goede service, goed behandeld

Top docent en het boekje is heel gestructureerd

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: - Veel kennis - Betrokken - Kan op verschillende manieren uitleggen - Duidelijk

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring van de tentamentraining is, dat het heel handig is dat deze training vlak voor het tentamen wordt gegeven. Op deze manier wordt mijn kennis, die ik over het hele blok heb meegekregen, weer opgefrist en krijg ik de mogelijkheid vragen te stellen over zaken die voor mij nog onduidelijk waren.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De docent doorliep de handleiding stapsgewijs en gaf ons de gelegenheid vragen te stellen over onduidelijke begrippen/ zaken. Indien hij iets niet wist, was hij bereid om dit alsnog voor ons op te zoeken en onze vragen via de mail te beantwoorden. De docent zorgde ervoor dat alle stof behandeld werd en gaf ook op een leuke en interessante manier les, zodat het niet saai werd.

goede service, goed behandeld

Duidelijk overzicht gekregen én uitleg per toets.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Communiceert duidelijk, neemt goed de leiding, gebruikt af en toe humor en hij weet echt goed waar hij het over heeft.

perfect, zeker aan te bevelen

De lessen ik heb zeer prettig ervaren.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: De tutor was heel erg betrokken! Stelde gerichte vragen en kon heel goed doorgaan op de kern.. Heeft heel veel voorbeelden kunnen noemen en was actief naar voorbeelden of juiste uitleg zoeken in zwaartenpunten indien het niet duidelijk was voor een ander! Heeft een aangename heldere en rustige stem!

goede service, goed behandeld

Ik vond het erg handig en fijn, ik raad het zeker aan!

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Mijn docent legde goed en duidelijk uit, ook maakte zij veel gebruik van voorbeelden.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze legde alles goed uit. En wist waar ze het over had

Overzicht, houding, uitleg.

goede service, goed behandeld

Heel veel kennis en een geduldige en rustige manier van uitleggen

• Gevolgde training: ARW1 Herkansingscursus rechten Groningen

goede service, goed behandeld

Heel goed overzicht van de stof, behulpzaam, beschikt over voldoende kennis

• Gevolgde training: Statistiek II blok 2.2

goede service, goed behandeld

Beheerst en bekwaam. Ruimte voor ontspanning maar ook voor discipline

• Gevolgde training: Statistiek II

goede service, goed behandeld

Ondanks dat ik me eerst voor de verkeerde dag had opgegeven heeft tentamentrainingen ervoor gezorgd dat ik toch op de juiste dag kon meedoen! Dat waardeer ik enorm. Op de dag zelf viel de locatie wel wat tegen.. Te kleine ruimte voor het aantal studenten. Verder top!

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel enthousiast en duidelijke manier van uitleggen. Probeerde ook iedereen er zvm bij te betrekken.

goede service, goed behandeld

Fijne structuur en overzicht van de stof gegeven. Legt goed en duidelijk uit.

goede service, goed behandeld

Goede duidelijke uitleg van alle zaken en een fijn overzicht van de stof.

• Gevolgde training: Inleiding privaat recht

goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Zou het wel fijn vinden als het boekje altijd uitsluit bij de manier hoe het verteld word. Wel vervelend met opdrachten maken dat de mensen die sneller lezen lawaai gaan maken, misschien afspreken dat die dan ff op de gang thee gaan halen ofz

• Gevolgde training: Privaatrecht emy
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Verteld vol enthousiasme waardoor je zelf gemotiveerder word

goede service, goed behandeld

Zeer positieve ervaring wat mij meer zekerheid heeft gegeven dat wiskunde te halen is!

• Gevolgde training: Wiskunde
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Duidelijke uitleg, stap voor stap en bereid om altijd vragen te beantwoorden ook buiten lestijden

goede service, goed behandeld

Ik vond de communicatie heel fijn, aanvankelijk had ik een mailtje verwacht waarin het adres en deze zouden worden gegeven aangezien ik dit niet kon zien op de site. Nadat er een andere mail kwam waarin een nummer stond van Aimee heb ik haar benaderd. Ze gaf alle informatie en gaf ook direct aan een extra mailtje te sturen waarin alles nog een keer stond. Deze service vond ik zeer fijn.

• Gevolgde training: Statistiek, verklaren en voorspellen
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ik vond het een hele fijne aanpak van de dag. Van het begin waarin iedereen individueel begroet werd (schept een fijne band) en daarna bespraken hoe de dag eruit zou zien. Ook de openheid omtrent de pauze was heel fijn, hierdoor was het voor mij geen probleem en kon ik rustig verder werken. De aanpak van de stof was heel fijn, heel gestructureerd en het werd zodanig uitgelegd dat het leuk was te volgen. De voorbeelden die werden aangehaald maar ook de passie waarmee werd uitgelegd, die was aanstekelijk waardoor je helemaal mee ging in het verhaal.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Alle stof werd behandeld en hier gingen we op een goed tempo doorheen. Ook was het erg fijn dat we telkens de oefenvragen gingen maken om te controleren of we de stof goed hebben begrepen. Hierbij was het ook erg fijn dat we niet alleen besproken waarom de goede antwoorden goed waren, maar ook dat we bespraken waarom de slechte antwoorden slecht waren. Wel vond ik de locaties dit keer tegenvallen. Bij de eerste locatie (Het Leidse Volkshuis) hoorde je veel geluiden die erg afleidend waren. Zo was er duidelijk een repetitie van een musical gaande een verdieping onder ons en dit was erg luid te horen in het lokaal waar wij zaten. Aan de andere kant was het wel een fijn lokaal (goed licht en verwarming enzo). Als de musical niet op hetzelfde moment had plaatsgevonden zou het een ideale locatie zijn geweest, ook voor volgende trainingen. De tweede locatie (café de Keyzer) was erg koud! Hier was geen verwarming, dus aan het eind van de les waren mijn handen en voeten helemaal bevroren. We kregen wel dekentjes tegen de kou, maar ik had toch liever in een iets warmere omgeving gewerkt. Ook was de belichting niet heel goed. De tweede les hadden we hier geen last van omdat het toen buiten nog licht was. De derde training was het wel donker en dus ook in het lokaal erg donker. Maar mijn negatieve ervaringen met de locatie nemen niet weg van het feit dat ik over het algemeen een heel positief gevoel heb over de trainingen, Iris en hoe goed ik mij ni voorbereid voel op het tentamen.

• Gevolgde training: Stress, gezondheid en ziekte
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Zie "omschrijving jouw ervaring". Ook was het erg fijn dat Iris de mail de slides en verdere toevoegingen van de training toestuurde aangezien ik geen Facebook heb. Ze is begripvol en probeert op verschillende manieren de stof duidelijk te maken, zoals het bijvoorbeeld visueel maken. Echt super fijn:)

voldoende, een redelijke ervaring

Allereerst wil ik voorop stellen dat Guus echt een betrokken docent is en dat hij probeert om iedereen op zijn/haar gemak te stellen. Ik heb de training gister als prettig ervaren, maar ik vond de organisatie wat te wensen overlaten. We moesten een uur eerder beginnen, we waren een half uur later klaar en we hadden 2 uur aaneengesloten pauze vanwege een dubbele boeking in Guus' agenda. Dit kan gebeuren, maar ik heb toch het idee dat de groep er onder heeft geleden. Om 9 uur zouden we beginnen, maar toen bleek er eigenlijk te weinig plek te zijn voor iedereen. Voordat iedereen plek had en we konden beginnen, was er een half uur voorbij. Dit had voorkomen kunnen worden. De pauze van 2 uur was te lang, we zaten toch 'alleen' en zonder docent in een kantoorpand. We kregen een proeftoets, maar we hadden nog lang niet alle onderdelen behandeld. Dus veel zin heeft dit niet. Toen bleek dat Guus niet half 4 terug was, maar kwart voor 4. Nogmaals, dit was misschien niet te voorkomen, maar dit heeft wel invloed op hoe de dag gaat. Ik vind dan ook dat een bedrag van €69 (al helemaal voor een student) erg veel is voor een dag met veel pauzes en een 'chaotische' afwisseling. Dit zorgt er helaas wel voor dat ik niet zeker weet of ik dit nog eens zal boeken als dit nodig mocht zijn.

• Gevolgde training: Statistiek II Marathon (Nederlandstalig) - Maandag
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Guus is erg betrokken, kent bijvoorbeeld snel de namen van iedereen, en is een prettige persoonlijkheid. Hij stelt je op je gemak en probeert zaken 'luchtig' te houden.

goede service, goed behandeld

Top. Het café was nogal luidruchtig en koud.

• Gevolgde training: Inleiding in de psychologie
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Was heel open en gezellig. Kon alle vragen beantwoorden en daagde ons uit.

goede service, goed behandeld

Duidelijk, fijne beknopte samenvatting van de stof, goed overzicht op het bord om over te schrijven

perfect, zeker aan te bevelen

Heel duidelijke cursus, echt een chill overzicht van de stof nu!

• Gevolgde training: Statistiek
  • Manier van lesgeven
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij is echt ziek goed in namen uit zijn hoofd leren. Hield de cursus ook lekker overzichtelijk. Fijne micropauzes tussendoor ipv een kwartier lang niets doen.

goede service, goed behandeld

Je merkte aan alles bij mijn docente dat ze het leuk vond om ons les te geven, en dat ze zich echt voor ons inzette zodat we een goed cijfer kregen.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Onze docent was heel erg geduldig en enthousiast. Ze kwam met hele goede voorbeelden als we iets niet meteen snapte, zodat het wel duidelijk werd. Ze kon goed structuur aanbrengen in haar verhaal.

Gezellige inspirerende training!

• Gevolgde training: European Law
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Grappig, verbeeldend,betrokken en uitstekende vakkkennis!

goede service, goed behandeld

Goede en nuttige training.

• Gevolgde training: European Union Law
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Kennis van alle zaken, kon dingen goed uitleggen en was niet saai.

goede service, goed behandeld

Dit is de eerste keer dit blok dat ik "aha" momenten heb. Hij geeft echt top les, en probeert het zo leuk en interactief mogelijk te maken.

• Gevolgde training: Statistiek II Marathon