Uitleg van de onderwerpen was top.
Heel leerrijk
Goeie baard
Heel chil en goed uitgelegd
Hicham is een hele lieve knaap
Praat rustig
Dit vond ik tot nu toe de beste training! In plaats van 6 op een dag verdeeld over 2 dagen zodat je de volle focus had. Alleen zou ik het wel fijner vinden als de trainingen door de weeks plaatsvinden ( in plaats van zaterdag of zondag ) Maar dat is mijn persoonlijke voorkeur.
Fijne lessen!
Duidelijk en rustige uitleg
Prima training, ging soms een beetje snel maar dat is logisch als je maar 2,5 uur hebt.
De masterclass bestond vooral uit de echte basis van accounting, het enige wat meer diepgaande / lastigere ‘zou hij later op terug komen’ maar is niet meer aan de orde gekomen.
Docent 1 sprak veel te zacht en monotoon, alles wat hij zei was letterlijk uit het boek te halen. Docent 2 sprak zo snel en wisselde zo snel met slides dat het niet te volgen was.
Beste Anna, wat vervelend om te horen dat de training is tegengevallen. Bedankt voor je duidelijke uitleg rondom de tips. Dit nemen we mee bij de evaluaties!
Bij de oefenvragen werd duidelijk geschetst hoe je het best een vraag kan beantwoorden.
De stof was erg droog, ik had gehoopt op uitleg en toepassing, dit was meer een hoorcollege waarover ik zelf ook een samenvatting kon lezen
Beste Tessa, Bedankt voor de feedback. We zullen dit bespreken met de docenten, zodat dit in het vervolg anders aangepakt wordt. We nemen je tips en tops mee bij onze evaluatie om de training te verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Ze hadden direct een duidelijk, uitgebreid antwoord op de gestelde vragen.
Erg fijn dat de training zo kort op het tentamen gegeven word. De prijs i.c.m. De MagisterJFT korting is ook normaal.
Al met al was het voor mij een teleurstelling. Had ik van te voren geweten dat de tentamentraining je voorbereidde voor een 6, zoals de docent dat aangaf , had ik mij nooit aangemeld. Het lesmateriaal was naar mijn mening niet volledig, en ik vond het jammer dat de docent niet altijd op de hoogte was van onze stof.
Heel vaak trainingen gevolgd voor rechten en allemaal erg blij mee geweest, maar deze viel echt tegen. Boekje was verouderd, docent kwam onzeker over, nieuwe stof werd niet besproken en door ziekte was de 4e les verplaatst en werd er niet besproken wat afgesproken was.
Beste Zoraya, bedankt voor je uitgebreide feedback. Super jammer dat de training tegen viel. We gaan onze keiharde beste doen om ons te verbeteren en nemen je feedback mee in de evaluaties met de docent. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Was een goede voorbereiding voor het tentamen alles nog kunnen herhalen.
Rustig en duidelijke uitleg.
Wist erg veel. Als ik iets niet snapte zag hij dat en vroeg gelijk of het duidelijk is.
Het grootste nadeel vam de training was dat het lesmateriaal van de training niet up to date was.
De tentamentraining heeft veel voor mij verduidelijkt waardoor ik beter voorbereid mijn tentamen in ging. Veel duidelijke voorbeelden en een aardige docent met veel kennis.
Ik wilde dit formulier eigenlijk niet invullen omdat ik het al gauw "gemeen" over vind komen maar ik doe het toch maar. Om eerlijk te zijn had ik wel meer van deze training verwacht. Ik heb gekozen voor de training omdat ik in dezelfde week ook een tentamen had voor mijn minor, dus ik had me niet echt gericht op staatsrecht. Cleo probeerde de lessen vooral interactief te houden, wat natuurlijk niet erg is af en toe maar ik hoorde meer van de studenten dan van de docent. En als ik iets van medestudenten hoor vertrouw ik dat minder snel met name omdat alle studenten bepaalde dingen anders opvatten. Ik zit daar het liefst te luisteren naar een docent omdat ik daar dan een vertrouwd gevoel bij heb en in dit geval had ik dat niet.
Hoi Stephanie, bedankt voor je uitgebreide feedback. Ik heb je een e-mailtje gestuurd waarin ik dieper in ga op jouw feedback. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Duidelijke voorbeelden + het uischrijven op het bord