Uitleg over berekeningen zeer handig, verder was de uitleg voor mijn gevoel erg ongestructureerd en onoverzichtelijk.
Beste Nina, super bedankt dat je de tijd hebt genomen de enquete in te vullen. We nemen je nuttige feedback mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Very good, but tiring since it was on a Friday night from 6pm until 10pm
Als ik vragen had, werden deze beantwoord en anders opgezocht en kreeg ik het antwoord later.
Ze snapt heel goed waar ze het over heeft en kan de dingen op verschillende manieren goed uitleggen!
Goed uitleggen hoofdzaken, fijne Jip en Janneke taal bij moeilijke dingen
De docent ging in goed tempo door de stof heen.
Behandeld alle stof rustig en duidelijk
Je merkte dat hij veel kennis had van de stof en dit goed beheerste
Hele fijne leraar. Koen is lekker zichzelf en maakt af en toe een grapje. Hij herhaalt alle stappen 'relaxed' zoals hij het zelf zegt. En hij geeft je het gevoel dat je alles mag en kan vragen.
Clear and good tempo of explaining the important difficulties
Duidelijk, vriendelijk, vlot en gestructureerd.
Leerzame ervaring. Dankzij de training heb ik me optimaal kunnen voorbereiden voor het tentamen.
Echt de beste training die ik heb gehad.
Tevreden
Ik heb gisteren de eerste les gevolgd van accounting bij de Erasmus. De docent had totaal geen vakkennis en kon zelfs simpele vragen over FIFO en LIFO niet beantwoorden. Veel mensen van mijn groep vonden het zonde van hun geld en tijd. Ik kan beter zelf 3 uur naar mijn boek gaan staren dan deze training volgen. Ronduit slecht. Ook heb ik met iemand gesproken die ook de tentamentraining wiskunde 1 volgde en volgens hem was dit ook ver onder niveau.
Alles heel uitgebreid besproken en ook veel dingen herhaald!
Meest betrokken docent ooit.
Geduldig, vriendelijk, duidelijke uitleg & doet veel moeite totdat je het snapt
Veel kennis
Dit is de 4e keer dat ik het vak corporate ga doen. Voor ik aan de training begon had ik alle stof al doorgenomen, alle opgaven gemaakt en tentamenvragen geoefend. Tijdens de training heb ik meer uitgelegd aan mede studenten dan onze docent. Ik denk niet dat het aan de vakkennis van Harshanth ligt, maar kennis overbrengen aan anderen is niet zn sterkste punt..
Hoi Charlotte, wat jammer dat je niet het gevoel had dat deze training jou niet nog verder hielp in jouw leerproces. We willen in onze trainingen uiteraard ook de al uitstekend voorbereide studenten verder helpen! Bedankt voor je feedback, we gaan er samen met de docent mee aan de slag. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Heel tentamengericht, erg fijn! Goed dat training zo ver voor tentamen is, zodat we nog veel kunnen oefenen!
De docent legt duidelijk uit en geeft net zolang voorbeelden totdat iedereen het begrijpt!
Ik vond dat de stof niet duidelijk genoeg uitgelegd, waardoor niet duidelijk het gehele plaatje over komt.
Hoi Vincent, Bedankt voor je feedback. We nemen je tips en tops mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen
Legt de stof op een manier uit dat iedereen eht begrijpt.
Goed overzichtelijk