Vertelde veel over de belangrijkste zake en gaf leuk les
wist veel, goede interactieve les en meteen reageren wat betreft mail etc
betrokken, rustig, duidelijk en zeker
Nicole had een zeer goede kennis van het onderwerp.
Fijne manier van lesgeven. Duidelijke voorbeelden en genoeg oefenmateriaal.
Het was fijn om met een klein groepje te zitten. Hierdoor was er veel individuele aandacht en kreeg je veel meer de kans dingen te vragen als je ze niet snapte.
Het was voor mij de eerste keer dat ik de tentamentraining gedaan heb. Deze ervaring was zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Onwijs goede cursus. In tegenstelling tot bij marketing wat ik ook heb gevolgd, loop je hier echt weg met het gevoel dat het tentamen wel goed komt
wilde altijd extra uitleggen
Goede cursus, fijn lesmateriaal.
Europees recht en vorig jaar Burgerlijk recht 2 gevolgd. Beide trainingen zijn goed.
Hij wist inhoudelijk wel veel en was erg open zodat je niet bang hoefde te zijn om hulp te vragen.
Dit was de tweede keer dat ik de training volgde. De training heeft voor mij persoonlijk deze tweede keer meer toegevoegd dan bij de eerste kans. Dit kwam doordat de manier van lesgeven iets was veranderd.
Voldoende kennis over de stof Presentatie was extra verduidelijking van de stof in het boek. Erg fijn.
Hij wist veel en kende na de eerste keer alle namen van iedereen. Hij wilde het maximale eruit halen
Heel erg behulpzaam en veel geleerd!
Ik vond het fijn om wat houvast te hebben in de voorbereiding van het tentamen blok 2.2. De samenvattingen met de bijpassende vragen vind ik behulpzaam. Wel vind ik dat de lessen te dicht op elkaar zaten waardoor er heel weinig tijd was om tussendoor vragen te maken.
Enige minpunt is dat de cursus was afgestemd op de oude tentamenstof. Daardoor raakte ik soms een beetje in de war.
Veel geduld, altijd te bereiken als je een vraag had
Kan goed uitleggen. Gaf het toe als hij iets niet wist & zocht het ook altijd weer op voor de volgende les. De grapjes tussendoor waren ook altijd leuk.
Ik heb heel veel aan deze training gehad, ik begreep wat belangrijk was en waar ik de focus op moest leggen.
Ik vond het heel fijn om deze training bij Ilse te volgen. Ze stond er en ze wist heel goed waar ze het over had. Ze heeft zich echt 110% ervoor ingezet. Dat waardeer ik!
Fijne training met veel ruimte voor vragen en oefeningen.. Het was soms wel veel stof in een keer maar gelukkig werd de PowerPoint gedeeld via Facebook!
Duidelijke uitleg en beantwoordt onze vragen goed!! Ik zat veel meer in de stof door deze tentamentraining!