdere andere singles en het is gezellig dat je niet alleen hoeft te reizen. Super om lekker een weekendje te kunnen en fijn dat dat met gelijkgestemden is, andere hoogopgeleide singles.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Manoir | 40-55 jaar

Goed geregeld en gezellige sfeer!

Alles goed is goed geregeld. De sfeer is gezellig en ongedwongen. Eten en drinken zijn dik in orde en ook de activiteiten zijn goed geregeld!

Een aanrader voor iedere single!

Deze locatie is zeer mooi gelegen, erg sfeervol, oud maar prima bedden, de groep altijd anders, genoeg te doen en te ondernemen, lekker eten en er echt even tussenuit. Kortom, zo'n weekendje weg blijft een aanrader voor iedere single!

Wat was het een prachtig weekend.

Wat was het een prachtig weekend. Met gelijkgestemden en zeer open mensen. Iedereen staat altijd open voor een gesprekje en contact. En er is volop ruimte voor een grap, een goed gesprek en incidenteel veel diepgang. Fijn om met zowel mannen als vrouwen te kunnen praten over ervaringen vanuit een gebroken huwelijk en/ of de gevolgen daarvan. En dat hoeft niet, het mag. Verder heb ik er mooie contacten aan over gehouden. Die contacten hoop ik in de toekomst nog te zien en hopelijk worden dit ook echt hechte vrienden.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.