Ik vond het erg handig en zinvol.
Ze wist de stof goed en duidelijk over te brengen aan de studenten met behulp van de oefenvragen.
Goede cursus, erg veel geleerd. Alleen jammer dat tentamentrainingen zo duur is.
Goed inhoudelijk en overzichtelijke lessen. Stof snappen ipv blind reproduceren staat vooraan en daarmee kom je een stuk verder.
Danielle wist bijna alle vragen te beantwoorden en ze kwam altijd terug op de vragen die ze even niet wist. Ze legde duidelijk en rustig uit wat ik heel prettig vond.
Het is heel prettig om met een kleine groep de stof te bespreken en vragen van anderen te horen.
Super, raad het iedereen aan
Het was fijn dat er nog een docent geregeld kon worden voor de training, nadat deze op zondag afgelast werd. Helaas is de kwaliteit van de training hierdoor wat achteruit gegaan naar mijn mening, maar dit is netjes opgelost.
Beste Sean, dank voor je feedback. Wat vervelend dat het lesmatieraal niet geheel naar wens was. Na overleg met de groep hebben we dit digitaal met jullie gedeeld, zodat jullie er zelfstandig no verder mee konden oefenen, in aanloop naar het tentamen. Ik ga er van uit dat dit het probleem heeft opgelost. Als dat niet zo is, horen we graag nog even van je :). Nogmaals dank voor je input. Martin van TentamenTrainingen.nl
Iedere les veel meer geleerd dan ik van tevoren had gedacht. Laatste les alles herhalen en tentamen vragen behandelen zorgde ervoor dat alle puzzelstukjes op z'n plaats viel.
Danielle is een topdocent! Ik zou haar iedereen willen aanbevelen. Ze was heel erg enthousiast, wist veel en deed erg veel voor ons. Ze is een topper!
Nam de tijd om alles uit te leggen
Op zich positief, maar Nicole was door overmacht twee keer te laat. Tevens hadden we één keer een zaal die veel te klein was. Ik denk dat 5 lessen raadzaam kan zijn omdat het veel stof is in 4 lessen.
Prima, fijn. Alleen veel spelfouten in de samenvatting, dit lijkt slordig. Vond het erg prettig dat we maar met z'n drieën waren.
Heel goed! Ik vond het wel lastig om alle opdrachten bij te houden per les. Maar het was zeker heel nuttig!
Legt helder en rustig uit
Ik vond de training erg fijn, vooral het boekje met daarin alle theorie. Voor mij heeft de training erg geholpen.
Veel kennis van het vak en ondanks dat de locatie met voorzieningen niet optimaal waren toch een goede les gegeven.
Ayse is een goede docent! Echt top! Gaat hart ligt echt bij het overbrengen van de stofysio met handige tips.
Duidelijke uitleg met goede voorbeelden; niet te lang blijven hangen bij dezelfde onderwerpen; veel herhaling
Ik ben blij dat ik hier niet voor betaald heb. Tijdens tentamentraining zijn er zoveel momenten geweest dat wij de les overnamen omdat het materiaal niet compleet was. Dit ging over stof die zeker relevant gaat zijn voor de toets. Er gaan geluiden rond dat dit wel vaker zo is, dus dit valt erg tegen dat er nog niets aan gedaan is.
Beste Nicole, dank voor je uitgebreide feedback. Wat vervelend dat de training niet naar wens was. We nemen je input mee naar de volgende ronde van dit vak, maar we zullen ook nog even telefonisch conact met je opnemen om je input goeddoor te spreken, en echt lessen te kunnen trekken voor toekomstige groepen. Martin van TentamenTrainingen.nl
Zoals ik op Facebook al aan heb gegeven, maar door niemand op is gereageerd, vind ik de kwaliteit waardeloos! Niks is op tijd af, Alissa komt haar beloftes niet na en alles is erg oppervlakkig! Ik wil m'n geld terug.
Beste Sophie, dank voor je uitgebreide feedback. Wat vervelend dat de training niet naar wens was. We nemen je input mee naar de volgende ronde van dit vak, maar we zullen ook nog even telefonisch conact met je opnemen om je input goeddoor te spreken, en echt lessen te kunnen trekken voor toekomstige groepen. Martin van TentamenTrainingen.nl
Alissa doet beloften die ze niet nakomt, uittreksel is te summier en onvolledig
Beste Jane, dank voor je uitgebreide feedback. Wat vervelend dat de training niet naar wens was. We nemen je input mee naar de volgende ronde van dit vak, maar we zullen ook nog even telefonisch conact met je opnemen om je input goeddoor te spreken, en echt lessen te kunnen trekken voor toekomstige groepen. Martin van TentamenTrainingen.nl
In de toekomst is het wel fijner als de boekjes de stof juist weergeven en alle stof weergeven. Dit was deze keer minder dan vorige trainingen.
Beste Daan, dank voor je uitgebreide feedback. Wat vervelend dat het materiaal niet naar wens was. We nemen je input mee naar de volgende ronde van dit vak. Uiteraard ben ik blij te horen dat de training verder weer helemaal top was :). Nogmaals dank voor je input. Martin van TentamenTrainingen.nl
-Overzichtelijk -Expertise docent -Beknopt