Ik heb een leuke oud en nieuw gehad met villa vibes

Ik heb een leuke oud en nieuw gehad met villa vibes. Het zijn veel mensen en veel prikkels maar iedereen is er met ongeveer dezelfde insteek waardoor het al snel gezellig is!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&Nieuw Mennorode | 25-39 jaar

Een weekend of vakantie met VillaVibes is een perfecte manier om leuke mensen te ontmoeten. Iedereen heeft last gezonde spanning, maar iedereen komt voor een leuke tijd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&Nieuw Mennorode | 25-39 jaar

iedereen is op zijn best!

Het is een superleuk feest om ongedwongen en heel feestelijk anderen te ontmoeten, alles is goed geregeld en iedereen is op zijn best!

Ik zou VV aanraden.

Ik zou VV aanraden. Vind je het spannend, probeer dan samen te rijden. Je komt dan niet alleen aan.

Oud & Nieuw met VillaVibes is een aanrader

Oud & Nieuw met VillaVibes is een aanrader als je een keer weer een ouderwets feestje wilt en het beu bent om met de jaarwisseling tussen alle stelletjes te zitten. Goed georganiseerd, leuke sfeer en gelijkgestemden en avond om niet snel te vergeten!

"Gewoon doen"

"Gewoon doen" Dan heb je een leuke avond/weekend.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&Nieuw Mennorode | 25-39 jaar

Afgelopen oudjaar was ik voor het eerst single na een lange periode.

Afgelopen oudjaar was ik voor het eerst single na een lange periode. Oud & Nieuw voor het eerst zonder mijn kids in een nieuwe situatie. Ik wilde mijzelf niet opdringen aan vrienden en familie en vond dit een leuke manier om toch iets leuks te doen. Ik heb op een laagdrempelige manier nieuwe mensen leren kennen, leuke gesprekken gehad, heerlijk gegeten, gedanst en het naar mijn zin gehad. Zeker aan te raden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&Nieuw Ruwenberg | 35-55 jaar

De mensen zijn open, enthousiast en staan positief in het leven.

Ook als je alleen komt (ik merkte dat heel veel mensen een vriend/vriendin hadden meegenomen) dan kan je heel gemakkelijk contact maken. De mensen zijn open, enthousiast en staan positief in het leven.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&Nieuw Ruwenberg | 35-55 jaar

Ontspannen en laagdrempelig, met iedereen open en gelijkgestemd.

Het oud en nieuw feest kan als enkele dag natuurlijk bij lange na niet tippen aan bijvoorbeeld de camping vibes vakantie in Frankrijk van een volle week waar ik ook ben geweest. Daarvoor is zo'n avond simpelweg te kort. Maar ik kan de huiverige twijfelaar wel geruststellen: vrijwel iedereen komt er met hetzelfde doel en dezelfde vriendelijkheid en het is net als een weekvakantie volledig ontzorgd, zodat jij je na binnenkomst en installatie volledig kan focussen op de gezelligheid en het ongedwongen ontmoeten van nieuwe mensen. Zie het aantal van 200+ daarbij niet als overweldigend, maar als een zo groot mogelijke kans om de mensen te leren kennen die goed bij je passen. Op één enkele avond ga je onmogelijk iedereen leren kennen, 80% zul je niet zien of spreken, daar kom je gewoon niet aan toe, maar dat geeft ook niets. Het is de kunst om met de juiste mensen te klikken voor een leuke en gezellige avond en wie weet met gevolg! Als je een gezellige kroeg durft binnen te lopen, dan is dit niet veel anders. Sterker nog: in een kroeg kun je een buitenstaander zijn voor vaste stamgasten, bij een Villavibes evenement of reis niet, want bijna niemand kent elkaar vooraf, dus iedereen is net zo aan het aftasten als jij. Veel mensen in mijn omgeving vinden het ver buiten hun comfortzone liggen, maar ik heb in de praktijk nog geen reden kunnen vinden waarom dit zo zou zijn!

Heerlijke avond gehad met ca 220 onbekende

Heerlijke avond gehad met ca 220 onbekende, maar het is makkelijk om contact te leggen met andere. je bent dus nooit alleen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&Nieuw Ruwenberg | 35-55 jaar

Leuk om met andere singles iets te ondernemen

Leuk om met andere singles iets te ondernemen en het is altijd gezellig. Prijs kwaliteit is alleen niet altijd in verhouding.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&Nieuw Ruwenberg | 35-55 jaar

Was een super gezellige oud en nieuw!

Was een super gezellige oud en nieuw! En blij dat ik dit heb mee mogen maken met gelijkgestemden!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&Nieuw Ruwenberg | 35-55 jaar

Ik heb een superfeest gehad

Ik heb een superfeest gehad! Bij aankomst bij de receptie werd er al flink kennisgemaakt met elkaar. Daarna naar de kamer, snel een knappe jurk aan en door naar de bar voor een drankje. Het 3 gangen diner was top, waarna je je nog even op kon frissen en dan door naar de feestzaal. Heerlijk met veel mensen een praatje gemaakt, gedanst en natuurlijk ook wat gesjanst. Mocht ik nog single zijn volgend oud&nieuw ben ik zeker weer van de partij

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&Nieuw Ruwenberg | 35-55 jaar

Een mooi cadeau aan je zelf en een prachtig einde en begin van het jaar

Een mooi cadeau aan je zelf en een prachtig einde en begin van het jaar: oud & nieuw vieren met een grote groep andere singles in een luxe setting met diner en overnachting! Gezelligheid en nieuwe contacten, waar ook meer uit kan voortvloeien...

Wat wil je nog meer?

Ik zou iedereen aanraden om met VV oud&nieuw te vieren met allemaal singles van je eigen leeftijd. Geen gedoe met taxi's naar een moeilijk nieuwjaarsfeest in een veel te volle club, geen vijfde wiel tussen de stelletjes, niet saai op de bank naar de oudejaarsconference kijken, maar: bordspelletjes doen, wandelen, in de wellness hangen en keihard dansend en feestend het nieuwe jaarinluiden (alle drankjes en dj inbegrepen). Wat wil je nog meer?

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - Vielsalm | 25-39 jaar

Lekker relaxed en gezellig

Leuk Lux concept. Lekker relaxed en gezellig. Je moet tegen drukte kunnen. Vooral snel boeken anders ben je (als vrouw) snel te laat. Aanbod met name de weekenden is beperkt Prijzig

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 50-65 jaar

Oud en nieuw vier ik graag met een groep mensen.

Oud en nieuw vier ik graag met een groep mensen. Met Vila Vibes een paar dagen weg voelt alsof je oud en nieuw met vrienden hebt gevierd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 50-65 jaar

Dat is gegarandeerd een succes!

Oud en nieuw vieren op een prachtige, sfeervolle locatie in de Ardennen met ruimte voor muziek, spelletjes, wandelingen en leuke gesprekken. Dat is gegarandeerd een succes!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - Manoir | 30-49 jaar

Gewoon een leuke tijd hebben

Ik zou deze vakantie zeker aanraden als je meer wil zien en beleven hoe het leven er in Gambia aan toegaat. Je komt in een groep gelijkgestemden, leeftijden maken niet eens uit, evenals je intenties waarom je er bent. Gewoon een leuke tijd hebben en wat wilt zien van de wereld, ideaal als je niet graag alleen op vakantie gaat. Zo kun je met een gerust hart op avontuur!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 30-49 jaar

Superleuke vakantie gehad

Superleuke vakantie gehad. Gambia is een ontwikkelend land dus soms kan de stroom of wifi even uitvallen. Ideaal om te relaxen en nieuwe mensen te leren kennen. Reisleiding (Claudia) ontzorgt je volledig. All-inclusive geeft je een goed beeld van te maken kosten, ook wel fijn. De staff in het hotel, maar ook op excursies is top.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 30-49 jaar

Mijn eerste reis met VillaVibes en wat was dit fantastisch en onvergetelijk!

Mijn eerste reis met VillaVibes en wat was dit fantastisch en onvergetelijk! De magische witte wereld, het fijne grote huis met de 6 ruime appartementen met eigen slaapkamer met perfecte ligging, de fantastische excursies, het toch wel magische noorderlicht en de ruimte en tijd die je naast de activiteiten nog hebt om alleen of samen in te vullen. Echt een aanrader als je een onvergetelijke, actieve reis wilt maken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 30-49 jaar

Het was mijn eerste single reis dus ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. De dynamiek in de verschillende appartementen was overal anders dus ik denk dat het wel uitmaakt waar je terecht komt. Er is genoeg ruimte om je eigen plan gedurende de dag te maken, zo heb ik een hele middag alleen op de piste gestaan en ben ik aan het einde van de middag weer aangesloten bij een gezellig clubje mensen. Zo had iedereen een eigen invulling van zijn of haar vrije tijd en iedereen vind dat ook prima. De reis en activiteiten zijn echt om je bucketlist mee af te vinken. De natuur, de kou (-30) en nagenoeg iedere avond het Noorderlicht maakt deze reis onvergetelijk. Ga ik nog een keer mee? Geen idee maar deze was om nooit meer te vergeten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 30-49 jaar

Dit was mijn allereerste trip en de tweede staat al weer geboekt!

Zit je prive in een lastige tijd of wil je er gewoon even georganiseerd ''alleen'' op uit? gewoon boeken! je krijgt er geen spijt van. Even alles een week vergeten, in een bubbel leven, en genieten van deze toplocatie met fantastische activiteiten en een adembenemende omgeving! Dit was mijn allereerste trip en de tweede staat al weer geboekt! :)

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 30-49 jaar

Lapland is echt een waar sprookje.

Lapland is echt een waar sprookje. De omgeving in combinatie met de activiteiten is fantastisch. Dit was voor mij de reden om deze reis te boeken. Als er dan leuke mensen zijn om dat samen mee te doen en waar je een klik mee hebt dan is dat mooi meegenomen. Iedereen maakt makkelijk contact met elkaar en er is een super relaxte sfeer. Echt een dikke aanrader. Voor mijzelf de eerste maar zeker niet de laatste keer.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 30-49 jaar

Wat een toffe belevenis, als je van actieve vakantie houd is dit een echte aanrader.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.