goede service, goed behandeld

Training was over het algemeen goed.

• Gevolgde training: Europees Recht
  • Totaal oordeel

perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed! Goede uitleg en vriendelijke docent.

• Gevolgde training: Inleiding Burgerlijk Recht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Legt goed uit en is zeer duidelijk.

prima!

• Gevolgde training: geschiedenis van de psychologie
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: kon al mijn vragen beantwoorden

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het een fijne cursus in een goed tempo om wiskunde te leren. Het boekje van tentamentrainingen bevatte helaas wel veel fouten waardoor ik soms zelf op het verkeerde been werd gezet, als studenten moesten wij er veel achteraan zitten om dit goed te krijgen en zelfs na een herziening waren er nog fouten.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij bracht het op een leuke manier en had ook humor tijdens de zware stof. Was geduldig en je voelde je niet bezwaard als je verdere uitleg vroeg.

goede service, goed behandeld

Goede manier van lesgeven (interactie met de studenten), duidelijke uitleg en enthousiaste docent.

• Gevolgde training: Mathematics for Pre-Msc

voldoende, een redelijke ervaring

Erg veel fouten in de syllabus, vooral vervelend als je de fout niet doorhebt en je jezelf maar blijft afvragen wat et fout gaat. Zelfs de verbeterde versie bevatte nog fouten.

• Gevolgde training: Wiskunde pre master
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Elk onderdeel goed behandeld

goede service, goed behandeld

Prima ervaring, heeft me zeker geholpen tijdens het tentamen. Zorgde ervoor dat ik zekerder het tentamen in kon.

• Gevolgde training: Mathematics for pre-MSc (Gr. 1)
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg, nam veel tijd voor studenten als er iets niet meteen begrepen werd.

goede service, goed behandeld

Als ik kijk naar waar ik stond en waar ik nu sta in een kleine tijd is alleen maar dankzij de trainingen. Lessen waren duidelijk en het boek veel beter dan het boek vanuit school.

• Gevolgde training: Mathematics for pre-master
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Vroeg vaak of we het snapte en probeerde echt zijn lessen aan ons aan te passen.

goede service, goed behandeld

Ik heb de bijles als prettig ervaren en aangezien ik een goed gevoel heb over mijn gemaakte tentamen, heeft deze training mij zeker daar bij geholpen.

• Gevolgde training: Mathematics for Pre-Msc
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Flexibele instelling en heeft duidelijk het beste voor met de groep. Is ook geduldig wanneer iemand iets langer nodig heeft om een onderdeel onder de knie te krijgen.

goede service, goed behandeld

Veel inhoudelijke kennis, enthousiast, behulpzaam.

• Gevolgde training: Pre-msc Mathematics Gr.3

goede service, goed behandeld

Prima begeleiding gehad. Communicatie tussen begeleider en tentamentrainingen niet vlekkeloos. Een keer voorgekomen dat Margot een email stuurde dat de les om half 7 begon, terwijl 6uur met begeleider was afgesproken. Vervolgens moest er een discussie plaatsvinden op Facebook om te achterhalen welke informatie nu kloppend was.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Op elke vraag wordt er een snel, duidelijk en kloppend antwoord gegeven

Vakkennis, relaxde houding

• Gevolgde training: Pre MSc mathematics

goede service, goed behandeld

Goede ervaring veel geleerd in een korte tijd. Enige echte nadeel was de kwaliteit van het geleverde materiaal, veel fouten waardoor je aan jezelf gaat twijfelen en niet goed door kan werken. Zelfs na de verbeterde versie nog fouten in de antwoorden.

• Gevolgde training: Wiskunde
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg en betrok iedereen bij de colleges. Gaf ook individueel uitleg.

voldoende, een redelijke ervaring

Wat jammer van het begin en de communicatie vanuit tentamentrainingen was niet altijd even duidelijk (klaslokalen). Maar nogmaals de lessen waren voor mij persoonlijk veel beter te volgen dan de colleges op de RUG.

• Gevolgde training: Mathematics for Pre-msc
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg en zeer vakkundig.

voldoende, een redelijke ervaring

Prima training, na moeilijk opstart met de andere trainer heeft deze het prima opgevangen.

• Gevolgde training: Pre master Mathematics groep 5
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Jip en Janneketaal bij de uitleg, erg belangrijk. Laat duidelijk merken dat hij wil dat je het haalt. Heeft ook merkbaar ervaring met groepen

goede service, goed behandeld

Ik keek altijd erg uit naar de bijles. We hadden een leuke groep en zijn allemaal fan geworden van Arthur en zijn manier van lesgeven. Als ik het tentamen niet heb gehaald ligt het absoluut niet aan hem maar aan het feit dat ik er zelf meer voor heb moeten doen. Door persoonlijke omstandigheden heb ik helaas niet zoveel kunnen oefenen als dat ik zou willen. Als ik noodgedwongen de training nog een keer zou moeten doen zou ik het liefst weer in Arthur's groep willen. Zijn lesgeef- en wiskundeskills in combinatie met meer oefenen in mijn eigen tijd moet genoeg zijn om het te halen.

• Gevolgde training: Mathematics for Pre-MSc
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Arthur is écht een topper! Hij kan zich super verplaatsen in de leerlingen en oordeelt niet over 'domme' vragen. Hij geeft duidelijke uitleg die voor iedereen te volgen is. Hicham Boulahfa mag dan volgens de NOS de bijleskoning zijn, wat mij betreft is Arthur dat in het kwadraat!

goede service, goed behandeld

Ik vond het erg leerzaam. Ik vond het boekje duidelijk alleen alle fouten in het antwoorden boek echt een drama! Hierdoor ga je aan jezelf twijfelen! Voor dit geld mag het toch zeker een boekje zijn zonder fouten. Voor de rest erg te vreden. Arthur was top. Als ik moet herkansen wil ik zeker arthur weer als docent mvg johannes

• Gevolgde training: Mathematics van arthur
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij wist alles makkelijk uit te leggen

goede service, goed behandeld

Zeer positief. Zou het aanraden aan vrienden.

• Gevolgde training: Mathematics for pre MSC
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Super vriendelijk. Alle vragen welkom.

goede service, goed behandeld

Ik vond de training heel goed. Alleen de fouten in beide antwoordversies waren vervelend bij het maken van de opgaven.

• Gevolgde training: Pre-msc Mathematics
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Veel geduld en goede manier van uitleggen.

goede service, goed behandeld

Legt duidelijk uit en helpt je met vragen die je niet snapt

goede service, goed behandeld

Prima. Aanrader. Enige negatieve punt wat ik eigenlijk niet vind kunnen als je zoveel geld neerlegt is het feit dat er zoveel fouten stonden in de manual. Er kwam een herziene versie na aandringen, maar ook daar stonden fouten in. Ik zou zeggen neem met alle trainers even een middag de tijd om alles te checken. Dan komt het boek en de organisatie professioneler over. Verder tevreden!

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Prima uitleg. Geduld als mensen dingen niet snapten na herhaaldelijke uitleg. En gewoon moeilijke stof uitleggen op een manier die voor ons als studenten duidelijk is. Top gedaan

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb hier echt wel wat aan gehad. Ik moet wel eerlijk zeggen, dat ik het fijner had gevonden als de trainingen eerder begonnen in deze periode. Merkte dat ik pas aan het einde er meer van snapte. Ik miste toen alleen nog de zekerheid.. Daarnaast stonden er aardig wat fouten in handleiding waardoor het ook onzeker maakte.

• Gevolgde training: Pre MSc mathematics
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij heeft veel geduld en gemotiveerd

goede service, goed behandeld

Ervaring van de lessen was erg goed (kan Arthur weinig in verbeteren). De locatie van USVA sprak mij persoonlijk meer aan (meer ruimte). Het lesboek kan een stuk beter. Er wordt €180,- betaald voor een training + Boek. Deze bleek echt (vol) fouten te zitten. Dit lijkt mij voor een tweedejaars aangeboden training een groot verbeterpunt.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk, informeel, goede balans tussen les, pauzes ..

goede service, goed behandeld

Zonder deze training had ik het tentamen niet kunnen halen. Arthur heeft goede en duidelijke lessen neer weten te zetten.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De luchtige sfeer die Arthur weet te creëeren zorgt voor laagdrempeligheid. Dit is erg fijn als je iets niet snapt.

Goed!

• Gevolgde training: Mathematics pre MSc
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goede, duidelijke uitleg