Het is een goed boekje met duidelijke uitleg. De kwaliteit van de docent was beter dan die van het boekje. Ik voel me voldoende voorbereid op het tentamen.
Het voor ons langer door willen gaan met oefenen buiten de lestijd om
Ik vond het een super nuttige tentamentraining en ben blij deze gedaan te hebben.
Hij nam alle tijd om les te geven en vragen te beantwoorden!
Duidelijke uitleg, had veel kennis, kon met zekerheid mijn tentamen in gaan.
Erg goede, duidelijke en overzichtelijke training. Alles wat je moest weten werd behandeld!
Prettig om in kleine groep te werken met een uitstekende docent
Vlot door al de belangrijke stof heen
Uitleg en kennis
Op de 1e les na waren er geen problemen, de grote kamer die we kregen was erg fijn en vond de groep erg behulpzaam. Toch vond ik het een beetje karig om na het sturen van mijn klacht een zakje chips en een zak kano's ter vergoeding te krijgen, waar ik overigens niks van genomen heb. Had het iets netter gevonden misschien om een persoonlijke reactie terug te krijgen.
Super leerzame lessen gehad!
Onze docent heeft supergoede uitleg gegeven en ons zo goed mogelijk voorbereid op het tentamen. Hij heeft zelfs resterende vragen in zijn vrije tijd voor ons beantwoord.
Very nice )
Ik vond het een erg fijne en duidelijke training, mijn enige tip zou zijn als het mogelijk is: meer vragen oefenen. Maar wij hadden hier niet echt tijd voor
Enthousiaste docent!
Erg fijne training!
Arjen is een super goede docent. Hij legt goed uit, weet veel en geeft goed de kern aan.
Leuke en goeie docent wist veel. Maar je merkte dat ze nog niet heel veel ervaring had en er last minute op was gezet. Hierdoor hebben we wat tijd verloren aan onnodige dingen. Ik vind dit zeker niet haar schuld want ze wist duidelijk heel veel maar meer van de organisatie. Regel dit beter van te voren. Verder wel heel goed geholpen met vragen en zeker fysiologie;)
Over het algemeen vond ik het een goede training. Vooral dankzij mijn docent. Van andere mensen die een andere docent hadden heb ik namelijk gehoord dat ze de training nutteloos vonden en dat ze ook die ziektebeelden zelf konden opzoeken. Dus ik denk echt dat een goede docent een grote rol speelt.
Fijne lessen, legt goed en duidelijk uit. Bied een hoop hulp aan en gaat daarbij ook nog langer door in zijn eigen tijd.
enthousiast, wist alles over de stof, had goede tips en was erg hulpzaam.
Heel fijne training. Heb hier veel aan gehad.
Heel fijne training. Heb hier veel aan gehad.
Ik ben altijd heel blij met deze tentamentrainingen. Het boekje is heel fijn om mee te werken en de opbouw tijdens de lessen van én studiestof bespreken én oude tentamenvragen maken, is prettig.
Goede training, soms iets rommelig.