Ik vind de trainingen veel duidelijkheid scheppen in de enorme hoeveelheid stof.
Prima training. Het tempo ligt erg hoog, maar dat is moeilijk te vermijden met zo'n hoeveelheid stof.
De eerste dag van de training was redelijk nuttig. De manier waarop mijn docente de training gaf was heel gestructureerd en verduidelijkend. Helaas was dat door een gebrek aan voorbereidingstijd voor de docent op de tweede dag heel anders. Doordat haar eigen manier van lesgeven veel voorbereiding vereist en ze kortdag hoorde dat ze deze cursus moest geven, had ze de powerpoint niet af kunnen krijgen. Na een paar oefenvragen uit het tentamen te hebben gemaakt, besloten we dat het geen nut had om dan maar de handleiding te gaan doorlopen. We zijn toen vroegtijdig gestopt met de cursus. Deze cursus had eigenlijk niet door mogen gaan.
Goede stapsgewijze uitleg, fijn dat aan het begin de belangrijkste artikelen apart besproken werden
Fijne en duidelijke training
Ik vond het erg fijn om in een kleine groep intensief bezig te zijn met de stof.
Nuttige informatie voor het tentamen.
Céline is heel relaxed en legt alles ook op een hele leuke manier uit! Heeft af en toe wat gekke ezelsbruggetjes, maar blijven we hangen. Ze is superbehulpzaam!
Ze was heel enthousiast over het onderwerp en ik vond haar ‘interessante feitjes’ heel leuk!
* Manier van uitwerken: Door de hele wet heengaan en stilstaan bij de moeilijke leerstukken * Veel kennis van het vak: Alle vragen konden worden beantwoord * Fijne oefenvragen gevonden en zelf gemaakt
Fijne training, Lina is superaardig.
Rustige uitleg, soms misschien iets te rustig. Mag iets dieper op de stof in gaan, detailvragen worden ook gesteld op het tentamen.
Leuke manier van les geven. Geduldig met uitleggen.
Leuke manier van les geven. Geduldig met uitleggen.
Goede uitleg!
De lessen van 4,5 uur waren naar mijn mening te lang. Bryan had uitgelegd dat het niet anders kon, maar voor de concentratie zijn kortere lessen toch beter.
Eefje kan erg goed uitleggen. We hebben drie avonden met een klein groepje gezeten en we gingen erg snel door de stof. Eefje kan het op zo'n manier uitleggen dat het erg begrijpbaar is. Het was ook erg gezellig, het voelde niet alsof we echt drie uur daar waren.
Omdat ik de enige was die de training had geboekt werd de training precies voor mijn behoeftes aangepast van de dingen die ik moeilijk vond. Hier hebben we extra tijd aan besteed en dit voelde als een erg prettige manier van lesgeven.
Duidelijk, had verstand van zaken, stond open voor vragen, interactief lesgeven
Verstand van zaken, duidelijke uitleg
Hele prettige uitleg en afgesteld op de behoeftes van de groep
Het geeft je echt een duidelijk overzicht van de belangrijkste onderwerpen op de tentamens en daarnaast is het ook heel fijn om de oefenvragen per onderwerp te maken!
Super fijne manier om je de stof meer eigen te maken.
Ik vond de training heel fijn, de 4,5 uur training in de avond was misschien net te lang maar al met al heeft de training mij denk ik goed voorbereid op het hertentamen en heeft het mij meer vertrouwen gegeven.
Vrolijk, interactief, energiek, goede kennis en goede manier van uitleggen