Prima uitleg. Zelf had ik meer diepgang en bespreking van veel gemaakte fouten verwacht aangezien in de colleges de basis al werd vertelt. Daarnaast was het ook prettig geweest als er meer tentamenopgaven werden besproken.
Dat wij alle stof hebben behandeld
Fijne lessen, goede oplossing bij geringe aanmeldingen waardoor lessen toch gevolgd konden worden!
Abbaan had duidelijk veel inhoudelijke vakkennis maar wist deze niet goed over te brengen, door een niet empathische manier van lesgeven en weinig betrokkenheid en interactie.
Beste Floris, bedankt voor je nuttige en uitgebreide feedback. Jammer dat de inhoudelijke vakkenis van Abbaan niet optimaal over is gekomen. We nemen je feedback mee in de evaluaties! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.nl
Veel geleerd en fijne communicatie
Prima training
Prima training
Het was een hele fijne hulpmiddel en heeft me heel veel tijd gespaard!
Koen heeft veel vakinhoudelijke kennis, is geduldig en legt goed en overzichtigelijk uit
Duidelijke uitleg
Heel fijn om zo even de belangrijke punten door te lopen
Veel kennis, hij weet hoe hij het uit moet leggen omdat het voor de onwetenden begrijpbaar te maken.
Uitgebreide uitleg
Taalvaardig, duidelijk, punctueel, prettig, vriendelijk, bereid je echt te helpen, goed tempo
Ik heb erg veel bijgeleerd en vond de training nuttig.
Heel leerzaam! In een notendop het belangrijkste van week 1 tot 4
Gaf duidelijk uitleg
Het was fijn om alle stof een keer te herhalen
Goede cursus.
Goede uitleg
Wist heel veel, kon het duidelijk uitleggen
Zijn inhoudelijke kennis was heel hoog en zijn manier van lesgeven was erg goed.
Had rust in de uitleg, gaf duidelijk aan wat belangrijk was.
Koen heeft het lastige vak van de bachelor heel goed uitgelegd. ook als ik vragen in de pauze had was dit geen probleem. Wat ik morgen ga halen weet ik niet maar Koen heeft mij en de groep heel geholpen om dit vak te begrijpen in zo'n korte tijd. Complimenten
good lessons