er was voor mij een groot gat tussen de stof en het maken van vraagstukken. het behandelen van de vraagstukken was zeer nuttig
Juist de onderdelen geoefend die gevraagd werden. Training was goed. Nu hopen op een voldoende.
Ik vond Martin echt een hele goede docent.
een fijne tentamentraining. Alleen ik had verwacht dat wij 2 lessen/trainingen zouden krijgen. Dat stond namelijk op de site tijdens mijn inschrijving voor de tentamentraining. Wel een teleurstelling toen ik hoorde van Nicole dat er maar 1 training zou zijn. Dat stond niet op de site! Ik had meer verwacht van de tentamentraining. Vooral als je kijkt naar het bedrag wat je betaald en wat je ervoor terugkrijgt. Het zou erg fijn en leerzaam zijn als je 1ste deel een paar uur uitleg over stof krijgt en bij de 2de training oefenopdrachten maakt en die vervolgens samen bespreekt. Of iets in die trant.
Het was prima! Wel vond ik dat we te snel door de stof heen gingen.
Ze wist eigenlijk alles en wat ze niet wist zocht ze thuis voor ons uit. Ze heeft ons door de oefenvragen te bespreken en haar denkwijze uit te leggen vertrouwen gegeven in het tentamen.
De stof van A tot Z doorgenomen met ondertussen vragen beantwoord krijgen over dingen waar groepsleden moeite mee hadden.
Er was veel aandacht voor de individuele vragen van deelnemers, en er werd tijd genomen om de moeilijkheden van het eerste tentamen te doorgronden. Ik heb het gevoel dat ik bij de leerstukken die zijn besproken nu een veel dieper inzicht heb en ook de onderliggende gedachte van regelgeving en jurisprudentie ken.
Vond het een prima tentamentraining.
Goed!
Prima, ik heb veel geleerd en de cursus heeft vooral veel duidelijkheid gecreëerd
nam altijd de tijd om iets weer 27282x uit te leggen als iemand iets niet begreep
In potentie veel belovend. Het kan ook liggen aan mijn persoonlijke wensen dat ik niet tevreden ben over de training. De uitleg blokken waren te lang en het nabespreken van de vragen vond ik overbodig. Ik had liever een lesvorm gezien waar kort een paar thema's worden aan gestipt om vervolgens zelfstandig te werken en je vragen individueel te bespreken met de docent.
Goede en duidelijke uitleg, gaf fijn overzicht en kon goed aangeven wat belangrijk was voor de toets. Was erg behulpzaam en stak er ook duidelijk moeite in.
Fijne traningen met een duidelijke opbouw waarin hoofdzaak en bijzaak goed van elkaar gescheiden wordt.
Was een duidelijke en goede uitleg.
- altijd bereikbaar
Legt goed en duidelijk uit.
Zoals altijd heel fijn deze tentamentraining. De training zou alleen nog beter zijn als er meer tijd tussen de lessen zit. Nu was het best wel krap.
Heel betrokken en duidelijk. Ze wist precies waarmee ze ons goed kon helpen en maakt alles wat moeilijk leek heel begrijpelijk.
Heel positief.
Soms vertaalde hij woorden uit het Latijn, waardoor een paar geneeskundige termen makkelijker te begrijpen werden. Ook ging hij de klas vragen welke onderwerpen we lastig vonden. Hij ging bijvoorbeeld extra pathologie lessen geven, ook na de lestijd.
Heel veel tijd voor oefenen en duidelijke uitleg in de les
De lessen waren goed ingedeeld. De inzet van de docent was hierbij ook een belangrijk punt in het onder de knie krijgen van de stof
Heel veel beeldende voorbeelden en duidelijke uitleg