Ik vond het erg handig dat ik nu niet alles zelf hoef te leren
Over t algemeen echt een goede ervaring! Beter dan de vorige training (staats en bestuursrecht)
Veel klinische ervaring
Enthousiasme en ervaring!
Duidelijk, behulpzaam, goede kennis van de stof,
Legde de nadruk op markeren, waardoor je belangrijke aspecten van de casus snel terug kan halen.
was top
- tips hoe ze zelf had geleerd - gezellige lessen - ook hulp buiten de training om
Ze was goed voorbereid en legde alles goed uit. Haar sheets waren duidelijk en overzichtelijk en ze gaf duidelijke voorbeelden.
Fijne tentamentraining. Tijdens de voor de herkansing alleen niet echt nieuwe dingen geleerd/inzichten gekregen tov de training voor de 1e kans.
Graag eerder boekje ontvangen en ik denk dat er een les meer nodig is
Opbouw van de lessen en duidelijke uitleg schemas en tentamenvragen
Aardige en competente docent
Het was een superfijne training die mij voor mijn tentamen wat vertrouwen heeft gegeven waardoor ik positief mijn tentamen in ben gegaan. De handleiding was erg fijn om mee te leren en de docent was erg goed en gaf van alle stof een duidelijk overzicht tijdens de les.
De training was erg goed, maar de samenvatting was wat gebrekkig voor de prijs: verkeerde wetsartikelen evenals slordige typfouten die een andere betekenis dan bedoeld gaven.
Duidelijk en gestructureerde les, veel kennis van de stof
Ik snap de stof nu veel beter! Ik heb veel meer vertrouwen in het tentamen.
Lespakket zelf was slecht, veel fouten en weinig oefenmateriaal. Training docent was goed
Deze training was helaas niet wat ik er van had verwacht. Ik heb meerdere trainingen gevolgd van tentamentraining, die mij echt super goed bevielen. De docent deed heel erg haar best, maar ze zij zelf ook dat het haar eerste keer was. Ik heb het idee dat ze door tentamentrainingen misschien niet goed was ingelicht over de manier waarom een tentamentraining normaal wordt gegeven.
Hoi Claire, bedankt voor je feedback. Dit is niet de kwaliteit die je van ons kan verwachten en we zullen ervoor zorgen het materiaal wordt aangepast en we zullen je feedback goed doornemen met de docent. Onze excuses hiervoor. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Hij gaf eerlijk toe als hij iets niet wist. De volgende les had hij altijd een antwoord klaar.
De docent kon de eerste paar lessen de groep niet goed onder controle houden. Ze kwam aardig maar onzeker over. Het leek ook alsof zij de eerste paar lessen niet goed had voorbereid, ze kon de stof daardoor niet goed overbrengen. Ook werden niet altijd de meest relevante onderwerpen behandeld.
Hoi Vera, bedankt voor je uitgebreide feedback. In vervolg zorgen we dat onze docent beter voorbereid is en daardoor de stof beter kan overbrengen. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Heel veel antwoorden van opgaves klopten niet, en hierdoor werden het belangrijkste deel van de stof ook gewoon verkeerd voorgedaan op het bord. Echt mega verwarrend. Denk je dat je het eindelijk snapt, komt er zo'n uitleg van een opgave die niet klopt. Echt niet oké dat je dan als student moet gaan uitleggen dat het niet klopt. En dit was ook nog een stof waarvan vergelijkbare opgaves in het tentamen kwamen!
Ik vond het een goede cursus.
Goede cursus, helpt me tegen het uitstellen
Fijne training. Jammer dat het tijdens Pasen viel!