Gaf fijn aan wat wel en niet belangrijk was voor tentamen.
Hoi Ritoja, bedankt voor je feedback. We nemen het mee in de evaluatie met de docent. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Slecht geregeld met lokalen, zijn twee lessen een half uur later begonnen doordat er geen duidelijkheid was over welk lokaal wij hadden. En een keer werd er les gegeven in de UB Singel, waar er niet genoeg plek was, en wij eruit werden gestuurd omdat de UB sloot om 10 uur (moesten we om half 10 onze spullen al pakken, terwijl wij ook een half uur later waren begonnen). Ook deed de grote computer het niet, dus moesten we met zn 15en kijken naar de laptop van de docent op een tafel. Slecht geregeld dus.
Hoi Bibi, ontzettend vervelend dat de training zo tegenviel. Dit is niet de kwaliteit die je van ons kunt verwachten en we zullen je feedback meenemen in de verbeterpunten en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Fijn dat je het lesmateriaal wel prettig vond! Bedankt voor je uitgebreide feedback. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Duidelijke uitleg als we erom vroegen.
d
Als deeltijder vond ik het erg fijn om de stof met een kleine groep door te nemen. Ook het oefenen met veel tentamenvragen was prettig
Wist veel uitleg te geven aan de hand van voorbeelden en ging door totdat het begrip er was
Te grote groep, weinig plek in het lokaal wat erg storend is. Ontzettend veel onduidelijkheid, ook over het boekje zelf. We betalen al zo veel voor de training, zorg dan dat de groepjes wat kleiner zijn en de boekjes duidelijker. Ook de antwoorden mee krijgen zou ontzettend handig zijn voor ons.
Hoi Mahtab, ontzettend vervelend dat de training zo tegenviel. We hanteren altijd een maximum aantal studenten maar in dit geval lijkt de uitwerking niet helemaal juist te zijn geweest. Onze excuses hiervoor. We gaan de boekjes verbeteren en zorgen dat de antwoorden na de eerste les worden gedeeld via Facebook of e-mail. Bedankt voor je feedback! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Heel chaotisch. Docent is wel goed alleen de boekjes en powerpoints zijn vreselijk! Totaal niet goed uitgelegd. Docent weet wel waar die het over heeft en heeft een brede kennis, maar doordat de boekjes zo chaotisch en slecht zijn raakt hij zelf ook in de war.
Hoi Melody, het spijt ons dat het materiaal niet op niveau was. We gaan dit aanpassen en ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet nogmaals gebeurd. Bedankt voor je feedback! Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Dit is mijn beste ervaring tot nu toe
Prettige ervaring. De training was erg kort. Maar zeker het geld waard!
Super fijn, heb er heel veel aan gehad! Het was inhoudelijk goed en het heeft me ook wat meer vertrouwen gegeven.
Eefje kan erg goed uitleggen en enthousiast de stof overbrengen. Ze beheersde de stof erg goed. Ze behandelde alles wat je nodig had voor het tentamen.
Weer veel geleerd van Nicole! Ze legde alles zo makkelijk mogelijk uit en stopte niet totdat de gehele groep het begreep
Ik vond de training erg nuttig
Leg alles helder uit.
+ Eerst stof behandelen en daarna met vragen oefenen + Reageert snel op mails - Het lespakket was niet uitgebreid genoeg - De arresten waren niet duidelijk in het lespakket
alles bij elkaar was het een top training en ben ik blij dat ik deze training heb gevolgd voor mijn tentamen want het was zeker behulpzaam
Ze is een superheld
Stelt veel vragen en herhaald alles voldoende, zo blijft het goed hangen! Ook houdt erg goed de orde wat fijn is als je lang moet opletten
Super fijne training!
Helaas kon ik door omstandigheden maar twee van de vier lessen bijwonen. Maar die twee hebben mij enorm geholpen vat te krijgen op de stof.
goed uitleg. jammer dat weinig stof in het engels was. Af en toe werd het te onrustig omdat andere studenten elkaar kenden en gingen kletsen. We zijn niet toegekomen aan het oefententamen (les 4)
3 verschillende docenten gehad. Allemaal een iets andere stijl van ledgeven Ze waren allemaal bereidt om te verduidelijken en hulp aan tr bieden