Weet elke vraag te beantwoorden.
Dat hij het 8 uur lang volhoudt
Amazing
Could answer all my questions
Inhoudelijk goede lessen, duidelijke en hulpzame uitleg.
Ik denk dat in een ander half uur heel veel nuttige informatie is gegeven waardoor ik nu een beetje een idee heb van wat ik snap en wat ik nog niet snap.
Erg goede training, duidelijk en overzichtelijk uitgelegd.
Dit was mijn eerste keer een tentamentraining van studeersnel! Ik vond het erg nuttig en een goede training. Heel fijn dat er training gegeven werd in zo'n klein groepje.
Ik vond het een erg prettige les. Stijn legde het op zo'n manier voor mij uit dat ik het eigenlijk direct snapte. Dit terwijl ik het onderdeel al praktisch had opgegeven. Echt top!
Het was een beetje rumoerig tijdens het maken van de opdrachten.
Het werd erg duidelijk uitgelegd, op een rustige en duidelijke manier.
Ontzettend fijn! Ik snap soms de balle van alle stof, maar door deze manier van les krijgen, heb ik de ruimte om vragen te kunnen stellen en wordt het in een prettig tempo uitgelegd.
He didn't rush through everything, gave us enough time to make exercises, asked if we had questions, talked slow enough for me to write good notes
Ik vond het heel verhelderend! Er werd me goed uitgelegd hoe ik preparaten moet bekijken en voorheen had ik hier geen inzicht in.
Het is fijn om een globale herhaling te krijgen van de studiestof. Duidelijke uitleg en ruimte voor vragen stellen.
Rustige, duidelijke uitleg. Vragen kun je ook tijdens de uitleg door stellen.
Soms had ik het idee dat er veel nadruk werd gelegd op onderdelen die we al eerder hadden behandeld en die eigenlijk als algemene kennis beschouwd kunnen worden. Mede daardoor heel erg uitgelopen qua tijd volgens mij
Alles is vrij duidelijk geworden maar soms waren er wat onduidelijkheden over stof en kon ze niet duidelijk een voorbeeld geven of het duidelijk uitleggen
Duidelijk en aardig
Gives time to students to solve a mathematical problem on their own, comes to the audience to answer questions personally, explains in a slow well-understanding manner.
Dat als hij dingen niet wist, het later ging uitzoeken en er dan de volgende keer uitgebreid op terug kwam om het uit te leggen
Goede uitleg!
Zeer nuttig en fijn dat dit t.o.v. de lectures in het Nederlands is, hierdoor is het stukken duidelijker.