Usually I really like Tentamen Trainingen but this training was really dissapointing.
Hi! I am sorry to hear that the quality of the training wasn't sufficient. Thank you for taking the time to give us some feedback. We’ll use your feedback for future training sessions. Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Na de eerste sessie kwam ik erachter dat de tentamentraining anders was dan ik had verwacht (veel theorie en weinig oefenvragen, i.p.v. andersom). Hierover heb ik contact gehad met het team van Tentamentrainingen.nl en zij hebben mij een goede oplossing geboden. Toen er aan het einde van de training ook door anderen werd aangegeven dat zij behoefte hadden aan meer oefenvragen, heeft Maarten hier gelijk wat mee gedaan en zelf representatieve oefenvragen gemaakt. Daarnaast was zijn uitleg duidelijk en stond hij open voor vragen. Hij nam ook de tijd om deze goed te kunnen beantwoorden.
Hi! Bedankt voor het invullen van de enquête. Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
er werd goed uitgelegd en de vragen die ik had werden beantwoord. Soms vond ik dat er te lang bij een bepaald onderwerp werd stilgestaan en te kort bij andere onderwerpen. Ook werd er te veel tijd gegeven voor het zelf beantwoorden van vragen wat ingevuld had kunnen worden met meer vragen of uitleg
Hi! Super bedankt voor deze mooie review, we zullen ons best doen het niveau te blijven verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Sommige aspecten van het Romeins Recht zijn heel duidelijk uitgelicht. Andere aspecten, die we terug zagen in de oefenvragen, waren niet uitgelicht.
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
De cursus was helpvol door de combinatie van oefenen en theorie. Wel waren sommige delen anders dan de leerstof, doordat het vanuit andere universiteit werd gegeven.
Hi! Heel erg bedankt voor zo’n mooie review. We zullen je tips meenemen om het niveau van onze trainingen te blijven verbeteren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Duidelijke uitleg en daarnaast fijn lesgegeven
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Erg veel gehad aan deze training. Ruben is een hele aardig en kundige docent. Snap nu statistiek alweer een stuk beter.
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Allereerst mijn complimenten aan de docent Ruben. Ik heb nog nooit iemand zo duidelijk statistiek etc. uit horen leggen. De training maakt van alle mega uitgebreide en toch onduidelijke HCs en ZOs in dit thema een heel beknopt maar volledig overzicht. De docent stond open voor alle vragen en legde dit met gepast taalgebruik en ook zonder vooroordeel uit. Ik heb echt enorm veel geleerd van deze training. Ik heb wel vaker tt-trainingen gevolgd en soms is het boekje dan niet toereikend genoeg met echt alle informatie van het blok aangezien dit dan echt teveel is. Nu is dat zeker niet het geval. Buiten dat het een erg prettige werksfeer was was er net wat te weinig tijd in vooral de laatste les. Dan heb je pas echt veel geoefend en komen ook de meeste vragen naar boven, de 4 uur was hiervoor misschien niet genoeg. Misschien is het handiger om wat meer vragen in de andere lessen al te bespreken (zodat niet alle vragen uit het boekje aan het einde doorgenomen worden). Ook was het soms pittig om 4 uur achter elkaar de training te volgen ipv de normale 3 uur, maar ik snap het vanwege de indeling van dit blok wel dat je alles van epidemiologie of statistiek in 1 les wilt doen. Al met al echt een hele goed, maar zeker uitdagende training.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze enquête in te vullen. Heel erg fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Een fijne training waarbij ruime tijd werd genomen voor vragen en duidelijke uitleg en goede voorbeelden. Ruben nam de tijd om alles goed uit te leggen en schroomde niet om dit meermaals te doen als er dingen niet werden begrepen.
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Hicham is really experienced in teaching econometrics, and he provided clear instructions during classes, he is also very patient with students’ question. Only one thing is he didn’t provide the power point before class so it makes it less easy for me to check questions cause the white board often moves when he teaches. Everything is clear and I really appreciate his teaching!
Hi! Thank you for your feedback! I am happy to hear that the training helped you a lot. Good luck with your exams! Kind regards, Martin from Tentamentrainingen
Great guidance however the endterm material was covered very fast.
Hi! Great to hear you enjoyed the training! We will also pass this along to the teacher :) Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Heel leerzaam, maar sessies duren erg lang
Ze vertelde alles duidelijk maar het klonk alsof ze de samenvatting voorlas, daarnaast was de samenvatting ook niet representatief voor de gehele tentamenstof. Ze heeft amper wat verteld over het huwelijksvermogensrecht terwijl dat de helft van de toets is. Toen ik hier iets over vroeg zei ze dat ze het niet in de samenvatting stond die ze had gekregen van haar manager en dat ik maar op studeersnel moest kijken. Meisje moest zelf ook meerdere keren vragen of we een onderwerp wel hadden behandeld. Daarnaast gaf ze ook geen tips voor wat vaak terugkwam op tentamens etc. Ten slotte vertelde ze veel dingen waar niks van terug te vinden was op de powerpoint, geen steek woord of iets, dit maakte het erg onoverzichtelijk. Al met al was er naar mijn mening een groot verschil in kwaliteit van deze training vergeleken met die van Athena.
Hi! Wat vervelend dat je de training op deze manier hebt moeten ervaren! In ieder geval bedankt voor de duidelijke feedback, we nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
New supervisor Julia is very bad, I explain my situation about the recording but she answers in very rude manner.
Hi! Good to hear that you benefited so much from the training. Thank you for filling in the evaluation! Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
It was very helpful, I did not know anything about the course before and this really helped.
Hi! I’m glad to hear that the training went so well. Good luck with your other exams! Kind regards, Martin from TentamenTrainingen
Maarten legt de stof goed/duidelijk uit en leest niet de bundel voor, maar legt echt in eigen woorden uit. Hij geeft ruimte voor vragen en kan deze vragen ook goed beantwoorden. Wanneer er iets in de stof mist o.i.d. gaat hij hier alsnog mee bezig en legt dit uit.
De opbouw van de training was op zich fijn en het werkte verhelderend. Jammer vond ik dat de verbinding van de trainer niet goed was en dat er daarnaast vrijwel nooit direct antwoord gegeven kon worden op vragen.
Hi! Bedankt voor je feedback. We zullen dit meenemen in de evaluatie met de docent. Succes met studeren! Groetjes, Martin van Tentamentrainingen
Prima tentamentraining, internetverbinding viel wel vaak weg. Hier kan natuurlijk niemand iets aan doen, maar dit verstoort de training en concentratie behoorlijk. Teun had veel geduld en wilde elke vraag nauwkeurig beantwoorden.
Hi! Super fijn dat je zo veel aan deze training hebt gehad, we zullen dit ook zeker doorgeven aan jouw docent! Succes met studeren :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Tijdens de tweede les kwam er een opmerking dat de training meer voorlezen was en Helene heeft goed geluisterd naar de feedback, wat superfijn is! Ze heeft de powerpoint verandert n.a.v de tips, zoals meer plaatjes en de trainingen die erop volgden voelde toen inderdaad meer als echte aanvulling en verdieping. Sowieso waren er tijdens de trainingen veel momenten voor vragen en die werden ook meteen goed beantwoord, met zoveel mogelijk plaatjes voor een beter begrip.
Hi! Top dat de training zo goed is bevallen. We zullen dit ook aan de docent doorgeven :) Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Ik ben zeer tevreden over de docent, reader, herhaling en uitleg van de stof. De reden dat ik deze tentamentraining heb geboekt is omdat ik veel wilde oefenen met de stof. Wij krijgen open vragen, en de tentamentraining en het aangeboden oefententamen bestond alleen uit multiple choice vragen met een klein aantal open casussen. Om me goed voor te bereiden had ik deze verhouding liever andersom gezien, met multiple choice vragen oefenen kom je niet ver in ons geval, daarom ben ik hier niet tevreden over. Ik zou tentamentrainingen.nl aanraden om hier zeker een aanpassing in te doen.
Hi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. We zullen jouw beoordeling meenemen bij onze evaluaties om de training te verbeteren! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
ik vond de cursus een stuk beter dan de eerdere cursus die ik gevolgd heb. toch ontbraken er naar mijn mening belangrijke stukken. ook waren we vaak een half uur eerder klaar, in totaal is dit 1,5 uur in deze tijd zou er bijvoorbeeld een oefententamen kunnen worden gemaakt ofzo, je betaalt immers wel ook voor deze tijd.
Hi! Bedankt voor de feedback. We zullen dit bespreken met de docent, zodat dit in het vervolg anders aangepakt wordt. We nemen je tips en tops mee bij onze evaluatie om de training te verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Duidelijke uitleg!
Amy weet erg veel over het vak en heeft veel inhoudelijke kennis. Ze heeft goed geholpen bij het overbrengen en uitleggen van de leerstof.
Emy weet de stof altijd heel toegankelijk over te brengen.
Hi! Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen