Het was zoals altijd een hele nuttige training. Zonder het vak gevolgd te hebben ben je binnen zes uur weer bij met de stof.
Weer prima les.
Duidelijk uitleg
Individuele aandacht
Op een leuke manier training gegeven
Zeer goede uitleg, goed tempo en een leuke sfeer
Hij kon alles goed uitleggen, maar wel op een andere manier als de docenten op de universiteit, zodat je de stof ook anders bekijkt. Ook was hij heel enthousiast.
Bryan gaf echt super fijn les, lekker losjes en wat grappen tussendoor, maar dit houd je wel geboeid!
Bryan praatte duidelijk en legde de stof op een rustige manier uit. Hij zorgde ervoor dat de stof echt doordrong. Ook gaf hij goede tips en voorbeeldvragen.
Echt top! De masterclass was heel leerzaam, heeft me vertrouwen gegeven in mijzelf, maar heeft me ook duidelijk gemaakt waar ik nog aan moet werken voor het tentamen. Echt een supergoede training!!
Duidelijk, goede manier van uitleggen
De masterclass van Bryan was leuk om naar te luisteren en goed gestructureerd. Persoonlijk vond ik de inhoud niet diepgaand genoeg. Hoorcolleges hebben een veel hoger niveau en ook de oefententamens volgen het niveau van de hoorcolleges. Ik zou deze masterclass aanraden voor mensen die de basis willen herhalen. Ik heb niet veel nieuws gehoord en ik hoorde van andere dat ik niet de enige was. Misschien is het goed om de tentamentraining op te bouwen aan de hand van oude tentamens.
-Praat heel duidelijk. -Legt op een hele duidelijke manier uit. -Heel betrokken, waardoor je je aandacht er goed bij kan houden.
Ik heb niet per se nieuwe dingen geleerd maar het werd allemaal op een overzichtelijke manier gebracht. Hierdoor werden sommige dingen wel een stuk duidelijker.
Helder en duidelijke uitleg
Het was heel leerzaam en behulpzaam
Fijne les ter verduidelijking van de stof. Niet alles is heel uitgebreid behandeld, maar dat is natuurlijk ook niet te doen in drie uur. Eén tip voor de volgende blokken/jaren: Deze masterclass is gratis en ook bedoelt om mensen aan te trekken voor de tentamentrainingen. Om een zo'n grote groep mogelijk aan te spreken, is het misschien een beter idee deze masterclass op een iets toegankelijker tijdstip te houden. van 19:00 tot 22:00 is toch relatief laat, wat aardig wat mensen afschrikt om te komen; sommigen kunnen zelfs niet omdat ze zo aansluitingen naar huis mislopen. Ergens rond het middaguur, op een dag waar men geen college heeft of net allemaal klaar is, is misschien een beter idee.
Het was een leerzame en handige training die me meer inzicht heeft gegeven.
Goed en duidelijk verteld, de stof werd begrijpelijk gemaakt
Geen nieuwe stof natuurlijk, maar de stof werd wel duidelijk, overzichtelijk en gestructureerd aangeboden. Daar ga ik zeker veel aan hebben.
Ik begrijp nu alles
Fijn en concreet toelichten waar met name naar gekeken moet worden.
Erg duidelijk en op een leuke manier uitgelegd.
Het was erg leerzaam en heeft een goed inzicht gegeven in wat de tentamentrainingen zijn.
Super leerzaam en interessant!