Het is een hele ervaring. Je leert jezelf ook beter kennen.

Het is een hele ervaring. Je leert jezelf ook beter kennen. De uitjes/sportactiviteiten/maaltijden zijn allemaal super geregeld.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Montalivet | 25-39 jaar

Leuke tijd met gezellige en geweldige mensen. Niets moet, alles mag!

Leuke tijd met gezellige en geweldige mensen. Niets moet, alles mag!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 50-69 jaar

Leuke sfeer, veel plezier en fijne mensen.

Leuke sfeer, veel plezier en fijne mensen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 50-69 jaar

De groep was geweldig, maar de accommodatie was helaas slecht...

Ik zou deze vakantie niet aan raden. Omdat het hotel zeer slecht ss! Zowel de accommodatie zelf als het personeel...

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 50-69 jaar

Ik kijk altijd zo uit naar de vakanties met VillaVibes.

Ik ga al jaren met singles op vakantie, waarvan pas de laatste twee jaren met VillaVibes. Dat had ik veel eerder moeten doen. Mijn ervaring is heel erg positief! Wat een goede energie is er altijd in de groep. Iedereen is toegankelijk voor een gesprek, alle singles komen er om gezellig met andere singles een leuke week te hebben. Ik kan een ieder aanraden om met VillaVibes op vakantie te gaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 50-69 jaar

Zeer positief. Kijk al uit naar programma van volgend jaar.

Een absolute aanrader voor iedere single. Vooraf iets gespannen, dat bleek dus helemaal niet nodig. Een geweldige groep mensen, waar je gewoon aansluiting bij vindt. Ik heb enorm gelachen, lekker gegeten en goede gesprekken gevoerd. Vooral het kunnen doen van je eigen ding en toch met een groep op vakantie zijn, heeft het voor mij een onvergetelijke ervaring opgeleverd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 50-69 jaar

Gezellige groep, mooie activiteiten ondernomen. Fijne reisleiding.

Buiten het hotel wat waardeloos was zou ik zeker met VillaVibes op vakantie gaan. Vaak een leuke Vibe met de groep zodat je een leuke tijd met elkaar kunt doorbrengen.

Leuke contacten aan overgehouden

Zoals ik verwachtte was het een zeer diverse groep. Deze week was een mooie mix van goede gesprekken en een hoop plezier. Het lekkere weer hielp daar zeker aan mee. Ik heb leuke contacten gemaakt die zeker een vervolg gaan krijgen, en dat is toch de essentie van Villa Vibes..

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 50-69 jaar

Een unieke groepsdynamiek die het echt enorm gezellig en leuk heeft gemaakt

Ik zou deze reis zeker aanraden aan anderen. De combinatie van samen touren door verschillende landschappen en daarnaast veel gezellig en plezier met elkaar, maakt dit een topvakantie.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Vibes Toscane | 30-49 jaar

Ik heb een fantastische week gehad

Aanrader omdat het een fijne afwisseling is tussen actief en relax in een hele mooie omgeving qua natuur én cultuur! Het Vespa rijden an sich is werkelijk geweldig, het vereist wat durf en talent, maar door de verschillende niveau's kan iedereen mee komen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Vibes Toscane | 30-49 jaar

Was een hele leuke en gezellige groep

Super leuke en gezellige groep om mee op vakantie te gaan!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Vibes Toscane | 30-49 jaar

Alles vrijblijvend en leuke afwisseling.

Het was ontzettend leuk om met een diverse groep mensen op vakantie te gaan. Zeker omdat je de meesten in het echt waarschijnlijk niet zo snel zou spreken. Iedereen stond open voor contact en was heel relaxt. Niemand kijkt je vreemd aan als je even een moment voor jezelf nodig hebt. Voor herhaling vatbaar!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Rhodos | 25-45 jaar

Ik zou deze reis aanraden!

Specifiek over deze vakantie: Je hebt enorm veel vrijheid om je vakantie zo in te vullen als bij jou past. Waarbij VillaVibes zorgt voor een vrolijke en veilige sfeer in de groep. Over de reisleidster: Vrolijk, enorm toegankelijk en prettig in de omgang. Ze helpt je snel en denkt met je mee.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Glamping Zweden | 30-49 jaar

Mooie locatie, fijne crews, gezellige groep, leuke activiteiten.

Het is de vakantie die je alleen begint maar met nieuwe vrienden en geweldige ervaringen afsluit. De kans om heel ontspannen contact te maken met nieuwe mensen en veilig buiten je comfortzone te treden. En Zweden is een ervaring an sich. Super begeleiding bij de activiteiten. Veel afwisseling en uitdagingen. Echt top!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Glamping Zweden | 30-49 jaar

Alles super geregeld en super fijne sfeer

Alles is vrij blijvend. En vooral goed geregeld. De locatie is echt top. En de leiding stond altijd voor je klaar. Voor vragen maar ook voor een kroel.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Glamping Zweden | 30-49 jaar

Mooie locatie, voldoende activiteiten en goede verzorging qua eten en verblijf.

Erg genoten van deze reis, er waren voldoende activiteiten en zelfs als je niet mee deed was het gezellig en kon je genieten van de mooie locatie. Perfecte mix van ontspannen en sport en natuur.

Weer super gehad

Het is een hele mooie vrijblijvende vakantie. Of je nou de hele dag actief bezig wilt zijn of juist helemaal niks wil doen, alles kan er. En je bent nooit alleen.

Een ontzettend fijne week

Heerlijk in de natuur met gelijkgestemden waar je vrijblijvend deel kan nemen aan verschillende leuke activiteiten. Waardoor je ook aanspraak hebt met verschillende mensen

• Over welke reis geef je een beoordeling? Glamping Zweden | 30-49 jaar

Goed georganiseerd, strakke communicatie en ontzettend sfeervol!

Iedereen komt met hetzelfde doel, plezier maken. En dat is wat je kunt doen. Doordat je samen hetzelfde doel hebt, voelt het al snel vertrouwd en relaxed met elkaar. De schippers zorgen er daarnaast voor dat alles soepel verloopt. Geen zorgen, geen stress, alleen maar genieten met een grote G. Het was een geweldig avontuur wat ik iedereen zou aanraden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Griekse eilanden | 25-39 jaar

Het was echt heerlijk! Wat een lieve groep en wat een leuke schippers.

Ik had van te voren niet verwacht in deze korte tijd zo'n leuke band op te bouwen met deze groep fijne mensen. Het leven op het schip is wat primitief, maar daardoor enorm verbindend. Er was een goede balans tussen zeilen, activiteiten en op stap gaan. Dit was het ultieme vakantie gevoel!

Hele leuke tijd gehad met deze zeilreis!

Hele leuke tijd gehad met deze zeilreis! De combinatie van de Griekse eilanden, mooie zee en heerlijk weer was fantastisch. De reis is heel geschikt voor onervaren zeilers en zeilers met een beetje ervaring. Met 9 mensen op een schip is even wennen maar goed te doen. Veel lol gehad met de mensen op de boot en van andere boten. En de schippers deden goed hun best om het een leuke ervaring te maken. Al met al een topreis!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Manoir | 30-49 jaar

Het zeilen was fantastisch, de schippers waren top, lekker gegeten, leuk gezelschap

Wat een heerlijke week! Overdag lekker zeilen, ‘s avonds lekker eten en aansluitend goede feestjes en vervolgens heerlijk in slaap vallen op het dek over de sterrenhemel. Nog wat tips; eigen matje/slaapzak is niet nodig, neem een auto oplader mee om je telefoon altijd te kunnen opladen (of een powerbank). Er is 1 grotere en 1 kleine handdoek beschikbaar, als je meer wilt neem het mee.

Geweldig!

De reisleider en de crewleden waren geweldig, heb genoten, houden van hun werk dat stralen ze uit wat een goede sfeer geeft.

De groep was echt fantastisch

Wil je in een relaxte setting gelijkgestemden ontmoeten, dan is een weekendje weg met VillaVibes zeker aan te raden. Wanneer je gaat met de verwachting er met een relatie weer vandaan te komen, dan misschien beter een dating programma zoeken. Maar wil je een weekend gezelligheid, goede gesprekken, heerlijk eten, goede sfeer? Dan kan ik VillaVibes zeker aan raden

Super mooi weekend gehad met een hele aardige crew waarbij niemand wat tekort is gekomen.

Er wordt vanuit VV van alles aan gedaan om zo snel mogelijk het ijs te breken en je een leuke vakantie te bezorgen. Het geeft mooie, boeiende, diepgaande gesprekken waar aan de andere kant ook enorm veel gelachen wordt. Allemaal mensen die middenin de samenleving staan en 1 belang hebben; er als single een leuke tijd van te maken!

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Ibiza met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.