Ik vond het fijne lessen. In elke les werd de stof van de vorige les even herhaald en Maarten legt op een duidelijke en rustige manier uit. Jammer dat er veel onduidelijkheid bestond over (de vorm van) het tentamen, maar dit werd goed opgelost door te oefenen met open vragen.
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Leerzaam en docent kan alle vragen beantwoorden
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
De tentamentraining zat goed in elkaar, vooral de oefenvragen tussendoor waren fijn. De stof werd eerst herhaald en de laatste les werden oefenvragen behandeld.
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
De training was heel duidelijk, fijn om alles nog een keer goed door te lopen en de belangrijke dingen eruit te halen.
Hi! Fijn dat je zo tevreden bent over deze training! Heel erg bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
De training was erg goed gestructureerd en er werd veel aandacht besteed aan de verschillende onderdelen. Stof werd op een heldere en duidelijke manier uitgelegd. Soms miste nog wel wat diepgang bij arresten, deze zijn vaak toch wat omvatrijker en complexer dan besproken. Verder super goede en fijne training, beste training en docent tot nu toe!
Hi! Wat fijn dat de training zo goed beviel. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Duidelijke voorbeelden, waardoor alles duidelijk wordt. Ook fijn om alle stof kort bij langs te lopen en even op te helderen.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze enquête in te vullen. Heel erg fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Emy legde alle stof goed, duidelijk en rustig uit en nam de tijd voor alle vragen die wij hadden als een groep. oefenvragen werden goed behandeld en werd ook de tijd voor genomen. Heb echt naar mijn idee veel gehad aan deze training!
Hi! Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Heldere uitleg. Fijn dat er pauzes waren.
Hi! Goed om te horen dat je zo veel aan onze training hebt gehad. Succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Het is fijn dat de stof voor het tentamen nog een keer bij langs wordt gegaan.
Hi! I’m happy to hear that you liked our training! Good luck with your exams :) Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
desent, after I didn't receive a zoom link the team from TentamenTrainingen responded to me within two days.
Hi! Thank you for filling in our evaluation. Very nice to receive such a nice review :). We obviously endeavour to respond as fast as possible. Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Good training
Hi! Great to hear you enjoyed the training! We will also pass this along to the teacher :) Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Amber is echt super!! Ze heeft alles goed en duidelijk uitgelegd, de tijd genomen, geholpen wanneer ik het niet begreep, allemaal handige tips gegeven en zo kan ik nog lang doorgaan. Ook is ze heel aardig, ben zo blij dat ik deze training heb gevolgd. Ik begreep er eerst niks van en had dus ook een onvoldoende gehaald, maar dankzij de training (Amber) begrijp ik het nu. Heb er echt van geleerd. Super chill gevoel, want ik ga hierdoor met een goed gevoel mijn herkansing in. Dit was mijn eerste training en het was zowel het geld als mijn tijd zeker waard! Ik raad het dan ook zeker aan (bij Amber).
Ik ben heeeeel erg slecht in statistiek, maar bijna alles wat Geiske heeft uitgelegd snap ik. Ik geef het een 7, omdat ik liever had gewild dat de tentamentraining eerder had plaatsgevonden (bijv. gelijk het weekend na week 7) en ik de mogelijkheid had willen hebben om nog meer training te kunnen krijgen. Voor de tentamentraining snapte ik er namelijk helemaal niks van dus oefenen ging ook niet/erg langzaam. Door het eerder te laten plaatsvinden had ik meer tijd voor oefenen gehad. Nu heb ik het gevoel dat ik 2/3 snap, maar het zoveel is, waardoor ik het (nog niet) goed genoeg ken voor het tentamen. Dit ligt niet aan Geiske, haar lessen waren top en ze staat open voor input/vragen, heel fijn! Wel is voor mij persoonlijk de whatsappgroep te onoverzichtelijk, ik had het bijvoorbeeld fijn gevonden om een paar dagen voor het tentamen via teams nog een paar vragen te kunnen stellen/samen te oefenen. Als er een optie was geweest om door het blok heen statistiek training van Geiske te krijgen zou ik dat zeker doen. Haar uitleg is voor mij veel helderder dan die van onze docent. Bedankt Geiske, als ik het deze keer niet haal, weet ik zeker dat het volgende keer door jou uitleg wel gaat lukken!
Het was een informatieve tentamentraining. Het was heel jammer dat we niet 12 uur hebben gewerkt aan de stof. De vlotheid is goed voor het behandelen van de hoeveelheid stof; maar soms kan het ook ietsje langzamer. Verder zijn de tentamenbundel en de powerpoint goed gemaakt en hebben ruim genoeg uitleg.
This training was of a significantly lower quality than all the courses I followed at tentamentrainingen. The Tutor basically just read the slides and went VERY fast and hasty through the subjects without good thorough explanations. Also, there was no use of a tablet of some sort to do live calculations with the students during the course. This is one of the more important aspects of tutoring these kinds of courses, and being 2022 after a whole period of compulsory online exam training this is nothing too much to ask. The price went up and the quality went DOWN. Felt like a rip off!
Hi! I am sorry to hear that the quality of the training wasn't sufficient. Thank you for taking the time to give us some feedback. We’ll use your feedback for future training sessions. Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Ik heb elke vraag kunnen stellen die ik wilde stellen. Er is veel mogelijk en er is een open en rustige sfeer. Alles wordt uitgelegd tot het duidelijk is.
Ondanks dat de groep wederom met 50+ man was, was het een stuk overzichtelijker en gestructureerder. Zolang mensen niet te veel vragen gaan stellen blijft het overzichtelijk, dit is echter geen gegeven wanneer er zoveel mensen in de groep zitten. Het wordt goed gedoceert, ik zou het echter niet aanbevelen door de omvang die de groep bevat.
Hi! Super bedankt voor deze mooie review, we zullen ons best doen het niveau te blijven verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Persoonlijk vind ik 4 uur te lang en de uitleg die werd gegeven was eigenlijk iets wat je zelf had kunnen teruglezen in de bundel. Soms raakte ik zelfs een beetje in de war van de uitleg. De rest werd opgevuld met vragen oefenen wat je ook zelf had kunnen doen. Ik zou de training wel aanraden als het korter zou duren en alleen theorie werd besproken met af en toe een oefenvraag.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. Altijd fijn om zo’n mooie review te ontvangen en we zullen je tips zeker meenemen in de evaluatie van deze training! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Alles wordt op een fijne en duidelijke manier uitgelegd. Er wordt de tijd genomen om alles door te nemen waar iemand nog moeite mee heeft. Kortom; heel fijn.
Hi! Bedankt voor jouw review. Mooi dat je veel aan de training hebt gehad. Ik wens je erg veel succes met je tentamens! Groetjes, Martin van Tentamentrainingen
Ik heb al eerder een cursus bij jullie gedaan en dat beviel me, hier ook handige oefen vragen alleen was het soms wat langdradig qua uitleg waardoor het moeilijk was om de rode draad te blijven volgen
Hi! Heel erg bedankt voor zo’n mooie review. We zullen je tips meenemen om het niveau van onze trainingen te blijven verbeteren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
overzichtelijke cursus
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze training! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
also good, very helpful
Hi! I’m glad to hear that the training went so well. Good luck with your other exams! Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Sophia: topdocent Het bedrijf zelf is nogal een scam, de "niet gehaald, geld terug" is niet echt waar. €75 per uur voor bijles om toch nog onder de regeling te kunnen vallen als je er niet bij kan zijn 1 les is nogal belachelijk in my opinion. Volgende keer misschien toch maar weer bij Athenastudies...
Hi! Bedankt voor jouw feedback. Je kan altijd even contact opnemen met de trainingsmanager als je ontevreden bent over de gang van zaken, dan zoekt diegene een oplossing voor je. Groetjes, Martin van Tentamentrainingen
—
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen