goede service, goed behandeld

Ik heb een 7,2 gehaald dus de stof zat er goed in! Goed en overzichtelijk lesgegeven aan de hand van de powerpoint.

• Gevolgde training: Inleiding Strafrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Alles kwam aan bod, en ze wist de stof heel goed over te brengen. Mede door haar ondersteunende Pwp

goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring, ik heb nu les gehad van Jordy, Emy en Nicole en over alle 3 ben ik zeer te spreken.

• Gevolgde training: Inleiding staats en bestuursrecht Jordy
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hele fijne jongen die alles rustig en goed uitlegt. Neemt de tijd voor je en laat de stof goed tot je doordringen.

Kennis van de stof

• Gevolgde training: Strafrecht

Veel kennis

• Gevolgde training: Inleiding Strafrecht

goede service, goed behandeld

Ik vond het wederom een geslaagde tentamentraining, alleen was het boekje ditmaal van mindere kwaliteit. Ook werd bij het bespreken van de stof niet de structuur van het boekje gehanteerd, wat soms voor verwarring zorgde. Ik hoop dat het boekje volgend blok weer beter is, aangezien bijna elke klant na de training hieruit leert.

• Gevolgde training: Goederen- en Insolventierecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goed voorbereid, duidelijk en concrete voorbeelden.

perfect, zeker aan te bevelen

Ja echt heel erg fijn. Ik was heel erg verrast over zijn manier van lesgeven. Ook doordat we met hem de juiste delen van de arresten gingen markeren hielp heel veel en het was echt fijn dat hij extra oefententamens naar ons mailde met de goede antwoorden.

• Gevolgde training: Inleiding staats en bestuursrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De powerpoint hielp echt heel erg bij het lesgeven. Hierdoor bleef het echt beter hangen en hadden we alles besproken wat er belangrijk was uit het boekje. Bij de lessen die ik van Amy heb gevolgd was dat niet zo, sommige onderdelen werden niet echt besproken en bleef de les niet echt hangen.

goede service, goed behandeld

Goede en duidelijke uitleg, fijne sfeer in de les.

• Gevolgde training: Inleiding Staats- en bestuursrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel behulpzaam/gezellig/betrokken.

goede service, goed behandeld

Fijne en leerzame tentamentraining! Geeft absoluut extra handvatten bij het studeren voor het tentamen en alles wordt nogmaals op een duidelijke en heldere manier uitgelegd en toegelicht, daarnaast is er zeer veel ruimte voor het stellen van vragen.

• Gevolgde training: Goederen & Insolventierecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Nicole heeft inhoudelijk veel kennis en kan heel veel voorbeelden geven waardoor de stof veel begrijpelijk wordt. Nicole geeft op een hele fijne en heldere manier les, waardoor de stof veel duidelijker is geworden!

perfect, zeker aan te bevelen

Goede informering lesdata, goede lesgeving.

• Gevolgde training: Staats-en Bestuursrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Jordy is heel duidelijk, vraagt altijd of het helder is en probeert he top een andere manier uit te leggen als het niet helder is. Verder ook erg fijn dat hij slides heeft gemaakt, is zeker een meerwaarde t.o.v. het boekje.

goede service, goed behandeld

Geweldig, ik had dit echt nodig!

• Gevolgde training: Inleiding staats- en bestuursrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Vakkennis en gestructureerd; waardoor je een goede link kan leggen tussen de behandelde onderwerpen.

slechter dan verwacht

Gaat goed om met de studenten.

• Gevolgde training: Micro-Economie

goede service, goed behandeld

Fijn om alles nog een keer op een rijtje te krijgen, inclusief duidelijk lesmateriaal.

• Gevolgde training: Statistiek deeltoets
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Vakkennis was heel goed.

Duidelijke en rustige uitleg

• Gevolgde training: Micro training van nard

voldoende, een redelijke ervaring

Handing of alles nog een keer te behandelen. Daarnaast vond ik het fijn dat ik op mogelijke fouten die je snel maakt werd gewezen

• Gevolgde training: Voortgezette wiskunde
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Zoals hierboven al omschreven, dat de veelgemaakte fouten goed werd behandeld. Daarnaast was Koen erg toegankelijk!

goede service, goed behandeld

Ik was al redelijk bekend met het vak, de reden om de training te volgen was vooral om er weer goed in te komen en om zekerder te zijn van een goed cijfer. Dit is gelukt, met behulp van de training zit ik weer goed in de stof

• Gevolgde training: Voortgezette Wiskunde Midterm
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel veel verstand van het vak, wist de stof duidelijk over te brengen en kon goed de hoofd- en bijzaken van het vak onderscheiden.

• Gevolgde training: Intermedite mathematics

Heel nuttig.

• Gevolgde training: Voortgezette Wiskunde
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Koen is inhoudelijk sterk. Legt alles in volgbare stappen uit en hij bereidt je goed voor op een tentamen.

goede service, goed behandeld

De statistiek cursus voor het deeltentamen was goed, maar het niveau van de opgaven tijdens de cursus is lager dan het niveau van de opgaven van het deeltentamen.

• Gevolgde training: Statistiek
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Legt de stof goed uit

perfect, zeker aan te bevelen

Met Hicham ben je er zeker van dat je een voldoende haalt zelfs al heb je nog niks aan het vak gedaan.

• Gevolgde training: Midterm statistiek
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goede uitleg door middel van sommen waarin Hicham er de tijd voor neemt om iets aan je uit te leggen.

goede service, goed behandeld

Hij legde alles rustig en goed uit

• Gevolgde training: O&M midterm training

voldoende, een redelijke ervaring

Uitleg is zoals altijd weer goed.

• Gevolgde training: Midterm statistiek

goede service, goed behandeld

De training, powerpoint en samenvatting waren erg goed. Alle artikelen werden duidelijk uitgelegd met een aantal oefenvragen op het einde.

• Gevolgde training: Organisatie en Management
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke en heldere uitleg en de vragen werden goed beantwoord.

goede service, goed behandeld

Bereid om veel te helpen

• Gevolgde training: Decentrale selectie erasmus mc

goede service, goed behandeld

Mijn totaal oordeel lijkt misschien wat scheef vergeleken met de rest van de beoordeling maar dat komt vooral door hoe de training gepland was. Dit is één van de vele trainingen die ik heb gevolgd. De meeste trainingen zijn goed gepland. Dan heb je bijvoorbeeld nog even een dag om alles door te nemen en de volgende dag ben je dan klaar voor het tentamen. Dat vind ik altijd het fijnst. Nu hadden we de training een dag van te voren en dus niet zoveel tijd meer om het zelf nog goed door te nemen. Komt nog bij dat het micro 2 was, toch bekend als een vrij pittig vak. Dus dan is het wel extra fijn als de training iets minder kort op het tentamen is gepland.

• Gevolgde training: Micro 2
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hicham is top, legt altijd alles rustig uit, herhaalt de stof tot iedereen het snapt en weet goed welke dingen je moet weten of handig zijn voor het tentamen

voldoende, een redelijke ervaring

Ik zou deze training niet aanraden, omdat ik de prijs/kwaliteit verhouding niet vind kloppen. Het betaalde bedrag vind ik echt te veel, voor de kwaliteit van de lessen. Er zaten zelfs nog fouten in de powerpoints en oefenbundels die er door medecursisten uitgehaald zijn, dat vind ik niet kunnen. Ook vind ik het jammer dat er niet eens iets was als thee/koffie. Ik zit daar 6 uur lang, ik betaal zoveel en dan nog moet ik het doen met water die ik haal uit de kraan van de wc. Voor mij werd er ook te snel gegaan over het kopje Medisch Rekenen, en heb ik niet het idee gehad dat ik daar voldoende vragen over heb kunnen stellen. Had deze training goedkoper geweest, dan had ik hem wel aangeraden.

• Gevolgde training: Decentrale selectie Erasmus
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ahmed: hij was aardig. Het was goed dat hij elke keer iemand anders de beurt gaf Marcel: hij was aardig. Deed echt zijn best om het ons te laten begrijpen.