Hij legt duidelijk uit en neemt de tijd
Erg duidelijke uitleg.
Mijn docent gaf duidelijk uitleg, in een korte tijd hebben wij alle stof kunnen behandelen. Ook wanneer ik iets niet begreep nam de docent tijd om het nogmaals uit te leggen.
Duidelijke uitleg met voorbeelden
Geduldig/duidelijke uitleg
Super handig voor je midterm!
Duidelijk
Goede les, handig om nog ff alle stof door te nemen
Duidelijke uitleg, alles omvattend
Ze was geduldig, begripvol en deed haar best
Ik vond het een fijne ervaring, de communicatie over de arresten die wij moesten leren had wel beter gekund. We hebben een hoop arresten behandeld die er dit jaar eigenlijk uit zijn gehaald.
Dit was mijn allereerste tentamentraining. Ik vond het boekje die wij kregen van tentamentraining erg fijn. Alleen mijn docent was bijna alles aan het voorlezen. Wat ik jammer vond is dat ons eerst werd beloofd dat wij de extra stof nog als extra bijlage zouden krijgen, wat uiteindelijk niet het geval is geweest. Dit kwam vanwege persoonlijke omstandigheden van de docent, maar alsnog vond ik het jammer omdat je er toch op gerekend had.
Ze was duidelijk erg goed voorbereid en deed echt haar best om ons zo goed mogelijk te helpen.
Ik vond tentamentrainigen erg effectief en handig. Ik heb in korte tijd de belangrijkste stof geleerd.
Calm, gives clear explanations and helps when needed.
Attentive, would help the students individually
Ik vond het een fijne tentamentraining waarin ik veel heb geleerd.
Ik hoorde via via een uur voor de training van een klasgenoot dat deze training was. Misschien betere reclame zodat ik (en andere studiegenoten van mij die het ook niet wisten) het eerder zou weten. Wel een top cursus
Very good learned alot
Clear explanation, great knowledge
Prima.
Fijne training, goede herhaling van de stof, powerpoints waren ook prettig om de training te volgen
Prettig en overzichtelijke training. Het idee dat ik in elk geval de grote lijnen nu goed begrepen heb.
The experience was immensely beneficial