Laden reviews...
767 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews beschrijven overwegend een positieve ervaring. Gasten noemen de vriendelijke sfeer, de betrokken reisleiding en een goed georganiseerd programma. Veel reizigers geven de prijs-/kwaliteitverhouding aan als sterk punt en waarderen de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Al met al leveren de trips van VillaVibes memorabele ervaringen op een uitnodigende locatie.
Ik raad Fiuggi echt aan, omdat het een on ontdekt gebied is. De rust die j ehebt daar tijdens het hiken, de mooie omgevingen, hele fijne gidsen.. en dan na een hike heerlijk de spa in. Een geweldige combinatie. En dan nog elke avond een heerlijk diner.
Tanja
Dordrecht
Fiuggi is een verborgen pareltje. Je komt er nauwelijks een toerist tegen Een uitgestrekt gebied met wandelingen door verschillende naturen die ieder fantastisch waren
Loes
Deurne
Actieve en soms intensieve wandelreis voor de sportievelingen onder ons! Als je van bergen en mooie natuur houdt is dit een absolute aanrader!
Michaël
Voorschoten
Leuke reis, mooie wandelroutes, prima hotel. Fiuggi ligt een dik uur buiten Rome, maar toeristen zijn er amper. Bij de wandelingen niemand tegen gekomen: dat dat nog bestaat in Italië.
John
De Moer
Een pareltje van een wandelreis, je komt eigenlijk geen andere toerist tegen. De groep is erg gezellig. Het hotel is prima en het eten wat je van Italiaans mag verwachten.
Ferdi
Rotterdam
Fiuggi is een prachtige, nog vrij onbekende wandelbestemming. We hebben prachtige hikes gemaakt. Door bossen, over bloemenvelden en naar een paar bergtoppen op max 2000 meter. Je komt haast geen andere wandelaars tegen, wat je echt het gevoel geeft op een bijzondere plek te zijn, Het is ook luxe dat de spa van het hotel bij de prijs zit inbegrepen. Heerlijk om na een dag hiken even te ontspannen in de sauna en het bubbelbad. Fiugi zelf is een rustig plaatsje met wat barretjes en restaurants. Verwacht geen uitgaansplek, al probeert de Shire brouwerij het wel een beetje. Boek deze vakantie als je van hiken houdt, mooie natuur en het prima vind om 's avonds lekker te eten, een klein drankje en dan op tijd naar bed voor de volgende dag.
Jan Joost
Utrecht
Fijne en relaxte vakantie in Fiuggi! Na een pittige dag hiken is het heerlijk ontspannen aan de bar of in de spa. Een absolute aanrader.
Sarah
Oegstgeest
De wandelreis naar Fiuggi is erg aan te raden. Qua niveau is het wat uitdagender en dat is fijn. Nadat je hebt genoten van een heerlijke wandeling, kun je fantastisch (!) relaxen in de wellness. Het avondeten is elke keer weer erg smakelijk en gevarieerd. In de omgeving is weinig te doen, maar daardoor is er ook veel rust te vinden. Ik heb een fijne vakantie gehad en keer mogelijk nog eens terug!
Jos
Arnhem
Ik heb een super leuk gezellig weekend gehad. Niks hoefde alles mag. Druk licht niet erop om partners te zoeken maar om.de gezelligheid met elkaar
WeekendVibes Ardennen - Manoir | 40-55 jaar
Sigrid
Gorinchem
Een ontzettend leuke en fijne ervaring in de Ardennen gehad. Als vrijgezel/alleenstaande is het een compleet andere ervaring als iedereen om je heen vrijgezel is. De gesprekken gaan diep, ontzettend veel in de slappe lach gelegen en iedereen heeft een open houding en maakt er een fantastisch weekend van. De organisatie is top geregeld, je komt niets te kort en ik ga ZEKER vaker mee!
WeekendVibes Ardennen - Manoir | 40-55 jaar
Nikki
Ede
Mijn eerste reis met VillaVibes was een hikes reis in madeira. Het was geweldig. Zo leuk zoveel alleenstaanden te ontmoeten. Iedereen is erg enthousiast en heeft contact met de ander. De hikes waren prachtig. Het eiland is zo mooi. Lekker samen gegeten, gedanst, gezellig gekletst etc. Je kunt doen wat je zelf wil. Ik ga weer een VillaVibes reis boeken.
Simone
Kerkrade
Perfecte combi van inspanning en ontspanning. Lekker eten en mooie natuur.
Alice
Zwolle
Fijne reis met leuke mensen en top begeleiding. Heerlijk dat we geen wandelingen hoeven te boeken alles wordt geregeld. Madeira is prachtig.
Hanneke
Oosterwijk
Lekker een weekje onderdompelen in de natuur en cultuur van Madeira, samen met een leuk groepje singles. Zowel de geoefende als de beginnende hiker komt aan zijn trekken. Zet je wandelschoenen maar vast klaar.
Bert
Utrecht
Het hotel was fantastisch. Vind je het bed te hard? Vraag even een topper. Uitgebreid ontbijt, padelbanen en supermarkt dichtbij. Maar vooral de verbinding met de groep, mooie gesprekken, veel gelachen, lekker gegeten, mega mooie stad, loved it!
PadelVibes Sevilla | 30-49 jaar
Juultje
Lomm
Ik boekte deze reis vooral omdat ik Marokko wilde ontdekken, maar ik kreeg veel meer dan dat. Een leuke groep, gezellige gesprekken, veel gelachen en ondertussen een prachtig land gezien. De afwisseling tussen activiteiten en ontspanning was perfect. Als je normaal niet zo snel alleen op reis gaat, dan is dit echt een fijne manier om het toch te doen. Ik ben met een hoofd vol mooie herinneringen en een grote glimlach naar huis gegaan.
SpecialVibes Marokko | 35-49 jaar
Wendy
Noordwijkerhout
Als je twijfelt om voor het eerst in je eentje op vakantie te gaan dan is dit de ideale vakantie! De omgeving en de camping hebben zo enorm veel te bieden en je kan je altijd even terugtrekken als je daar behoefte aan hebt. Daarnaast had ik heel sterk het gevoel dat ik met gelijkgestemden omringd was, wat het erg makkelijk maakte om elkaar te leren kennen en leuke activiteiten met elkaar te plannen
Rick
Almere
Absoluut een aanrader om te boeken! Een bijzondere week waarbij je een fijne groep mensen leert kennen, maar ook de rust weet te vinden in het prachtige Zweden. Het leent zich perfect om weer even in het hier en nu te komen en de buitenwereld te vergeten.
Daniëlle
Maastricht
Het was een onvergeetelijk Zweeds avontuur.
Eva
Zaandam
Ik zou Villavibes aanraden aan iedereen die het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten, op welke manier dan ook. Het is een ervaring die eigenlijk niet goed uit te leggen is als je het zelf nog nooit hebt meegemaakt. Je begint een weekend met een beetje spanning en zonder te weten wat je te wachten staat. Vervolgens eindig je het weekend met een gevuld hart, mooie gesprekken en misschien zelfs nieuwe vrienden voor het leven. Er is ruimte voor diepgang, gezelligheid, plezier en een feestje op zijn tijd. Samen zit je echt even in een bijzondere bubbel, los van de dagelijkse drukte. Wat ik misschien nog wel het mooiste vind aan zo'n weekend, is dat je merkt hoe snel eerste indrukken kunnen veranderen. In eerste instantie heb je helaas, dat doen we allemaal, toch een bepaald beeld of oordeel over iemand met wie je nog niet hebt gesproken. Vervolgens raak je met die persoon in gesprek en kun je compleet verrast worden door zijn of haar verhaal. Gesprekken krijgen mooie wendingen, er ontstaat oprechte verbinding en je leert mensen op een heel andere manier kennen dan je vooraf had verwacht. Tijdens zo'n weekend heb ik bovendien echt het gevoel dat ik voor de volle 100% mezelf kan zijn. Juist dat maakt het voor mij iedere keer weer zo bijzonder.
Malissa
Helmond
Zeker aan te raden! Mooie locatie, heerlijk gegeten door chef Stef. Nieuwe mooie mensen mogen ontmoeten, veel gelachen en vooral genoten!
Wendy
Rijswijk
Ik zou het zeker aanraden. De locatie alleen al is zo mooi. Het fijne is dat alles kan en niks moet, dus als je een beetje je eigen gangetje gaat, is dat ook helemaal prima. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Je wordt prima verzorgd en de reisleiders zijn altijd bereid om met je mee te denken.
Eefje
Rijen
Mijn eerste groepsvakantie was een ontzettend leuke ervaring! Van tevoren had ik wat twijfels, maar die bleken totaal onnodig. Alles was goed georganiseerd en er was veel ruimte voor flexibiliteit. Je kunt gezellig aansluiten bij de groep, maar ook je eigen plan trekken als je daar behoefte aan hebt. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak en welkom. De combinatie van de prachtige hikes op Madeira, de ontspannen sfeer in de villa en de leuke groep maakte deze vakantie echt een aanrader!
Wandelvakantie Madeira | 25-39 jaar
Lindsey
Amsterdam
Wie zin heeft in een actieve vakantie met waanzinnige natuur, is bij deze reis op het juiste adres! Je maakt afwisselende hikes, spreekt veel reizigers van de groep doordat je altijd weer naast iemand anders loopt en kunt kiezen uit leuke extra activiteiten. Een keer met een kleiner groepje dineren? Geen enkel probleem, het is ook jouw vakantie!
Wandelvakantie Madeira | 25-39 jaar
Frederique
's-Hertogenbosch
Het is een leuke vakantie met een goede balans tussen activiteiten en tijd voor jezelf. Je leert d.m.v. het padellen elkaar sneller kennen dan dat je een vakantie zou doen zonder activiteiten. Zo speel je bijv met bijna iedereen een keer doordat je door wisselt en daardoor leer je elkaar makkelijker kennen.
PadelVibes Sevilla | 25-39 jaar
Anne
Someren
Single zijn was nog nooit zo leuk
De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk!
Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.
Utrechtsestraat 61
6811LW Arnhem