De combinatie met Stubuddy maakte de tentamentraining tot een alomvattend geheel wat zeker bijdraagt aan ieders voorbereiding betreft tentamen. Alhoewel het een primeur was en de samenwerking nog in kinderschoenen staat wilde ik toch meegeven dat er nog wel kan worden gekeken naar overlap betreffend de laatste les van de tentamentraining en de training van Stubuddy.
Actief bezig met de stof
Het herhalen van de stof
Hij is heel enthousiast.
Ik vind het altijd heel prettig om een tentamentraining te doen voor m'n tentamen omdat ik dan: 1. Zeker weet dat ik alle stof heb doorgenomen en niks ben vergeten. 2. Vragen per onderwerp kan oefenen.
Vera Anna Verschuur gaf ons 3 dagen les over OVV1
Goede voorbereiding op het tentamem
Ik vond het echt top, heb zelf bijna niet meer hoeven studeren en had een 7,1 :-)
Erg betrokken en zeer veel vakkennis!
Goede manier van lesgeven en het boekje bevatte alle belangrijke informatie die je nodig had
Omdat dit jaar het curriculum is verandert (en het tentamen dus ook), was de stof die we kregen bij de training niet even nuttig als bij de vorige tentamentrainingen die ik heb gevolgd.
Zeer goede trainingen, goed uitgelegd.
De lesstof was niet representatief voor het tentamen. Na alle tentamentrainingstof 100% te kennen, was het nog steeds niet mogelijk om een 5.5 te halen (naar mijn inzien).
Heel betrokken en behulpzaam.
Bij tentamentraining heb ik over het algemeen goede ervaringen. Met name als Bryan de training geeft is dat stiekem al 60% kans op een voldoende. Het helpt mij in ieder geval om de rode draad te onderscheiden.
Al vaker tt training gehad en juist ook deze keer weer gekozen aangezien Bryan de training ging geven, wie ik altijd een erg goede docent vind. Zo ook deze keer weer qua kennis goed, maar toch vond ik hem beduidend minder dan vorige keren.
- Hele goede kennis - Vroeg vaak aan ons om uit te leggen zodat wij het echt kenden - Veel tijd om vragen te beantwoorden
Leerzame maar toch gezellige cursus
Heel betrokken en enthousiast.
Heel geduldig en reageerde heel snel op e-mails!
Snelle makkelijke uitleg
Veel kennis
Fijne trainen, alleen tijd was verkeerd ingepland vanuit tentamentrainingen.
Door deze tentamentrainingen ben ik er veel zekerder van dat ik de tentamenstof goed begrijp. Ik ben heel tevreden.
Goed uitleg en neemt de tijd