Goed inhoudelijke kennis, open voor vragen
Goede cursus met veel behandelde stof. Het was alleen wat jammer dat er iemand anders de samenvatting had geschreven dan degene die de cursus gaf. Hierdoor klopten de vragen geregeld niet met de corresponderende week en wisten we niet wat sommige zinnen inhielden. Kennis van de repetitor was goed!
Goed duidelijk verhaal!
Erg fijn en leuk hoe de theorie gecombineerd werd met voorbeelden uit de praktijk
Bryan verwerkte humor in zijn colleges en gaf op een luchtige manier les. Het was erg aangenaam om zo colleges te volgen, topdocent!
Het is verhelderend en duidelijk.
Een goeie tentamen training en een prettige docent. Ze wist heel veel en je kon alles vragen.
Heel duidelijk en relaxt, wilt echt dat je het goed begrijpt. Komt met voorbeelden die je ook alledaags toe kan passen en heeft in 1 les al heel veel dingen goed en duidelijk kunnen uitleggen.
Voor 144 euro wel veel meer verwacht. Viel tegen. Pakket niet echt volledig en zeker neit toegespitst op het curriculum in Tilburg.
Hoi Frederick, bedankt dat je de tijd hebt genomen ons feedback te geven. We nemen je punten mee in het gesprek met de docent om de volgende training te verbeteren. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.nl
Ik ben blij dat ik de training heb gevolgd, ik vond het fijn om de stof gezamenlijk door te nemen en in alle rust vragen te kunnen stellen als iets niet duidelijk was.
Gewoon goed, overzichtelijk.
Legt goed en helder uit, ook naast de les helpt ze nog met eventuele vragen over de stof
Erg rustig, georganiseerd en behulpzaam.
Goed om te weten wat jezelf al weet
Goede tentamentraining. Docent was enthousiast en legde alles netjes uit. Echter, de locatie van de training vond ik niet prettig. In de kroeg werd er nogal lomp en luidruchtig gepraat. De ruimte zelf was mega koud. Een training van 7 uur vond ik wel echt heftig. Mijn ideale tentamentraining is 2 dagen denk ik.
Ik vond het heerlijk werken dat alles structureel werd aangeboden, op een duidelijke manier.
Hij beheerst de stof heel goed en kan alles duidelijk uitleggen
Fijne werkomgeving, goede docent en uitstekende uitleg
Nvy
Duidelijke uitleg waardoor ik de stof eindelijk begrijp.
Na het maken van het wiskunde examen bleken veel vragen nooit behandeld, maar hij denkt dat hij alles weet.
Heel fijn! Alle stof wordt nog een keer herhaald. Daarna bij de herhalingsvragen kan je zelf checken wat je al weet en daar leer je de details ook al heel goed!
Duidelijke uitleg en een fijne manier van lesgeven
Goede voorbereiding
Ik vond het volgen van deze training handig om een goed overzicht te krijgen. Vantevoren was ik dat overzicht van alle stof een beetje kwijt, maar door de cursus kwam dit terug.