Goede uitleg
Erg goed tentamengerichte lessen!
Al meerdere cursussen gevolgd. De lessen zijn goed opgedeeld en genoeg oefenvragen tussendoor
Zeer betrokken, wil overal mee helpen. Praat rustig en op een heldere manier.
complete cursus qua stof met alle handige syllabus.
Ik vond het heel prettig, Naomi kon goed uitleggen en heeft me veel dingen laten begrijpen. Ze nam erg de tijd om onze vragen te beantwoorden en om te zorgen dat we alles begrepen.
Op het allerlaatste moment ingeschreven en werd warm ontvangen en de training maakte de stof duidelijker. Waardoor wij hopelijk het tentamen gaan knallen.
Verhelderend.
Communicatie vanuit tentamentrainingen ging niet soepel, heel veel moeten mailen en werd vaak niet teruggekomen op vragen terwijl dit wel beloofd werd. Uiteindelijk toen ik zelf belde werd dit wel goed opgelost.
Ze wist goed waar ze over praatte en ik vond het fijn hoe ze lesgaf. Alle vragen werden duidelijk beantwoord en we hebben goede tips gekregen. Wat ik vooral fijn vond was dat ze precies wist wat we allemaal konden markeren in de syllabus/wettenbundel, zodat we dat deel in ieder geval niet uit ons hoofd hoefden te leren.
Jammer dat een van de lessen op nogal eenzijdige wijze via mail werd afgezegd, ik zag dit pas toen ik op het punt stond om te vertrekken, omdat het uit het onderwerp niet echt bleek. Verder vond ik de trainingen erg fijn, ik herkende op het tentamen heel veel dingen die in de lessen behandeld waren en wist goed wat ik moest doen. Ook veel zelfvertrouwen gekregen. Vorig jaar een 1, nu een 6,5!
Vond het erg goed
De cursus was een goede manier om de stof te begrijpen en werd ook goed gegeven. De cursus was een aantal dagen van tevoren een dag verplaatst wat niet heel handig was. De boekjes waren van slechte kwaliteit.
ik vind het jammer dat ik van te voren niet kan zien welk boekje je krijgt. nu had ik dit boekje al dus dat was een lichte teleurstelling voor me.
Het overhoren en manier van lesgeven vond ik erg goed. Je werd goed meegenomen in de stof en er werd ook goed uitleg gegeven.
Kennis
Goede ervaring!
Prima training weer
Duidelijke uitleg
Hij is enthousiast, weet waar hij over praat en kan dat ook duidelijk uitleggen. Stopte er veel energie in. Had er geen moeite mee om uit te lopen zodat hij extra vragen kon beantwoorden.
Moeilijk en warrig blok, maar door de training heb ik heel erg het overzicht gekregen, heel fijn!
Goede docent, duidelijke uitleg. Bereid om veel energie en tijd te steken in het bijbrengen van de lesstof.
Veel kennis en ging er lekker vlot doorheen.
Fijne tentamentraining, in de eerste les wel heel erg interactief.
Ik vond het fijn dat in de tentanenbundel alle tekst stond die Arjen ook vertelde en dat je het thuis dan nog kon nalezen.