goede ervaring, maar had het serieuzer verwacht en ook wat meer diepgang verwacht.
Bryan lichtte bepaalde, lastige aspecten goed toe (enzymen/erfelijkheid) waar ik zeker wat aan heb gehad tijdens het deeltentamen en tijdens het voorbereiden.
Enthousiast, sarcastisch
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. We zullen jouw beoordeling meenemen bij onze evaluaties om de Masterclass te verbeteren!
De basis werd vooral behandeld, maar dat vond ik erg onnodig. De tentamenvragen die we samen maakten waren wel erg fijn.
Goed, maar begreep de meeste stof die was uitgelegd al. Die was namelijk best wel globaal.
Helemaal top! Ruime voldoende gehaald voor mijn tentamen
De training was een goede en snelle manier van kennis herhalen en op doen. Hierdoor was ik extra voorbereid om mijn tentamen.
Duidelijke lessen
goede uitleg, veel plaatjes, veel goed voorbeelden, oefenen van tentamenvragen tijdens de training en bespreken hiervan, tijd en mogelijkheid om vragen te stellen, enthausiaste docent
Ik vond de training erg nuttig en de sfeer van de gehele training erg goed en ook gezellig, naast al het inhoudelijke.
Ik vond het heel fijn om vlak voor mijn tentamen nog een kort overzicht van alle stof te krijgen. Vooral de aanpak van verschillende vraagsoorten vond ik erg handig.
De les was echt een goede voorbereiding op me tentamen en gaf mij meer overzicht op het totale plaatje. Echter vond ik wel dat de stof niet zo diep ging, maar vrij oppervlakkig bleef.
Prima om zo de stof te herhalen voor je tentamen.
Deze man is goud.
Ik vond het zeer prettig!!! In principe wist ik alles al wat werd besproken, maar was het juist een checklist voor mezelf om te kijken of ik het goed wist. En ik heb mijn tentamen gehaald!!
Goede uitleg, leuke presentatie. Verduidelijkend.
Enthousiasme
Mijn algemene ervaring met tentamentrainingen tot nu toe is heel positief. Ik heb echt het gevoel dat dankzij de training alle tentamenstof onder de knie heb gekregen.
Hicham legde duidelijk elke soort "toets" uit. Na elke uitleg van een "toets" maakten wij ook een opgaven over deze "toets", erg fijn! (Goede verdeling van uitleg en opgaven maken)
Zie emo
Goede tips geven