Ik ben blij dat ik deze training heb gevolgd. We hebben veel geoefend met verschillende situatie waardoor ik nu zekerder de tweede ronde in ga.
Het was een nuttige les. Het e.e.a. geleerd van Hicham waar je zelf nooit zou uitkomen. Alleen vond ik 6 uur training voor een moeilijk vak als Micro 2 veelste weinig.
Doordat ik alleen les had, kon Gijs bij alles goede voorbeelden bedenken en legde hij alles tot in detail uit.
Ik vond het een erg fijne training! De docent wist veel over het onderwerp en kon er goed over uitleggen.
Erg goed, Maaike legt goed uit en het is fijn om in het boekje een overzicht te hebben over alle stof met oefeningen erbij. Wel is 4 lessen voor dit blok erg weinig, omdat het blok uit 5 weken bestaat is er heel veel stof om te bespreken. Door de tijdsdruk kan er minder in detail op de stof ingegaan worden en is er geen tijd om de feitjes erin te stampen tijdens de les. Een extra les zou voor deze training dus erg fijn zijn.
Hij liet ons actief meedoen em legde goed uit.
Reageerde heel snel op fb, goede kennis en betrokken, leuke referenties naar de praktijk
Ali wist heel veel over de stof en filterde ook erg goed de belangrijke dingen eruit
Super training alleen 5 lessen voor dit onderdeel zou prettig zijn
Geduldig en legt duidelijk uit. Vraagt regelmatig of alles nog goed is, of dat er iets beter kan.
Bereid om veel vragen uit te zoeken, rustig en hulpvaardig.
Ik heb er echt heel veel aangehad. Ik weet nu precies wat me te wachten staat.
Was een goede training alleen erg vol, dus te weinig tijd voor herhaling. Wat wel jammer is
Ik vond het een hele duidelijke tentamentraining en de stof was op een goede manier opgebouwd
De training was erg goed, de inhoud kwam overeen met de leerstof. Alleen was het jammer dat de training door omstandigheden een dag voor het tentamen was. Ik had liever een dag ertussen gehad zodat ik alles nog een keer had kunnen doornemen.
Enthousiast
De SMT wrap-up was voor mij een zeer positieve ervaring. Het is een ideale manier om nog vlak voor het tentamen door alle stof heen te gaan.
De tijden van de cursus vond ik heel erg laat!! Zo laat in de avond is mijn concentratie absoluut ver te zoeken. Er werden in de groep naar mijn mening erg veel irrelevante vragen gesteld waar uitgebreid bij stil werd gestaan. Door deze vragen liepen we achter met de stof en vond ik de kwaliteit van de cursus helaas ook tegenvallen vergeleken met eerdere cursussen. Het feit dat de studiemateriaal niet up to date is blijf Ik vervelend vinden. De gemaakte sheets waren in een andere volgorde dan in het boekje en aangezien de laptop niet goed werkte op het scherm was het erg lastig om bij te blijven.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. We zullen jouw beoordeling meenemen bij onze evaluaties om de training te verbeteren!
Fijne geduldige manier van les geven. Fijne sfeer in het lokaal.
Voor mij was het heel fijn alles nog even op een rijtje te hebben. Door de overzichtelijke manier van lesgeven is dit voor mij gelukt!
Goede inhoudelijke kennis. Geeft veel voorbeelden.
Enthousiast en veel kennis
Vrijwel alles eigenlijk.