Zeer goede docent. Hij geeft goed les, heel vriendelijk en is bereid stof vaker uit te leggen.
Zeer tevreden over. In korte tijd word je klaargestoomd voor je tentamen.
Leerzaam
Kennis en betrokkenheid
Ik vond het zeer prettig. Ik heb een goed overzicht gekregen en meteen al jurisprudentie voor het huidige vak behandeld.
Goede en duidelijke uitleg. Tijd nemen voor het beantwoorden van vragen.
De minste training die ik heb gehad van tentamentrainingen.nl. Doordat Quinten betrokken was en open stond voor diepgaandere vragen heeft het mij geholpen. De handleiding (boekje) kwam veel te kort.
Voor ik aan de cursus begon dacht ik dat ik na de training echt een opheldering zou hebben. Ik verwachtte een heel duidelijk overzicht van alles en een duidelijke uitleg over de stof. Na de eerste les had ik echter al door dat dit totaal niet ging worden wat ik verwacht had. Alle stof is wel nog een keer doorgenomen, maar dat was het ook. Totaal niet verhelderend. Het was zelfs vaag op sommige punten. Alles wat we in de lessen gedaan hebben had ik zelf thuis ook kunnen doen.
Ik voelde me heel goed voorbereid, maar het tentamen is naar mijn gevoel toch niet goed gedaan.
Docent deed haar best. maar voor mij geen toegevoegde waarde om de cursus te volgen. had graag meer willen oefenen en meer willen bespreken.
Prettig om alles nog een keer te horen en kritisch naar de stof te kunnen kijken.
Erg toegankelijk om vragen te kunnen beantwoorden. Wisselt saaie droge stof af door grappen en weet het leuk over te brengen.
Puck was een erg fijne docente! Heb echt wat geleerd. De reden dat ik de communicatie een 8 heb gegeven is omdat de communicatie met Puck zelf zeer "klantgericht" was dus een 9. Echter vind ik het minder goed dat de trainingstijden zijn gewijzigd zonder dat hier een mail over is gestuurd. Het heeft mij niet persoonlijk geraakt, omdat de wijziging door mij was aangevraagd, maar ik vind het wel een aanrader voor een komende training.
Was wel nuttig maar had liever meer opdrachten gemaakt dan vooral theorie uitleggen wat je in principe al weet
Veel kennis Rustig en duidelijk uitgelegd
Goede en duidelijke uitleg, goede voorbeelden waardoor het nu veel duidelijker is geworden.
Docent had veel kennis van zaken, er werden goede oefenvragen gesteld. Je maakt ze op dat moment fout zodat je meer inzicht krijgt in de stof. De communicatie (dit staat los van de docent) vond ik echt slecht, hier doel ik op het contact met Martin Riesmeijer zowel per e-mail als per Facebook. De discussie omtrent de korting (daarna een link geven waarbij ik altijd korting krijg heb ik niets aan, want ik was er dus achter gekomen dat je bij StudeerSnel dezelfde korting krijgt, zoals hij wist) is mij in ieder geval erg tegen gevallen. Ik twijfel dan ook of ik bij jullie nog tentamentrainingen wil gaan doen (los van de docenten of studiemateriaal, want dat heeft er niets mee te maken) puur vanwege het feit hoe daarmee werd omgegaan. Ik zou TentamenTrainingen wel aanbevelen voor het lesmateriaal en de inzet van de docenten.
Een erg goede hulp bij het begrijpen en bestuderen van de stof voor het tentamen
Zeer nuttige training, ben absoluut wijzer geworden.
Goede uitleg
Very motivated, could explain well and you could tell that he really wanted to help us
He tried his best to make everyone understand and was even willing to do an extra session with us
It was really good, lorenzo knew exactly what he was talking about. It was really helpful.
Great