over het algemeen hele duidelijke uitleg maar op een gegeven moment is de uitleg vaak heel droog waardoor ik soms concentratie verlies
Hi! Top dat de training zo goed is bevallen. We zullen dit ook aan de docent doorgeven :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vind de trainingen van tentamentraining erg fijn. Alles wordt toch nog even relatief snel herhaald en het is fijn om vragen te kunnen stellen. Alle docenten die ik tot nu toe gehad heb zijn ook erg vriendelijk en ik voel dan ook absoluut geen barriere om een vraag te stellen of antwoord te geven op een vraag. Wel vind ik 3 uur echt veelste lang, ik haak meestal af met concentratie bij de 2h. Wel fijn dat er bij de training van 1C3 pauze's in zitten.
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
ik vond dit een fijne les om te volgens. er werd duidelijk en rustig uitgelegd. er werd veel geoefend met vragen wat fijn was.
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Berkant kent de stof en kan het goed overbrengen.
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Hi! Super fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen. Bedankt voor het invullen van de enquête :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
De training vond ik erg goed. De trainer was erg toegankelijk om vragen aan te stellen, zowel binnen als buiten de training. Daarnaast hielp me het voornamelijk om structuur te brengen aan de stof, wat erg belangrijk is bij dit tentamen.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze enquête in te vullen. Heel erg fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
De training was voor mij een goede manier om ten eerste alle stof nog een keer te zien, maar ook om er meer structuur in te krijgen dan ik voorheen had. De uitleg was erg goed en vragen kunnen stellen was ook erg fijn.
Hi! Bedankt voor het invullen van de enquête. Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
hele fijne lessen waarbij goed alles wordt uitgelegd en veel ruimte is voor vragen
Erg verduidelijkend. Goede trainer, het was alleen jammer dat zij het vak zelf niet had gevolgd. Het had iets fijner geweest als iemand ook duidwerkelijk zelf het vak had gevolgd en het tentamen had gemaakt. Desondanks wist ze wel veel en kon zij toch veel en goed uitleggen. En als zij iets niet wist zorgde zij ook dat zij het op ging zoeken en erop terug kwam
Hi! Top dat je zo veel aan de training hebt gehad! Heel veel succes met studeren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vond de training opzich fijn, al had ik het nóg fijner gevonden als het meer in spreektaal werd vertelt dan voornamelijk het oplezen en toelichten van de dia's.
Hi! Super fijn dat je zo veel aan deze training hebt gehad, we zullen dit ook zeker doorgeven aan jouw docent! Succes met studeren :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Emy weet waarover zij praat. Zij kan Heel goed uitle geven. Als ik een training bij haar gevolgd heb, wordt de leerstof duidelijk.
Ik vond het een erg prettige tentamentraining. Alle stof werd duidelijk behandeld en er was ruimte om vragen te stellen. Het was allemaal goed en duidelijk te volgen. Ik heb echt het idee dat ik alle stof weer goed heb herhaald. Al met al dus een hele goede ervaring!
Goed uitleg, wel snel maar wel duidelijk. Goed de hoofdlijnen van het vak uitgelegd, en ik vond het erg handig dat er verteld werd wat ik moest onthouden.
Dit is de 2e keer dat ik een training heb gevolgd bij Amber en ik ben weer erg tevreden. Ze legt alles goed en duidelijk uit, waardoor ik het begrijp! De eerste keer ben ik van een 5 naar een 8 gegaan dankzij haar, hopelijk nu weer een goed cijfer :)
Hi! Fijn dat je zo tevreden bent over deze training! Heel erg bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vond het jammer dat wij geen ervaren trainer hadden. Wanneer wij vragen stelde wist de trainer vaak het antwoord niet. Vaak werden de benamingen verkeerd uitgesproken, ik snap dat dit lastig is maar komt helaas wel onprofessioneel over. Er werd tijdens de les alleen de powerpoint voorgelezen en dit voelde voor mij best nutteloos, omdat ik dan net zo goed zelf de tentamenbundel hardop had kunnen doorlezen. Er stonden vaak ook onsamenhangende dingen op de powerpoint of dia’s volgden elkaar op een onlogische manier. Erg jammer want ik had zelf echt moeite met het vak. Ik had eerder een training gevolgd van Geiske en deze vond ik echt top! Had veel ervaring en legde alles goed uit.
Hi! Wat vervelend om te horen dat de training is tegengevallen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven. We zullen dit meenemen bij de evaluatie om zo onze trainingen te verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Een docent die na de les nog tijd neemt om je te helpen. Super fijn!
Hi! Wat fijn dat de training zo goed beviel. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik vond het een erg fijne training om te volgen. Alle begrippen werden duidelijk uitgelegd. Een min puntje was dat de verbinding het niet altijd even goed deed. Voor de rest erg tevreden!
Hi! Super fijn dat je zo tevreden bent over de training en bedankt voor jouw tip. Bedankt voor het invullen van de enquête :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Hele goeie docent die veel kennis heeft, en duidelijk laat weten wat wel en niet belangrijk is voor het tentamen.
Het is een heel breed vak en veel stof. Danique beheerste deze stof goed en kon alles duidelijk uitleggen en vragen goed beantwoorden. Wel blijft het een lastig vak omdat je uiteindelijk vooral rijtjes moet leren en het dus zelf moet doen. Maar de slides van de pp helpen hiermee wel heel erg
Ze gaf met enthousiasme les en wist duidelijke praktijkvoorbeelden te geven over de onderwerpen waardoor de stof begrijpelijk was. Je kon merken dat ze boven de stof stond waardoor ze ons goed kon helpen.
Sissi is een zeer goede trainer. Ze heeft uitstekende kennis van de stof en kan deze goed overbrengen. Daarnaast heeft ze veel geduld tijdens het uitleggen van lastige concepten. Door een en ander op een andere manier uit te leggen wordt alles duidelijk. Naast de goede uitleg wordt er ook veel geoefend. Dat is erg fijn. Al met al heb ik deze training als zeer positief ervaren!
Prima uitleg, alleen de essentiële dingen om een tentamen te halen worden in zowel de bundel als de training te weinig uitgelicht
Good, fst replays
Ik heb 2x eerder een training gevolgd en die waren echt top. Dit keer vond ik de prijs-kwaliteit verhouding best uit balans. Het liefst heb ik dat de training door iemand wordt gegeven die of de artikelen heeft gelezen of ook op de EUR zit. manier van toetsen verschilt gewoon super veel per school. Verder had ik mijn tentamenbundel pas ontvangen nadat de training was afgelopen. Ik heb wel baat bij de training en geloof ook wel dat de bundel nuttig is, maar ik vind het wel veel geld voor deze kwaliteit. Ik heb begrepen dat er wat moeite was om iemand te vinden om deze training te geven. Nu is dat niet erg maar meer openheid had wel fijn geweest. Dan weet je waar je aan toe bent en wat de kwaliteit gaat zijn.
Fijne tutor. Legt de stof goed uit en beheerst het ook. Powerpoint is overzichtelijk. Enthousiast