Uitleg was heel duidelijk, misschien voor de volgende keer wat meer opdrachten samen maken.
Hi! Goed om te horen dat je zo veel aan onze training hebt gehad. Succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ze legt alles heel fijn en makkelijk uit. Ze neemt goed de tijd voor elk onderwerp en helpt met vragen. Heel soms legde ze iets verkeerd uit, maar dat werd dan opgemerkt door een student waarna ze het ging uitzoeken en het alsnog goed uitlegde. Al met al een goede training!
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vond de cursus niet van super hoge kwaliteit. Ze heeft een aantal dingen uitgelegd die fout bleken te zijn. Maar over het algemeen heeft ze wel veel kunnen verduidelijken.
Hi! Heel erg bedankt voor jouw review. We zullen je tips meenemen om het niveau van onze trainingen te blijven verbeteren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vind dat de docent super duidelijk uitleg geeft en ook een goede leermethode heeft. Ze verdeelt de blokken door twee, waardoor ik heb gemerkt dat de stof zo veel makkelijker te begrijpen is!
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Het wordt op een makkkelijek manier uitgelegd waardoor ik de stof goed begrijp.
Hi! Super fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen. Bedankt voor het invullen van de enquête :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik heb niet het gevoel dat ik na deze 4 dagen volledig voorbereid ben om het tentamen te kunnen halen.
Hi! Wat vervelend om te horen dat de training is tegengevallen. Bedankt voor je duidelijke uitleg, we zullen dit meenemen bij de evaluaties! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vind het niet goed dat de docent heel traag is en twee lessen (dus les 1 en 2) niet aan alle weken toekomt. Elke keer zegt ze dat we zelf de laatste opdrachten thuis moeten maken.
Hi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om duidelijk te omschrijven wat je niet fijn vond tijdens de training. Dit nemen we mee bij onze evaluatie en bij het plannen van de volgende trainingen om zo onze trainingen te verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Neemt de tijd om vragen te beantwoorden.
Goede uitleg
De uitleg was duidelijk, het ging me af en toe wat snel maar het was uiteindelijk goed te volgen.
Hi! Top dat je zo veel aan de training hebt gehad! Heel veel succes met studeren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik heb van de docent zelf niets geleerd.. ze leest alleen maar voor vanaf de powerpoint, waar ook veel niet aan klopte. De les was niet goed voorbereid en er was geen duidelijke stuctuur of duidelijkheid over welke week er werd behandeld.
Hi! Bedankt voor de feedback. We zullen dit bespreken met de docent, zodat dit in het vervolg op een andere manier aanpakt zal worden. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
A lot of detailed explenations and going though exercises.
Hi! I’m happy to hear that the training went so well. We will also pass this along to the teacher! Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Roxanna was a great teacher that actually made a long course fun and made it seem short. Everything was Clear and i really recomend her as a teacher . Great tentamen training once again
Hi! I’m glad to hear that you benefited so much from the training. Good luck with your exams :) Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Het was heel rommelig, steeds wisselen van sheeds. Vragen waarvan de docent het antwoord niet helemaal snapte en dan ons iets uitlegde, wat uiteindelijk fout was. En wij dat moesten aangeven en daardoor in de war raakten. Ze ging niet super in op de theorie, maar verwachte dan wel dat we de vragen daarna vet goed konden maken. Terwijl ik zelf juist meer theorie en veel meer uitleg fijn zou hebben gevonden, wat eerder wel altijd zo was met trainingen. Was beetje makkelijk geld verdienen zo voor haar had ik het idee. En ze zal wel haar best hebben gedaan, maar de voorbereiding was ook niet top.
Hi! Wat vervelend om te horen dat de training is tegengevallen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven. We zullen dit meenemen bij de evaluatie om zo onze trainingen te verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
OK. Not worth the 99 euro
Hi! Thank you for filling out the evaluation. We will use your feedback to improve the quality of our trainings. Kind regards, Martin from Tentamentrainingen
Er was geen duidelijke richtlijn vanuit tentamen training dus heeft de docent alles van studeersnel moeten halen. Hierdoor veel foute en niet relevante informatie.
Hi! Wat vervelend dat je de training op deze manier hebt moeten ervaren! In ieder geval bedankt voor de duidelijke feedback, we nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Legt het duidelijk uit en staat boven de stof waardoor die al je vragen kan beantwoorden
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze enquête in te vullen. Heel erg fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
The administrative law session is taught by Samridh and he really helps you in understanding what you find difficult. Not just a general course, but focused on your needs. He is willing to answer any question you have and discusses with you till he makes sure you understand.
Hi! Good to hear that you benefited so much from the training. Thank you for filling in the evaluation! Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Ik vond het een hele fijne training! Ging heel rustig door alle stof heen en gebruikte daar ook goede voorbeelden bij. Daarnaast hebben we echt veel geoefend waardoor je de stof goed onder controle krijgt en gingen we dit steeds gezamenlijk bespreken. Veel oefententamens waardoor je een goed beeld hebt bij de stof. Goede uitleg en op een hele fijne manier de vragen beantwoord.
Hi! Top dat de training zo goed is bevallen. We zullen dit ook aan de docent doorgeven :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Er was veel ruimte voor het stellen van vragen, er zijn veel oefenvragen gedaan, de uitleg was heel duidelijk en er was persoonlijke aandacht.
Ik vond het eerlijk gezegd wat snel gaan. Voor iemand die de stof niet echt begreep was dit niet de beste training. Er was veel stof om te behandelen en de docent ging er ook snel door heen. Het was niet heel duidelijk uitgelegd. Het werd uitgelegd alsof ik de stof al moest begrijpen, wat ik dus niet deed. Om die reden zou ik de training ook niet aanraden.
Al zie ik zeker het nut in van herhaling van wat er in de colleges en interactieve sessies is uitgelegd, had ik het gevoel dat de training bestond uit het oplezen van de slides waarop de letterlijke tekst van de bundel stond. Daarnaast werd er niet veel geoefend en sloten de geoefende vragen niet aan op de uitgelegde stof, sommige begrippen die in de opdrachten werden gevraagd waren van tevoren niet eens genoemd. Ik heb niet het gevoel dat ik hierdoor beter ben voorbereid op mijn tentamen.
Ik vond dit en fijne en leerzame training! Luise legde duidelijk uit en was erg geduldig. Jammer dat de laatste les niet door kon gaan, maar dat lag natuurlijk niet aan haar.
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Geiske neemt de tijd om je alles uit te leggen en geeft je de ruimte om elke vraag te stellen die je wil.
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Goede docent, met veel kennis en duidelijke uitleg
Hi! Fijn dat je zo tevreden bent over deze training! Heel erg bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen