een levensreddende hulpmiddel đŸ˜‰. Geweldig!
Duidelijke uitleg
goed!
Goede uitleg.
Ik vond het erg prettig en een fijne herhaling van alle stof.
goede ervaring met de masterclass.
Veel vakkennis
De tijd werd goed gebruikt en het tempo was precies goed. Er werden over zaken besproken die de meeste studenten lastig vonden wat dus ook heel goed was. En de vragen waren ook op niveau en werden goed uitgelegd.
enthousiast
Alle lastige dingen voor het tentamen nog eens op een rijtje gezet, op een luchtige manier gedoceerd.
De manier van uitleggen, moeilijke dingen in kindertaal
Wel fijn, zo'n training waarin je veel nog even heehaald en je van een ervaren persoon hoort wat vaak gevraagd wordt en wat niet.
Vond het een nuttige training, ik zou het overwegen om vaker te doen!
Het was oke, maar ik zou er niet nogmaals aan deelnemen omdat het niet relevant voor mij is. De stof is redelijk makkelijk, het is alleen gigantisch veel
Beste Sophia, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. We zullen jouw beoordeling meenemen bij onze evaluaties om de masterclass te verbeteren!
Vertelt boeiend en legt goed uit
Ik had het idee dat de stof veel te basaal werd uitgelegd. Het ging niet de diepte in. Ik heb dan ook niet het idee dat ik dingen heb geleerd. Daarnaast verwacht ik niet dat dit tentamenniveau is, aangezien een groot aantal ZO's al een stuk dieper op de materie in gingen.
Knows a lot about the course
Hele goede training. Ik heb het gevoel dat ik nu zeker het tentamen ga halen.
Hele goeie cursus. Heeft mij enorm geholpen!
Tentamentrainingen.nl geeft mij na elke training een enorme boost voor het tentamen. Ze structureren de stof, geven duidelijke stappenplannen en weten veel over de opbouw en inhoud van de tentamens. Hierdoor ben ik maximaal voorbereid en haal ik mijn tentamens.
Heel fijne docent, Jordy.
Ik zou de opfriscursus zeker aanbevelen. Ik ben ervan overtuigt dat ik nu een betere start maak met het vak staatsrecht!
De opfriscursus was ontzettend nuttig en heeft voor een goed vertrouwen gezorgd om te beginnen aan het vak Staatsrecht