Ik vond Bram echt een hele chille docent. Boekje is fijn en komt overeen met de powerpoint en de volgorde van de lessen.
Sympathiek en houd het lekker luchtig, heeft veel kennis en kan veel uitleggen
Grappig
Nuttige training, er werd veel informatie gegeven.
Betrokken, verstand van zaken, legt het op een leuke en chille manier uit ondanks dat het vrij droge stof is. Dus door af en toe een grap er tussendoor te gooien wordt het wat makkelijker.
Overzichtelijk
Fijne werkgroep, prima ervaring. Hopelijk heb ik het vak gehaald.
Ik HEb niks gehad aan mijn tentamentraining
Hoi Raihan, bedankt voor je feedback. Dit is niet de kwaliteit die je van ons kan verwachten en we zullen ervoor zorgen het materiaal wordt aangepast en we volgende keer een passende docent vinden. Onze excuses hiervoor. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Suzanne was erg behulpzaam en als je een vraag had kon ze die vaak duidelijk uitleggen.
Een fijne training met ruimte voor interactie
Ik vond de zaal in het Mercure hotel helemaal niks. Vooral de locatie is echt heel onhandig, zo buiten het centrum. Daarnaast knipperde de lampen het hele weekend, wat ontzettend vervelend is als je iets wil lezen of opschrijven. Bovendien waren er niet genoeg zit plekken voor iedereen.
Erg slecht voorbereid. Boekjes kwamen een dag later terwijl er dan nog maar 1 dag oefentijd was voor het tentamen. De uitwerkingen klopte vaak niet en de docent moest met hulp van de studenten soms op de juiste antwoorden komen. Normaal ben ik erg tevreden met tentamentrainingen, maar nu had ik mijn tijd nog beter zelf kunnen besteden aan de stof. Het was duidelijk te zien dat een uitweg voor tentamentrainingen was om toch nog maar een extra cursus te kunnen verkopen.
Hoi! Bedankt voor je uitgebreide feedback. Deze training is inderdaad niet naar behoren verlopen en dit is absoluut niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurd en nemen je feedback mee in onze evaluatie. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
De manier van lesgeven
Wist waar hij het over had Stelde goede vragen tussendoor Zorgde ervoor dat je mee bleef doen
Veel geleerd!
Ze was heel enthousiast en kon veel vertellen over de inhoud. Ze las niet voor van de dia's of het boekje maar vertelde de dingen goed.
Duidelijk, inhoudelijk sterk door ervaring.
Ik vond het over het algemeen wel prettig. Vond het af en toe wat te sloom gaan, maar ik denk dat dat ligt aan de grootte van de groep.
Heel veel kennis uit de praktijk
Geiske kon erg goed uitleggen en in rap tempo alles behandelen zonder dat ik het gevoel had dat ze snel ging of het te veel informatie in 1 keer was.
Veel structuur in de les. hele duidelijke uitleg, er werd goed overzicht gegeven en dat was wat ik heel hard nodig had. verbanden werden gelegd en we oefenden met vragen. De combinatie van de uitleg en het oefenen vond ik heel prettig.
Verouderde tentamentraining. Slechte voorbereiding van Tentamentrainingen zelf. Docent kon, doordat de opbouw van de training door Tentamentrainingen zelf zo slecht was, ook soms niet het juiste antwoord geven. Er stonden arresten in die we helemaal niet moesten leren en een heleboel arresten die niet waren opgenomen. Super slecht van jullie dat jullie lesmateriaal geven waar zoveel fouten instaan, kan duidelijk zien dat er 0 aandacht aan is besteed vanaf jullie kant om dit voor te bereiden. Docent daarentegen kan er niks aan doen dat het vaak zo onuitgebreid en verkeerd was, vond het gewoon sneu dat ik hier 120 euro voor heb betaald.
Hoi Soner, bedankt voor je feedback. Onze excuses voor het aanleveren van onvoldoende kwaliteit als het aan komt op het studiemateriaal. We zullen met een gepaste oplossing komen. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Oke
- veel kennis waardoor alle vragen goed beantwoord konden worden. - duidelijke uitleg - goed aangeven hoe je de vraag per stap moet beantwoorden.
In most cases he went straight to the point.