Duidelijk, weet wat belangrijk is op het tentamen
Fijne sfeer, wist veel over het vak te vertellen en bracht het heel enthousiast over
Ze doet het gewoon goed
Heel erg leuke en leerzame lessen, goede tijden, leuke interactie en snel maar overzichtelijk de leerstof doorgenomen
Mijn ervaring kan ik omschrijven als teleurstellend. Toegepaste micro-economie is als vak prima te doen, maar doordat het eindtentamen bestaat uit stellingen erg lastig. Om die reden had ik dus ook mijn laatste hoop op deze training gevestigd, wat helaas is tegengevallen. Allereerst wordt te laat met de training begonnen, niet zeer veel later, maar toch vervelend als richting het einde van de training wel stipt met de tijd wordt omgegaan. Vervolgens ontbreekt één van de twee beloofde bundels, de bundel bestaande uit theorie met oefenvragen. Hier is later in de middag op teruggekomen, met de oplossing dat we 'm alsnog konden halen bij de copyshop. Dit werd vanuit de deelnemers niet als optimale optie gezien, omdat we aan de andere kant van de Kralingse Zoom training hadden en het immers de laatste dag voor het tentamen was dus niet veel tijd te verliezen. Er werd gevraagd of de bundel gemaild kon worden, maar dit 'wilden ze liever niet' volgens Teun. Wij willen liever niet een incomplete training... Vervolgens vliegt er steeds een raam open in het lokaal, terwijl er buiten luid gesnoeid wordt. Dit zorgt voor veel overlast, maar Teun onderneemt geen actie. Een van de deelnemers belt vervolgens naar de organisatie van wie het gebouw is, die geeft aan dat er iemand komt kijken. Dat gebeurt ook, bevestigt dat het raam niet dicht kan en belooft met een sleutel van het raam terug te komen. Dit is helaas niet gebeurd, waardoor we nog de hele dag last hebben gehad van het raam en storende omgevingsfactoren. Inhoudelijk viel de cursus ook tegen. Er werd zeer lang gedaan over het tentamen dat we zelf allemaal in februari al hadden gemaakt. Bij enkele vragen is het zelfs zo dat sommige deelnemers Teun moeten helpen/corrigeren bij de oplossing. Dit doet afbreuk aan het vertrouwen, want wie weet of de rest wel klopt? Alles duurt erg lang en gaat niet efficiënt. Te vaak moet gevraagd worden of Teun niet recht voor z'n eigen uitwerkingen op het bord kan staan, omdat niemand het dan kan zien en we niet mee kunnen schrijven. Op die manier is het lastig te volgen. Al met al kan ik concluderen dat ik het gevoel had dat Teun zich niet helemaal had voorbereid op de training en we daardoor heel lang over alles deden om zo uiteindelijk weinig productief te zijn geweest. Erg jammer! Ikzelf heb al vaker tentamentrainingen gevolgd bij Capita Selecta en was daar erg enthousiast over. Helaas hadden zij geen cursus voor de herkansing van dit vak, vandaar dat ik 'm bij tentamentrainingen.nl heb gevolgd. Gezien mijn ervaring, kan ik tentamentrainingen.nl op dit moment nog niet aanbevelen, Capita Selecta wel.
Hoi Kelly, vervelend om te horen dat de training is tegengevallen. We nemen jouw feedback mee bij onze evaluatie's om op die manier onze kwaliteit te blijven verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.nl
Ze was erg actief met de stof bezig, als ze iets niet wist kwam ze er de volgende les op terug. Dit vond ik erg fijn. Daarnaast had ze een goede opbouw van haar lessen waarbij ruimte was voor wensen van de studenten.
Gaf duidelijk les en legde het goed uit
Positief
Heel veel geleerd, en met zekerheid de toets kunnen maken en halen.
GOEDE UITLEG, POWERPOINT OOK PRETTIG, ZELF VEEL KENNIS
Het was fijn om een tentamentraining te volgen zodat je niet zelf weer alle stof in je eentje moest doornemen.
De docent nam de tijd en legde erg goed uit! Belangrijke zaken verteld en niet uit het boekje voor gelezen
Wist heel veel en had goede tips, kon goed uitleggen, wist wat werd verwacht van je op tentamens etc. Een echte tentamen training
Jordy weet veel en weet vooral wat je moet leren voor het tentamen.
Deed goed en helder haar verhaal
Super manier van lesgeven en veel herhaalvragen
Het was voor mij de eerste keer dat ik een tentamentraining deed, en ik had niet verwacht dat ik er zo veel aan zou hebben. Ik heb mijn herkansing gehaald en ben super blij. Bedankt!
Heeft heel veel kennis van het vak en kan dit erg goed overbrengen.
Hij had overal antwoord op
2B3 was een iet wat chaotischere training dan de 3b1 en 3b2 die ik ook heb gevolgd.
Fijne docent, lokaal alleen te klein voor aantal studenten.
Weer een erg fijne tentamentraining gehad!
Het was een fijne en overzichtelijke cursus. Vooral heel fijn dat er zoveel oefen vragen uit oude tentamens in het boekje waren verwerkt. Dit gaf een goed overzicht van de onderwerpen die het belangrijkste waren.
Goed rustig uitleggen, de tijd nemen als iemand iets niet in 1 keer begrijpt.
De acht weken aan pittige leerstof werd in behapbare duidelijke stukken verdeeld, waardoor het hopeloze gevoel van "het is veel 'te veel dit haal ik nooit" weg ging