Vond het erg nuttig!
Erg goede docent met veel kennis van het vak
Goede kennis en geduld
goede training, maar theorie ging eerste les beetje langzaam en tweede les vrij snel
Ga zo door!
1. Kennis 2. Geduld 3. Tempo 4. Vriendelijkheid
Handig
Erg betrokken en enthousiast.
Hij was goed bereid moeite te doen om dingen uit te zoeken en dergelijke.
Teacher knew everything and has answers for all excercises
Ik vond het supernuttig om alles te herhalen en vragen te kunnen stellen!
Naar mijn idee was de tentamentraining een slap aftreksel van de door de VU geleverde lesstof. De powerpoints hadden simpelweg dezelfde plaatjes als in het boek (dus ook daar geen variatie). Tevens zat er geen enkel voordeel aan de training. Ik hoopte dat bij de trainingen er ook dieper in zou worden gegaan op het IQ-test-gedeelte van de toets, bij de cijferreeksen was het letterlijk van: "Ga maar oefenen." That's it. Totaal geen diepgang op wat een goede aanpak zou zijn voor het aanpakken van cijferreeksen. Verder wil ik graag nog kwijt dat ik aangenomen ben bij de VU en dat dit dus géén rant is omdat ik niet aangenomen ben en dan hier m'n 'woede' kwijt zou willen. Bij een training die meer dan 150 euro kost voor 2x 3 uur (nog geen eens) verwacht ik waarde voor mijn geld. Het voelt werkelijk als een grote verspilling van mijn geld en ik zal dan ook tentamentrainingen aan iedereen in mijn nabije omgeving afraden.
Hoi Bram, ontzettend vervelend dat de training zo tegenviel. We selecteren onze docenten zorgvuldig door verschillende gesprekken te voeren, maar het niveau wat je aankaart is niet het niveau wat je van ons kunt verwachten. Onze excuses hiervoor. Je uitgebreide feedback nemen we mee in de evaluatie met de docent om in de toekomst betere trainingen te verzorgen. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Super. Time went fast. I understand everything now, which makes me confident for the exam.
Docent was zeer cooperatief met een positieve grondhouding
goede uitleg en kennis van de stof
Céline was echt een hele goede en enthousiaste docente. Duidelijk in haar verhaal en veel tips gekregen over hoe je het best kan leren en actief bezig bent met de stof aan de hand van schema's en plaatjes.
Erg goede lerares, ze weet over alles echt heel veel en kan het goed uitleggen. Ook handig aan deze training is het deel over de hormonen dat niet in het boekje staat.
Goede duidelijke tentamentraining. De stof goed behandeld Ik miste alleen het extra oefenen meer tentamen gericht.
Ze legde alles heel duidelijk en goed uit. Ik snapte alles gelijk. Ze mengde het met humor, waardoor het ook super leuk was! Echt een top docente.
Erg fijn, duidelijke hoofdlijn, veel nuttige informatie.
Was aardig
Helder, duidelijk, goed ingelezen
Docent deed het goed. Inhoudelijk was het boekje slecht. De stof die werd uitgelegd kwam niet overeen met de tenamenstof waardoor de training verloren geld was.
Hoi Saar, bedankt voor je uitgebreide feedback. We hebben inderdaad begrepen dat de stof niet up-to-date was. Onze excuses hiervoor, dit is niet de kwaliteit die je van ons kunt verwachten. We gaan de stof aanpassen en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Groetjes, Martin van TentamenTrainingen.
Nicole is echt een topper! Ik heb nu al een aantal keer tentamentraining van haar gehad en ze is altijd heel volledig en ze weet ontzettend veel over elk vak. De sfeer is bij haar in de groepen altijd goed!
Ik heb ontzettend veel gehad aan de tentamentraining. Ik ging met een goed gevoel mijn tentamen in en kwam er ook met een gevoel uit.