Nuttig ter voorbereiding examen.

Omdat de stof in het Engels is was het heel fijn om het ook in het blad uitgelegd te krijgen.

• Universiteit: Erasmus University Rotterdam
  • Gevolgde training: Europrean law
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Geduldig

De lessen worden goed verzorgd, ook de vragen tussendoor worden goed doorgenomen en beantwoord. Ook vond ik het zeer fijn dat ik voor een les om een opname had verzocht nog voordat de volgende les zou starten en ook daar is gehoor aan gegeven. Goede service.

• Gevolgde training: Europees Recht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: neemt overal de tijd voor

Fijn!

Emy is een geduldige docent, neemt de tijd om alles uit te leggen. Desondanks blijft het lastige stof, maar als ik het tentamen niet haal, dan ligt het niet aan haar.

• Gevolgde training: European Law B2
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Geduld

Eerste lessen slecht, vervolgens beter

Eerste 2 lessen was de docent voornamelijk de bundel aan het voorlezen. Dit was voor mij totaal niet effectief, dus halverwege de tweede les er iets van gezegd. De 3e en 4e les ging het beter. Powerpoint heel fijn aangepast met veel meer plaatjes.

• Gevolgde training: 2C1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Deed echt wat met de feedback

De les voegt niet veel toe op het boekje

In de les wordt er vooral voorgelezen uit het boekje. Het had fijn geweest als de lessen meer bestonden als een toevoeging op de bundel met bijv. plaatjes van anatomie, röntgen, etc.

• Gevolgde training: BA2C1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Meedenkend

Erg goed!

Hele duidelijke uitleg en goeie tips gekregen.

• Gevolgde training: Burgelijk recht 1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg

Leerzaam

Doet iets met de feedback en verbetert haar manier van aanpak! Beantwoordt alle vragen duidelijk.

• Gevolgde training: 2C1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel behulpzaam

Extremely useful

I'm not sure about the whole company, I even got the wrong manual for one of the courses i paid for and no manual for another. But regarding Hicham's teaching i couldn't be more happy. Very well conducted trainings and very informative. If i pass my courses I'll have a lot to owe to that man.

• University: Universiteit van Amsterdam
  • Course: Financial Accounting
  • Things I liked about my teacher Pace and ability to simplify hard topics

Teun kan goed uitleggen en is bereid om buiten de training vragen te beantwoorden!

Twee keer training van Teun gehad, allebei top!

• Gevolgde training: Strafrecht 3
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Behulpzaam

niet erg samenvattend

veel informatie over formules die we niet nodig hebben voor het tentamen (zoals bij de onderdelen van hoorcollege 7, ook met heel veel voorbeelden over stof die we niet hoefden te leren, wat onnodige tijd innam). Helaas niet erg samenvattend over de stof (wat ik had gehoopt) maar werd heel veel uitgeweid alsof ik alles nooit eerder gezien had. Had gehoopt tijdens de training juist een korte recap te krijgen en te kunnen oefenen met het toepassen op tentamenvragen. De training was ineens in het Engels en daardoor lastig om te volgen, omdat je vanuit een andere taal moet schakelen over een lastig onderwerp (zeker met andere namen voor begrippen). Ik had niet het idee dat het helemaal overeenkwam met de stof van de cursus. Had het fijner gevonden als een student van G&L zelf de training zou geven (niets persoonlijks verder, was hele vriendelijke docent!), maar zou het wel echt veel beter te volgen en meer gericht maken. Vond het erg jammer dat SPSS niet behandeld werd, terwijl dit een heel groot deel van de tentamenstof is en ik juist daarvoor de training had geboekt. Was fijn geweest als ze dit van SPSS en de engelse docent van tevoren hadden aangegeven. Verder wel een aardige docent die goed zijn best deed om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden (soms alleen iets te uitgebreid dus ;) ). Ook heel goed geholpen via mail/de klantenservice

• Universiteit: Vrije Universiteit Amsterdam
  • Gevolgde training: Methodologie 1
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Vriendelijk en probeerde zo uitgebreid mogelijk alles uit te leggen. Bood aan achteraf nog verder te helpen met alle vragen.

Leerzaam, direct toepasbaar!

Alleen maar positief.

• Course: N/A
  • Things I liked about my teacher Super vriendelijk

the session was fun and very helpful

Great

• Course: Teacher Training
  • Things I liked about my teacher He took time to understand each of us

Exciting

The training was very interactive and there was a pleasant atmosphere created in which everyone was encouraged to talk

• University: Universiteit van Amsterdam
  • Course: Junior Teacher Training
  • Things I liked about my teacher Very open to discussion

Perfect experience!

The training was perfectly organized and even thought with just three participants!

• University: Rijksuniversiteit Groningen
  • Course: IPE of monetary Relations
  • Things I liked about my teacher Was able to explain everything clearly and as many times we needed!

Goede uitleg, goede inhoud en veel verstand van zaken!

Rustige uitleg, veel geduld en komt met uitgebreide uitleg wanneer afwijkende specifieke vragen hebt. Verder geen issue wanneer hij 2/3 keer iets moet uitleggen.

• Gevolgde training: Rechtseconomie
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Veel verstand van zaken.

Goede, duidelijke uitleg van een fijne docent!

Maarten loopt elke les de stof weer even door. Er is mogelijkheid tot het stellen van vragen en er worden voldoende oefenvragen doorgenomen.

• Gevolgde training: Rechtseconomie
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Herhaalt veel en legt goed uit

Great Experience

Tentamen, and Ralina, continue to deliver high value training. Their training in the past has helped me get a comfortably passing grade, and I would assume the same will remain true this time. The training has been a great experience and I would highly recommend the trainer and this organization!

• University: Erasmus University Rotterdam
  • Course: Memory (Brain & Cognition)
  • Things I liked about my teacher Supported great discussions

Goeie duidelijke training

Ik vond het een fijne training er is vrij speciafiek gefocust op tentamen vragen wat het heel gericht houdt. Wel jammer dat de tentamenbunder niet meer up to date is. Soms ging het wel wat snel allemaal

• Gevolgde training: Mgz Q4
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Bereid snel dingen op te zoeken om extra uitleg te geven

Michelle heeft laten zien dat ze de stof goed begrijpt. Dit is te merken wanneer haar vragen wordt gesteld in de groep, hier kan ze gemakkelijk antwoord op geven. Ondanks dat het een intensieve training is van 3 maal 3 uur.

• Gevolgde training: 2.8C Performance at Work
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goed

Anders gelopen dan gedacht, maar prima opgelost

Met de last minute afmelding van Melinda - om wat voor reden dan ook - was ik in eerste instantie wel even geirriteerd. Tien minuten voordat de training zou gaan beginnen, werd pas medegedeeld dat de training niet doorging. Desalniettemin hebben Liza en co alles in zijn werk gesteld om de training alsnog door te laten gaan. Slim ook dat Emy en Dania beide de onderdelen deden waar hun specialiteit in lag. De training inhoudelijk was prima, net als het lesmateriaal. Zowel Dania als Emy hebben het uitstekend gedaan! Het enige verbeterpunt van de gehele training: bij de samenvatting hadden wat meer rechtsoverwegingen genoteerd kunnen worden. Hier en daar was er nu een stuk geciteerd uit een uitspraak, maar stond niet de rechtsoverweging erbij

• Gevolgde training: Herkansingstraining Burgerlijk recht II
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Specifiek: zowel Dania en Emy werkten met pauzes om het uur / de drie kwartier & ze vonden het allebei goed dat antwoorden via de chat werden gegeven. Hierdoor had ik geen stress dat ik de beurt zou krijgen bij een vraag die ik net niet weet. Heel chill!

De training gaf een goed overzicht van de stof van het tentamen.

Ik heb de trainingen als prettig ervaren. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen en de stof was erg duidelijk voor mij. Wel ging het soms erg snel. Verder ben ik super blij met de samenvatting want die is echt heel goed en volledig!

• Gevolgde training: 2.8C Performances in Work
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Onduidelijkheden werden erg snel opgehelderd!

Goed team, goede docenten

Hele fijne docent, heel goed team. Er moest wat last-minute geschoven worden maar dit is heel goed opgepikt en in alles is maatwerk mogelijk.

• Gevolgde training: Burgerlijk II Herkansing
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heldere, opgewekte uitleg

fijn

Ik vond het een erg fijne training. De stof werd in blokken opgedeeld per onderwerp, we kregen eerst de informatie en daarna gingen we interactief oefenvragen beantwoorden. De oefenvragen vond ik erg fijn, zo kon ik zelf nadenken over de stof. Stephania legde alles heel duidelijk uit en we konden altijd vragen aan haar stellen. Kortom, fijne indeling van de les en fijne docente.

• Gevolgde training: geneeskunde IC3
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze legde alles heel duidelijk uit.

Fijne training

Tot zover ben ik tevreden over de training. Sinds ik een beetje achterloop met de leerstof, ondersteunt de training mij wel met onderscheiden van hoofdzaken en bijzaken. En bij het herhalen van de meeste onderdelen.

• Gevolgde training: 1C3
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Betrokkenheid en behulpzaam

Fijne cursus

Prima cursus maar het is vooral herhaling van de hoorcolleges. Als er meer oefenvragen bij komen zou dat het anders maken. Tentamenbundel is wel heel prettig

• Gevolgde training: IC3
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijk