Zijn manier van lesgeven vond ik erg prettig. Duidelijke uitleg en hij heeft veel kennis.
Ze probeerde het beste van de tentamentraining te maken, ondanks de slechte lesstof in het boekje.
Hoi Chiara, super bedankt voor je feedback. We gaan de handleiding verbeteren en voorkomen dat dit nog eens voorkomt. Onze excuses hiervoor! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.nl
Heb al vaker tentamentrainingen gevolgd, deze docenten waren veel enthousiaster en brachten de stof op een veel leukere manier.
Het was een matige training voor het bedrag wat ik heb moeten spenderen. De docent heeft alleen de samenvatting opgelezen en wist zelf niet genoeg inhoudelijke achtergrond informatie. Niet alle stof is behandeld en ook was er veels te weinig tijd. Ik begrijp niet zo goed waarom er niet 1 of 2 uur meer word uitgetrokken voor een echte tentamen training die je daadwerkelijk goed voor bereid. Waar er meer word geoefend en ook de stof voor het tweede tentemen goed word doorgenomen aan de hand van de oefenvragen. Ik heb nu eigenlijk meer dan 100 euro betaald voor iemand die een samenvatting opleest en die moest rennen door de oefenvragen omdat er geen tijd is.
Duidelijke uitleg en beantwoord vragen goed! Hij liet af en toe een plaatje van toepassing zien wat het verhaal heel duidelijk maakte!
Ik vond het een fijne training.
Ik vond de tentamentraining erg prettig. Het gaf een gevoel van zelfvertrouwen en vooral de herhaling op de laatste dag was top, omdat je toen wist wat je allemaal geleerd had en waar nog verbeterpunten liggen.
Ik vond dat de docent alles heel goed uitlegde, en erg enthousiast was. Daarnaast was hij erg betrokken en vond het niet erg om bepaalde dingen meerdere keren uit te leggen.
Geduldig, nam haar tijd om alles goed uit te leggen
Mijn ervaring met Bryan als coach was zeer positief. Vooraf had ik eigenlijk geen idee wat hij voor me kon betekenen maar ik heb veel aan zijn adviezen, tips en trics gehad. Zelf had ik al het een en ander voorbereid en Bryan heeft dit samen met mij doorgenomen. Nadien heeft hij nog mijn motivatie bekeken en kleine verbeterpunten aangegeven. Ik ben zeer positief en dankbaar.
Duidelijke lessen, goed om één extra les te geven, gezien de hoeveelheid stof voor dit vak.
Prima training, wel kan er denk meer uit een les gehaald worden.
Legde erg duidelijk en rustig uit. Als het niet begrepen werd zocht de docent naar een andere manier.
bereid alles uit te leggen
Goede docent met veel vakkennis, maar wederom een trainingshandleiding die op veel fronten niet klopte en niet up to date was.
Prima training. Jammer dat de trainingshandleiding totaal niet op orde was alleen. Docent had genoeg vakkennis, maar het was in mijn ogen allemaal beter gegaan als de handleiding kloppend was geweest, dat had de docent denk ik ook wel geholpen. Nu stelden wij vragen waar zij niet op voorebereid was, omdat die nergens in de handleiding of presentaties te vinden waren.
Het is mij duidelijker geworden wat ik al vrij goed weet en wat niet, dus geeft richting aan het leren. Heel fijn dat er zoveel oefenmateriaal wordt (mee)gegeven. Ook een samenvatting van de stof was erg handig.
Ik vind dat ik de leerstof goed heb kunnen leren en begrijpen. Ik vond de training ook heel leuk maar dat komt omdat ik het vak ook leuk vind.
Goede training
duidelijk & bereid om dingen uit te leggen
Een erg goede ervaring, het vorige blok ook een training gevolgd wat mij zeer zeker tot een voldoende heeft gebracht
Prettige lessen
Systematische herhaling van de stof, gericht op het tentamen. Helpt!
De lessen waren direct de vier dagen na de herkansing van Mathematics en ook nog eens twee lessen in het weekend. Vooraf zou dat redelijk 'zwaar' klinken, maar ik denk dat het feit dat de lessen voorbij vlogen wel aangeeft dat het helemaal prima was. Qua planning is het overigens ook wel logisch om het in het weekend te plannen. De tentamens zitten nu eenmaal dicht op elkaar, dus ik denk dat de trainingen pas op maandag laten beginnen ook niet beter zou zijn.
Ze wilde wel graag dat je het begreep en deed erg betrokken mee met de studenten