Mooie locatie, lekker weer, goed hotel en veel plezier.

Mooie locatie, lekker weer, goed hotel en veel plezier.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Cyprus | 40-59 jaar

Een week naar Cyprus was mijn eerste ervaring met VillaVibes en wat een week heb ik gehad! Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Mijn doel was veel lachen en plezier maken en dit is meer dan goed gelukt maar er zijn ook mooie serieuze en interessante gesprekken gevoerd. De groep was erg leuk, iedereen blende lekker in. Met mijn kamergenoot had ik een hele goede klik. Het complex in Ayia Napa was erg mooi en de ligging was goed. Uitgaansgelegenheden genoeg maar ook voor mensen die wat meer de rust op willen zoeken, ondernemend zijn of graag sporten is deze reis zeker aan te bevelen. Bijna de hele groep koos ter plaatste voor de all inclusive formule wat zeker een aanrader is. Makkelijk omdat er geen gedoe is met afrekenen maar ook de kwaliteit was erg goed. Lunch gewoon van de kaart en cocktails gemixt met de bekende merken. Onze reisleider Laurens, was erg betrokken bij de hele groep, een hele fijne man waarvoor weinig te veel was. Tipje: neem na de vakantie nog een paar extra dagen vrij om bij te komen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Cyprus | 40-59 jaar

Leuk voor beginnende padel-spelers, veel zon, voldoende tijd voor andere activiteiten.

Leuk voor beginnende padel-spelers, veel zon, voldoende tijd voor andere activiteiten en ruimte om je eigen ding te doen, of te bakken bij het strand/zwembad

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Mallorca | 25-39 jaar

Het is een hele fijne combinatie van lekker sporten en zonvakantie.

Het is een hele fijne combinatie van lekker sporten en zonvakantie. Door de opzet van de padelwedstrijden speel je ook met iedereen gedurende de week. Een leuke manier om elkaar te leren kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Mallorca | 25-39 jaar

Vooraf spannend, achteraf super tof!

Vooraf spannend, achteraf super tof!

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Mallorca | 25-39 jaar

Vakantie met Villavibes is absoluut een aanrader.

Als je nieuwe mensen wil leren kennen op een ongedwongen manier en plezier en sportiviteit wil beleven op je vakantie is Villavibes absoluut een aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Mallorca | 40-59 jaar

Padelvakantie op Mallorca is een aanrader.

Padelvakantie op Mallorca is een aanrader. Alles was goed geregeld en heerlijk om zo nieuwe mensen te leren kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Mallorca | 40-59 jaar

Alles was perfect geregeld!

Super leuk weekend gehad met alleen maar leuke mensen. Alles was perfect geregeld!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - Vielsalm | 25-39 jaar

Het is een grote drempel om voor de eerste keer ‘alleen’ op vakantie te gaan.

Het is een grote drempel om voor de eerste keer ‘alleen’ op vakantie te gaan. Vanaf het eerste moment bleek die drempel echter gelijk overbodig. Het hartelijke ontvangst van de begeleiders, de vriendelijke chef-kok JohnJohn en de goede zorgen zorgde voor een onvergetelijk weekendje - dit smaakt naar meer!

Een weekendje weg met VillaVibes is terecht komen in een hele fijne gezellige bubbel. Je leert binnen no-time mensen kennen, hebt hele fijne gesprekken en lacht een hele hoop. Een weekend gaat snel voorbij en duurt voor je gevoel precies lang genoeg.

Veel gefietst, interessante mensen ontmoet en genoten van alles.

Ik raad deze vakantie aan omdat je in een heerlijk land, mooi weer in een goede setting een fantastische vakantie kunt hebben. Veel gefietst, interessante mensen ontmoet en genoten van alles.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Mallorca | 40-59 jaar

Voor fietsers is dit echt het fiets paradijs

Voor fietsers is dit echt het fiets paradijs. Alles ademt fietsen en is mooi. Kan wel warm zijn om te fietsen, maar april/mei is geweldige tijd om te gaan. Locatie in Can Picafort is prachtig en hotel uitstekend. Kamers zijn wat klein voor twee personen, dus mijn advies is neem een single room. Een absolute aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Mallorca | 40-59 jaar

VillaVibes is een hele leuke en ontspannen manier om andere vrijgezellen te ontmoeten. Het leuke is dat iedereen in, min of meer, dezelfde levensfase zitten, zoals leeftijd en vaak best weten wat ze willen en wat niet. En daarnaast een passie delen, zoals wandelen of fietsen. Dus naast de dingen doen die ik leuk vind, geniet ik ook van de verhalen van anderen en vind ik een luisterend oor voor de mijne. En na een paar dagen als je elkaar een beetje heb leren kennen wordt het echt gezellig! Dit was mijn 4e VillaVibes en van 3 vakanties zie ik de mensen nog met enige regelmaat (en met sommige zelfs meer).

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Mallorca | 40-59 jaar

Wil je onder goede begeleiding wielrennen in de Dolomieten?

Wil je onder goede begeleiding wielrennen in de Dolomieten? Boek dan zeker deze reis! Naast de gezelligheid buiten het fietsen en het prachtige, door bergen omringde Italiaanse dorpje Molveno aan het meer, zorgen de wielrengidsen voor een onvergetelijke wielrenvakantie die perfect aansluit bij jouw niveau binnen de groep. De routes zijn prachtig, uitdagend en hebben een goede opbouw. Maak je geen zorgen over niveauverschillen: daar wordt slim en flexibel mee omgegaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Molveno | 30-49 jaar

Om laagdrempelig mensen te ontmoeten

Om laagdrempelig mensen te ontmoeten en activiteiten te doen is weekend VillaVibes heel geschikt. Het is wel intensief en licht chaotisch.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - Manoir | 50-69 jaar

Twijfel je? Begrijpelijk want spannend is het zeker zo’n eerste keer.

Twijfel je? Begrijpelijk want spannend is het zeker zo’n eerste keer. Ook de keren erna nog heb ik van doorgewinterde deelnemers begrepen. Maar gewoon doen hoor, het was zo ontzettend gezellig, geen oordelen, geen clubjes maar iedereen open en vriendelijk. Ruimte genoeg ook om je even terug te trekken als he daar behoefte aan hebt. Ik ging blij en trots op mezelf (maar oh zo moe) naar huis.

Groot landhuis op een stille plek in de Ardennen

Groot landhuis op een stille plek in de Ardennen met veel mogelijkheden om activiteiten te ondernemen danwel samen tijd door te brengen binnen.

Vooral als je zelf helemaal niet depressief bent. Wat een feest!

Een anti-depressivum dat echt werkt. Vooral als je zelf helemaal niet depressief bent. Wat een feest!

Voor mij was dit de eerste single vakantie.

Voor mij was dit de eerste single vakantie. Iets way out of my comfortzone. Ik ben wel vaker alleen op vakantie gegaan, maar zo met een groep is een aparte beleving. De groep was gezellig, hebben ons goed geamuseerd. De activiteiten die gepland waren geeft je de kans om in kleinere groepjes elkaar iets beter te leren kennen. Mijn insteek van deze vakantie was toch wel om hopelijk een partner uiteindelijk te vinden. Dat is voor mij mislukt helaas. Andere hebben soms wel zo'n contact opgelopen. Of ik het nog eens zou doen? Geen idee. En dat heeft niks te maken met de crew, de locatie of wat dan ook want dat was echt fantastisch. Maar ik denk dat deze opzet persoonlijk niet bij mij past. Vooral omdat de avonden en toch ook het weekend vooral gericht lijken te zijn op "feestjes" en drinken, en ik absoluut geen feestbeest of alcohol drinker ben. Een ander kan dit juist wel als fijn ervaren.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - Vielsalm | 35-49 jaar WeekendVibes Ardennen - Vielsalm | 35-49 jaar

Je komt niets tekort en je hoeft je alleen maar onder te dompelen in de gezelligheid!

Mooie locatie en leuke activiteiten. Het e-steppen en de escape room zijn aanraders! We hadden prachtig weer en dan is de tuin rondom het huis heerlijk. Verder was alles weer goed verzorgd, je komt niets tekort en je hoeft je alleen maar onder te dompelen in de gezelligheid!

Gewoon doen!

Ik heb het al vaker geschreven en doe het nu gewoon weer: als je een laagdrempelige manier zoekt om nieuwe en gelijksgestemde mensen te ontmoeten, boek een VillaVibes-weekend. Je zult niet teleurgesteld worden. Niks moet, alles mag en je wordt compleet ontzorgd. Gewoon doen!

Zeker aanraden

Zeker aanraden

Ik heb genoten afgelopen week!

Ik raad deze padelvakantie zeker aan! In de ochtend gezellig padellen met elkaar en ‘‘s middags voldoende ruimte voor een eigen/ gezamenlijke invulling. Toegegeven…, het weer werkte ook heel erg mee , maar de combinatie, padel, zon, zee, zwembad, cultuur, samen eten en spelletjes spelen was voor mij helemaal top! Ik heb genoten afgelopen week!

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Mallorca | 30-49 jaar

Niet twijfelen, gewoon boeken!

Niet twijfelen, gewoon boeken! Fantastische ervaring! Prachtige locatie, goede lessen en heeeeeel veel vrij spelen! Deze week ruim 25 uur op de baan gestaan! :)

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Mallorca | 30-49 jaar

Lekker padellen in het zonnetje, nieuwe mensen leren kennen

Prima om er even een weekje tussenuit te zijn. Lekker padellen in het zonnetje, nieuwe mensen leren kennen. En tussendoor moet niets en mag alles, het is immers jouw vakantie.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.