• Gevolgde training: Marathon
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Na een tijdje kwam hij in z'n element en kwam hij minder onzeker over, beter te volgen.

Goeie tips en uitleg

• Gevolgde training: Wiskunde marathon

• Gevolgde training: Pre-Master Mathematics Marathon

voldoende, een redelijke ervaring

Voorbereid, wist van de RUG manier van examineren, had voldoende pauze. Maakte heel soms een grapje, sprak de taal van student

• Gevolgde training: Pre Msc Math marathon

voldoende, een redelijke ervaring

Informatief, plezierig, alleen van 12:30 tot 21:00 is erg lang en vermoeiend.. concentratie vermogen was erg laag bij de laatste twee uren wat ook voor mij de moeilijkste onderdelen zijn

• Gevolgde training: Marathon mathematics for pre-MSc
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Kennis van wiskunde, manier van uitleggen

goede service, goed behandeld

Positief, deze docent is mij uitstekend bevallen

• Gevolgde training: Marathon Mathematics op 5 november 2016
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goede, heldere uitleg, aangename (non) verbale communicatie

goede service, goed behandeld

Marathon duurt erg lang, maar is erg zinvol

• Gevolgde training: Marathon van Hicham
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Vriendelijk en geduldig

voldoende, een redelijke ervaring

Handige tips en trucs, goede verdieping in ieder onderdeel

• Gevolgde training: Marathon Mathematics for PreMSc
  • Totaal oordeel

perfect, zeker aan te bevelen

• Gevolgde training: Mathematics
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hicham legt rustig en duidelijk uit. Hij beantwoordt eventuele vragen uitgebreid en zorgt dat iedereen het snapt.

goede service, goed behandeld

Heb zowel capita als dit gedaan, niveau ligt veel hoger bij deze marathon dan 15 uur capita selecta

• Gevolgde training: Mathematics
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke heldere uitleg, goede spreker

goede service, goed behandeld

De lessen van Nard vond ik heel goed. Onder medestudenten die de training bezochten werd al gesproken over een ware concurrent voor Hicham qua uitleggen (en dat is zeker een compliment). De handleiding voor dit vak vond ik alleen wel wat minder dan bij andere trainingen die ik heb bezocht van tentamentraining.

• Gevolgde training: Economie van Markten en Organisaties
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Het gaat om de docent van de training voor het eindtentamen (Nard). Ik vond hem top. Je merkte dat hij inhoudelijk veel wist. Hij kon het heel rustig en tegelijkertijd enthousiast vertellen. Hij heeft mij echt heel erg geholpen dit vak te halen.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het erg fijn om deze marathon bijgewoond te hebben, goed voor de oefening en de herhaling.

• Gevolgde training: Marathon pre-MSc wiskunde
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Fijn dat Hicham veel voorbeelden besprak en deze stap voor stap met ons doornam. Genoeg ruimte voor vragen.

goede service, goed behandeld

Nard heeft het uitstekend gedaan als je puur het lesgeven bekijkt. Alleen vond ik het tentamentrainingboekje onvoldoende. Veel stof werd overgeslagen, omslachtige opbouw van stof en er zaten meer fouten dan me lief was. Daarnaast hadden we iets te weinig tijd om goed te oefenen. Dat lag deels aan het feit dat we stof van het deeltentamen niet begrepen. Wat jammer is, aangezien ik ook voor het deeltentamen bijlestraining heb gevolgd bij Koen. Ik vond dat we nog 2 uur tekort kwamen om echt te kunnen oefenen met oude tentamenvragen. Al met al heeft Nard het uitstekend gedaan.

• Gevolgde training: EMO
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heeft een fijne manier van lesgeven. Nard legt alles in veel stappen uit en neemt de tijd voor je als je het niet begrijpt. Een van de weinige docenten die op het niveau van Hicham kan acteren vind ik.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik had verwacht dat het iets gestructureerder aas maar er werd ook vaak letterlijk voorgelezen wat er in het boekje stond en echt belangrijke dingen zoals gerechtvaardigd vertrouwen stond er dan weer niet in wat wel echt belangrijk is.

• Gevolgde training: Inleiding privaatrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De handleiding was heel erg fijn en echt duidelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Het was een fijne ervaring

• Gevolgde training: Ipr
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze heeft alles duidelijk uitgelegd

goede service, goed behandeld

De tentamentraining was uitgebreid en de handleiding was zeer goed geschreven, hoofdzaken waren van bijzaken gescheiden. De training heeft mij geholpen om de rode draad in de stof duidelijk te krijgen.

• Gevolgde training: 2A1 Nieuwe stijl (Geneeskunde Erasmus)
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Annemarie toonde veel geduld, als je een bepaald onderwerp niet begreep dan bleef ze het uitleggen, zo nodig op een andere manier of met tekeningen erbij, tot je het wel begreep; dit vond ik zelf heel erg fijn. Vragen op Facebook werden ook altijd beantwoord als we onderling uitkwamen.

voldoende, een redelijke ervaring

Erg veel geleerd tijdens die training. Wel kan de handleiding korter en bondiger en de afbeeldingen mogen ook wel duidelijker.

• Gevolgde training: Schade afweer en herstel
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel enthousiast, vertelde graag en beantwoord graag vragen.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb er wat betreft het opdoen van kennis helaas niet veel gehad aan de cursus, want er werd vrijwel basis van het vak uitgelegd. Waar ik wel iets aan heb gehad is, dat ik mijn kennis tot besproken onderwerpen kon testen en er ook aanvullingen gaf, wat wel enige zelfverzekerheid creerde.

• Gevolgde training: Inleiding privaatrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Als er vragen werden gesteld die zij niet direct kon beantwoorden, ging zij opzoeken zodat zij er later of volgende training op terug kon komen.

goede service, goed behandeld

Dit was een erg fijne training, vorig blok heb ik een training bij Capita gevolgd maar dat ga ik zeker niet meer doen!

• Gevolgde training: Inleiding Privaatrecht groep 2
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ik vond heel fijn dan Nicole actief met de vragen van ons maar ook de tentamenvragen mee deed. En gelijk met een voorbeeld extra uit leggen

voldoende, een redelijke ervaring

Goede inhoudelijke training, mag misschien wel wat opgefleurt worden. Wat actiever.

• Gevolgde training: Privaatrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Wist heel veel te vertellen met voorbeelden, kon goed uitleg geven.

goede service, goed behandeld

Over het algemeen heb ik er een goede ervaring aan overgehouden en is de cursus zeker voor herhaling vatbaar.

• Gevolgde training: Inleiding Privaatrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De docent wist oprecht veel van de onderwerpen af, wat erg fijn was. Er werden door de docent ook duidelijke voorbeelden gegeven om de stof te verduidelijken.

• Gevolgde training: Wiskunde
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: In hele simpele stappen moeilijke stof uit leggen!

goede service, goed behandeld

Erg blij weer met de hulp van tentamentrainingen, altijd top docenten die helpen met je voorbereidingen op het tentamen!

• Gevolgde training: Europees Recht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De docent is heel behulpzaam, heeft voldoende kennis van de stof en draagt deze op een juiste manier over!

goede service, goed behandeld

Ik vond het ongelofelijk fijn dat nog eens een keer goed de structuur werd duidelijk gemaakt bij de trainingen, precies de goede hoofdpunten zijn zeer aandachtig behandeld en dit vond ik super fijn. De handleiding was ook perfect, in een klein aantal pagina's precies het belangrijkste voor je tentamen echt top gedaan! Materieel Strafrecht kom ik weer volgen ;)

• Gevolgde training: Staatsrecht B2
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Emy kon de zaken heel makkelijk uitleggen in simpele en duidelijke taal waardoor bij mij ook zeker de vele jurisprudentie op zijn plek vielen. Hierdoor heb ik mijn tentamen gehaald! Dus helemaal top

goede service, goed behandeld

Ik vond het super! Volgende keren ga ik zeker weer!

• Gevolgde training: Strafrecht en privaatrecht (beide deeltoets 1)
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze had een goede handleiding gemaakt. Veel kennis en fijne manier van lesgeven!