slechter dan verwacht

Helaas weinig vakinhoudelijke kennis van docente. Ze leest letterlijk voor wat er in het boekje staat. Het ergste is misschien nog wel dat er fouten in het boekje staan en de docente zelf zegt al 2 jaar geen nieuwe wettenbundels te hebben, dus het zelf (wederom) niet weet.

• Gevolgde training: ARW 2
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Aardig

slechter dan verwacht

Voor dit vak hadden wij niet een docent die ons hier mee had kunnen helpen. Ze zat helemaal niet in de stof. De belangrijkste onderwerpen van de stof kwamen niet echt boven water. We moesten in de laatste les van de training eerst opdrachten voor onszelf gaan maken, twee uur lang. Daarna pas bespreking van vragen.. en dan alleen vragen die werden aangedragen. Ik vergelijk dit nu ook met de training die ik nu krijg voor Staatsrecht 1 van Edwin van der Velde en dat is echt veel en veel beter. Hij heeft de lessen goed voorbereid hij weet waar hij over praat en bespreekt de vragen klassikaal. Geeft goede tips en behandeld goed de belangrijkste punten. Ik heb voor Staatsrecht nu al een veel beter gevoel dan dat ik bij ARW2 had na 3 lessen. Ik had er veel en veel meer van verwacht en dat nu al helemaal nu ik de training volg van Staatsrecht 1 bij Edwin van der Velde. Met de vraag of ik TentamenTrainingen.nl aan zou raden heb ik nu 'nee' op geantwoord puur voor de training van ARW2. Staatsrecht 1 zal ik wel echt aanraden.

• Gevolgde training: ARW2
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Het was een aardige docent en ze deed ook haar best om artikelen op te zoeken en op vragen terug te komen als ze niet gelijk het antwoord wist.

voldoende, een redelijke ervaring

Slechte training in vergelijking met andere trainingen, docent was pas op het laatste moment ingeschakeld als ze meer tijd had gehad om voor te bereiden was het vast veel beter gegaan.

• Gevolgde training: Goederenrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Bereidheid om te helpen

goede service, goed behandeld

Wist veel en legt het helder uit

• Gevolgde training: Integratievak staats en bestuursrecht

goede service, goed behandeld

Veel kennis en fijne uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn hoe guus het heeft aangepakt. Ik gin savonds weg, en had echt het idee dat ik het nu wel begreep

• Gevolgde training: Mrm1 door Guus
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel rustig, nam de tijd om alles uit te leggen. En heel benaderbaar! Geen probleem om vragen te stellen. En kon het ook nog eens simpel uitleggen. Dat schema heeft me super goed geholpen bij mn tentamen!

goede service, goed behandeld

Ze heeft zich verdiept in de stof waardoor ze op een toegankelijke manier (in haar eigen woorden) de stof duidelijk kan uitleggen.

• Gevolgde training: Integratievak Staats- en Bestuursrecht

goede service, goed behandeld

Fijne trainingen. Ze hebben er voor gezorgd dat het spreekwoordelijke kwartje is gevallen.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Lekker praktisch, legt het in Jip en Janneke taal uit. Gebruikt geen moeilijke woorden om haarzelf te bewijzen. Ze reageert snel en is is uitgebreid in de beantwoording van haar vragen.

goede service, goed behandeld

Goed en duidelijk inhoudelijk ingegaan op de stof.

• Gevolgde training: Bestuursrecht
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Zit goed in de stof en komt met goede voorbeelden waardoor hij het bestuursrecht tastbaar maakt. Het ging om de docent Chiel.

Tof

• Gevolgde training: PKG
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Veel (achtergrond)kennis waardoor iedere vraag beantwoord werd. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

Het vak Europees recht staat ten eerste bekend als een lastig vak. Ik ben het hiermee volledig eens. Daarom dacht ik, ik moet een tentamentraining volgen wil ik het vak überhaupt halen. Een vriendin van mij had goede ervaringen met tentamentrainingen.nl en daarom heb ik mij ingeschreven. Ilse Slomp was degene die de trainingen verzorgde en ik moet eerlijk bekennen dat ik meer in vier lessen Europees recht van tentamentrainingen.nl heb geleerd dan in zeven weken college en werkgroepen van de docenten van Europees recht.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ilse Slomp legt het vak Europees recht uit door makkelijke voorbeelden te geven en duidelijke situaties te schetsen. Ook is ze duidelijk in spraak en zijn haar powerpointpresentaties heel erg duidelijk.

goede service, goed behandeld

Helaas vanwege weersomstandigheden 4 uur gemist. Maar wel een enorm behulpzame, duidelijke en vriendelijke docent.

• Gevolgde training: Grondrechten
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Geduldig, duidelijk, vriendelijk, grondig.

goede service, goed behandeld

Goeie docent en goeie structuur wat betreft lesmateriaal. Wel wat jammer dat ik vrij laat pas te horen kreeg dat ik ingedeeld was bij de lessen (nadat ik zelf gemaild had met de vraag of ik ingedeeld was). Ik had het tentamen met tentamentraining namelijk niet gehaald, en zou de volgende (deze) lessen gratis krijgen volgens de niet-gehaald-regeling. Ik dacht dat dit automatisch ging, dus beetje jammer dat ik niet vanzelf benaderd werd terwijl dat beloofd was als er nieuwe informatie was over de lessen die waarschijnlijk kwamen voor de regeling.

• Gevolgde training: 3B2 extra tentamenmogelijkheid (decemberregeling)
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Top docent! Persoonlijke ervaringen en verhalen helpen veel bij het onthouden van de stof. Ook goed de nadruk gelegd op de belangrijke aspecten van de stof: "Zeker onthouden/goed leren, komt altijd een vraag over". Ook humor is altijd gewaardeerd; maakt het alleen maar leuk om tentamentraining te volgen :D

goede service, goed behandeld

Hele duidelijke uitleg, ging in op de behoefte van de studenten en had een hele handige powerpoint gemaakt met de belangrijkste slides uit college.

• Gevolgde training: 1B1

goede service, goed behandeld

Weet waar hij het over heeft en kan het overbrengen

Erg behulpzaam

goede service, goed behandeld

Ik vond het een hele goede training inhoudelijk. Echter voel ik me wel enigszins genaaid door de ‘niet-gehaald-geld-terug’ regeling, waar naar mijn idee sprake is van misleiding aangezien tijdens de proefles geen woord is gerept over de ‘kleine lettertjes’, waaruit blijkt dat het niet echt niet gehaald, geld terug is.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel veel kennis, veel structuur in uitleg. Heel duidelijk.

goede service, goed behandeld

Hij probeerde heel enthousiast en positief te blijven, ook als iemand het niet zo goed doorhad bleef hij het wel proberen tot het kwartje viel.

• Gevolgde training: Europees recht door Martin

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond de training van Martin heel erg goed. Hij had veel kennis van de stof en kan dit goed over brengen. Heb echt het gevoel dat ik heel veel aan de cursus heb gehad.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Hij had heel veel structuur en geduld om ons dit lastige vak uit te leggen.

perfect, zeker aan te bevelen

Handig als extra hulpmiddel om stof te leren/alles op een rij te krijgen.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Een en al top! Zeer deskundig, behulpzaam, to the point maar geeft ook extra informatie.

goede service, goed behandeld

Erg fijne training waarin alles nog even duidelijk uiteen werd gezet.

• Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heeft veel verstand van het vak dat werd gegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kreeg het gevoel dat je geen domme vragen kan stellen. Hij nam de tijd om de vraag voor je te beantwoorden

• Gevolgde training: Bestuursrecht 1

Manieren van lesgeven

• Gevolgde training: Bestuurs 1

goede service, goed behandeld

Ik heb veel gehad aan de tips en door de training voelde ik me veel zekerder op het tentamen waardoor ik niet te moeilijk ging nadenken

• Gevolgde training: GKLO2 bezemtentamen
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Heel erg betrokken en goede tips

goede service, goed behandeld

De docent vond ik echt goed, alleen de trainingshandleiding, die niet door steven gemaakt was, vond ik niet goed.

• Gevolgde training: Staats en bestuursrecht groep 2
  • Totaal oordeel
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Was jong, dus wist daardoor zelf precies hoe en wat. Als hij iets niet wist, ging hij het meteen uitzoeken, zodat we snel antwoord hadden. Whatsappgroep was heel fijn. Vroeg na het tentamen nog even hoe die ging. Had veel geduld en gebruikte veel voorbeelden.